2009. szeptember 6, 16:21:43

Sztárok életrajza 2

Teljes neve:Selena Marie Gomez

Születési idő:1992.július 22.

Születési hely:Grand Prairie,Texas,USA

Foglalkozás:színésznő,énekesnő

Becenév:Sel,Selly

Névnap:szeptember 17.

Csillagjegy:rák

Magasság:165cm

Szemszín:barna

Hajszín:fekete

Életrajz:

Selena Marie Gomez színésznő és énekesnő, 1992. július 22-én született Grand Prairie-ben, Texas államban, az USA-ban Mandy Cornett és Ricardo Gomez gyermekeként. Kiskorában New York-ba költöztek. Első szerepe 2002-ben a Barney & Friends-ben volt, mint Gianna. A Disney fedezte fel egy tehetségkutató versenyen, mikor Selena 12 éves volt. 2006-ben feltűnt egy epizódban a híres Disney sorozatban a The Suite Life of Zack and Cody-ban Gwen szerepében. Majd több filmben és sorozatban is kapott kisebb szerepeket. Jelenleg főszerepben játszik Alex Russo karakterében a Wizards of Waverly Place című Disney sorozatban. Első olyan filmje, ahol ő a főszereplő 2008-ban készült el Another Cinderella Story címmel, melyben Drew Seeley-vel játszik együtt. Selena a színészet mellett énekléssel is foglalkozik. Már több dalt is felénekelt különböző filmek részére és a saját sorozatában is ő énekli a főcímdalt. Sőt már első szólólemeze is készül.

Anyukájával:



2009-ben jelenik meg Princess Protection Program c. filmje, melyben főszereplő a legjobb barátnőjével, Demi Lovato-val együtt. 2009-ben a Sears Arrive Lounge ruhákkal foglalkozó márka és a Borden Milk tej reklámarca lett. Ez év augusztusában pedig megjelent Wizards of Waverly Place: The Movie című film. Ramona and Beezus című filmje 2010-re várható.

Érdekességek:

- Selena legjobb barátnője Demi Lovato, akit a "Barney and Friends" című sorozatban ismert meg.
- Selenának van egy állatmenhelyről megmentett kutyája, akit Chip-nek hív.
- Szeret gördeszkázni, szörfözni és táncolni.
- Kedvenc előadói a Paramore, Christina Aguilera és a The Jonas Brothers.
- Ahogy a legtöbb ember, úgy is nagyon szereti a csokit.
- Kedvenc édességei a Snickers és a Good & Plenty.
- Kedvenc pizzája sajtos, gombás.
- Selena anyukáját Mandynek, mostohaapját Briannak hívják.
- Selena nagy rajongója Lady Sovereign-nek és Johnny Depp-nek.
- Szerepel a Jonas Brothers "Burning Up" c. klipjében.
- Az anyukája 16 évesen hozta világra Selenát.
- Nevét egy tejanoi énekesnő Selena Quintanilla Perez után kapta.

    Teljes neve:Demetria Davonne Lovato

         Születési idő:1992.augusztus 20.

Születési hely:Dallas,Texas,USA

Foglalkozása:énekesnő,színésznő

Partner:Állítólag Trace Cyrussal randizgat

 Becenév:Demi,Dem 

Névnap:szeptember 24.

Csillagjegy:Oroszlán

Magasság:157cm

Hajszín:Barna

Szemszín:Barna

Magánélet:

Demi Lovato Texas-ban született, azon belül Dallas-ban, spanyol, ír és olasz vér csörgedezik az ereiben. Két lánytesója, név szerint Dallas, aki szintén színész és énekes, öt évvel idősebb Deminél. Madison, a fél testvére, tíz évvel fiatalabb mint Demi. Édesanyja Dianna Hart, országos felvevő művész volt. Az édesapja Patrick Lovato, Új Mexikóba költözött, miután elvált Diannatól 1994-ben. Sok egészségügyi problémával küzdött, és sajnos ritkán látja Demi-t. Apa és lánya 2008 februárjában négy év kihagyás után újra találkoztak, mikor Demi meglátogatta apját. A Grapevine-Colleyville Independent School District iskolába járt, ahonnan a Cross Timbers Middle Iskolába ment, ahol három éven keresztül énektagozatos osztályba járt.
Az Ellen showban bevallotta, hogy hetedikes korában sokat bántották az osztálytársai és egy nap odáig fajult a dolog, hogy hazaérve már magántanuló akart lenni.
Régebben sok metál zenét hallgatott, ami az akkori lelkiállapotának megfelelt, de mostanában már vidámabb zenéket hallgat, amik inspirálják a dalírásban. 

Anyukája:Dianna Hart

Testvérei:

Dallas és Madison(a középső Frankie Jonas,ő csak a barátja)



Karrier

Demi 6 évesen kezdett el színészkedni, amikor megkapta az első főbb szerepét, Angela-t játszotta a Barney & Friends-ben. Ahogy telt-múlt az idő, Demi elkezdte építeni az énekesi karrierjét, és vendégszerepet kapott a Prison Break-ban, a Split Ends-ben és a Just Jordan-ban. 2007 januárjában megkapott egy főbb szerepet a Disney Channel egyik sorozatában a As the Bell Rings-ben, ahol Charlotte Adams-ot játszotta. Demi szintén főszerepet játszik a Disney Channel Original filmjében a Camp Rock-ban, aminek premierje 2008 június 20.-án volt az USA-ban.
Demi énekes dalszövegíró és zenész, és nem utolsó sorban 11 éves kora óta játszik gitáron és zongorán. Jó barátja a Jonas Brothers-nek, akik szintén írtak dalokat Demi debütáló albumára, az USA Today napilap tudósítása szerint.
2008-ban Puerto Ricóban forgatta legújabb filmjét, a Princess Protection Program-et, amiben legjobb barátnőjével, Selena Gomezzel játszik együtt. Persze a zenét sem hanyagolja el, 2008.szeptember 23.-án került a boltokba bemutatkozó albuma a Don't Forget, amit a floridai Miamiban vett fel. Az album készítéséből Jonas-ék is kivették a részüket, 11 szám megírásában segítettek Deminek.
2009 februárjában indult a Disney Channelen Demi sorozata, a Sonny With A Chance. Idén nyáron indul első saját turnéjára Amerikában, előtte július 21-én pedig megjelenik második albuma Here We Go Again címmel.
Az új lemezen Demi szerint érezhető lesz John Mayer iránti rajongása, valamint Jon McLaughlin és William Beckett munkássága is inspirálta az elkészítésében.

Filmjei:

Camp Rock egy hely, ahol a tehetséges tinik kibontakozhatnak, és tovább növelhetik tudásukat. Mitchie Torres első nyarát tölti itt, de csupán egy feltétellel jöhetett el: anyjának segít a tábor konyhájában. Ezen a nyáron a híres énekes, Shane Gray is tanítani fog itt. Mitchie erről mit sem tud, de később mégis barátság alakul ki közöttük. Mitchie eközben eltitkolja, hogy ki is ő valójában, mert csak így illeszkedhet be a sikeresek és gazdagok közé. És itt kezdődnek a bonyodalmak...

Camp Rock 2

Sonny With A Change

A sorozat Sonny Munroe életét követi végig, aki anyjával Middletonból Hollywoodba költözik, mert szerepet kap egy komédia sorozatban, a So Random!-ban. A Sonny With A Chance tuladjonképpen egy sorozat a sorozatban, ugyanis a So Random! vicces bejátszásait is megnézhetjük minden SWAC epizód elején. A sorozatban végig nézhetjük hogyan küzd meg Sonny a színészet nehézségeivel, hogyan szokik hozzá a hírnévhez, és hogyan illeszkedik be a csapatba.

 

Ha a kedvencedet kihagyta írd meg a vendégkönyve!

 

Tagek:
2009. szeptember 7, 14:16:50
katt blog.ebnevelde.hu/peace/