Sziasztok! Melyiket ismeritek már? Jó olvasást!  ♥ 

 

#10 

Purple Guy csapdába van esve a Springtrap jelmezbe. Ezt a FNAF 3 minigame-ből tudjuk meg. Ez azr jelenti, hogy amikor szétverte az animatronicokat, a gyerekek lelkei kiszabadultak. Purple Guy megpróbált elbújni a gyereklelkektől a SpringBonnie jelmezbe, de a SpringLock a lélegzete és a szívverése miatt meglazult, ezzel összenyomva a testet.

 

#9

Springtrap benne van a FNAF 1 és 2-ben is. Őt és Fredbear-t ( igen, akkor még SpringBonnie volt ) egy szobába rejtették. Talán így akart elrejtőzni. Ahogy Phone Guy is mondja a FNAF 3-ban: A safe room vagyis a "biztonságos szoba" az ahol Springtrap elrejtőzött.

 

#8

Egyesek szerint a FNAf 3 thailer-ében a Springtrap-es jelenet azt ábrázolja, amikor haldoklik Purple Guy. Mások véleménye szerint az az a jelenet amikor Springtrap 30 év után felkel.

 

#7

Purple Guy ezt a jelmezt használta a gyerekek megölésekor. Ahogy Phone Guy mondja a FNAF 2-ben: " A sárga nyúl jelmezt kivették, és használták."  Valószínűleg a Safe Room-ból vette ki, és használta a gyerekek meggyikolására. 

 

#6

Springtrap a segítségedet szeretné kérné. Ezért van az, hogy lassan jön, egy-egy szobában sokáig időzik, hangosan mászik a szellőzőben. Azt szeretné, hogy megkedveld őt ezzel, és beengedd a szobába. Megbánta a bűneit, és szeretne szabadulni a helyről. Hogy utánna mit kezd, ha rosszul sikerül és az éjjeliőr meghal? 

 

#5

A Sprigtrap név talán két szó összerakásából lett. A "Spring"  természetesen a SpringLockos jelmez után kapta  nevét. A "Trap" az két jelentésű lehet: 1. A jelmez PG számára egy csapda. 2. PG Azt gondolja, hogy egy csapda volt az animatronicok szétverése. 

 

#4

A SpringBonnie jelmez emberek számára lett készítve. Mivel a Springtrap jelmeznek 5 ujja van, és minden más animatronic jelmeznek 4. Ezért van az, hogy Purple Guy ezt a jelmezt választotta a gyerekgyilkolásra. ( 7. pont ) Valószínűleg valami meghibásodása lehetett az, amiatt PG belehalt. 

 

#3

Springtrap valójában Circus Baby testvére. Az apa William Afton volt, neki két gyereke volt: Michael( Mike ) és egy kislány. Először a kislány halt meg 83-ban, majd az apa. Michael nem bírta a fájdalmat, és megölte a gyerekeket, hogy ők érezzék a fájdalmat. Innen jön az eredeti sztori (10. pont) . Hát nem fura, hogy egy testvérpár ugyanúgy SpringLockos jelmezben halt meg?

 

#2

Springtrap / SpringBonnie nagyon első készítésű volt. Ez azon látszik, hogy a  FNAF 3 minigame-ben is nagyon csúnya, törött, sárgás-zöldes. Ő vele nem igazán foglalkoztak a tervezők. 

 

#1

A FNAF 3-ban ha megcsináltuk a Nighmare módot, egy újságot láthatunk, amiben azt írják, hogy a Fazbear Fright felégett. Ám ha kivilágítjuk a képet, láthatjuk benne Springtrap-et. Ez az jelenti, hogy Springtrap még él, és nincs még vége a sztorinak. És a Sister Location Custom Night végén is láthatjuk újra Springtrap-et. Még él.... Tehát... KÉSZÜLJÜNK A FNAF 6-RA!!!!!!

 

Mit gondoltok, lesz FNAF 6? Szerintem Scott-ból minden kitellik... Számítok rá! ♥ ♥