Máj 29

Sziasztok!

 

 

BEVEZETŐ:

 Ez a blog történetesen nem cipőkről, vagy sminktippekről fog szólni, hanem dolgokról, amik igencsak el tudják rontani az ember életét, ha esetleg nem tudja hogyan kell kezelni. Ezek olyan átlagosnak és százszor átrágott témának tűnhetnek, mint pl.: a kiközösítés, vagy a klikkesedés, de vélemyényem szerint márcsak ez a két példa, is minden egyes iskolában keseríti, vagy éppen zavarja össze emberek és barátok életét. 

 

- A további mondanivalómat a bloggal kapcsolatban pontokba szedem, így azokat a részek amik untatnak, nem kell hogy végigolvasd. ^^

 

 

Témák:

 

A témákkal kapcsolatban, természetesen van elég sok elképzelésem róla, miről is beszélhetnénk itt, és persze ezen kívül, ti is mindig feldobhattok témákat amik titeket érdekelnek. Szeretném, ha mint olvasók, aktívan részt tudnátok venni ebben, ízlés szerint.

Természetesen, főleg komoly és olyan témákat fogunk feldolgozni, amik nem túl vidámak, de lesznek egyéb dolgok is. Azért a problémákkal fogunk foglalkozni, mert nem láttam értelmét, hogy megpróbáljak segíteni abban, hogyan is élvezz egy nagy tál csokis fagylaltot xD

 

Rólam:( Ezt a részt csak azért ne ugord át, hogy a későbbiekben ne legyenek félreértések)

 

Szóval, ki vagyok én, hogy 17 évesen itt osszam az észt, arról, hogy mit hogyan és mennyire, kéne jobban csinálni? Senki. Tulajdonképpen pár éve eléggé padlót fogtam ebben, és pont innen az ebneveldéről ismertem meg egy lányt aki kirángatott az önsajnálat és a gyűlölködés keverékéből, és összeszedtem magamat valamennyire. Itt a blogon, én szívesen venném, ha bármikor vitába szálnátok velem. Utálom azt a mentalitást, hogy mondjuk amit sokan mondanak, mert ebből nem sok jó sült már ki. Ha azt állítom 2000 emberrel együtt hogy a hold, sajtból van, te is ezt fogod tenni? Remélem nem. Szóval, mindig vitázzatok velem, ha nem gondoljátok helyesnek amit mondok, de ettől függetlenül, ha nézeteltérések vannak azt kulturáltan, és logikusan kezeljük. Ha gondod van el tudd magyarázni, te mit gondolsz, legyenek érveid stb.

 

Blogról:

 

A következő részek folyamán, mindig fel fogok dolgozni egy-egy témát, és kifejtem róla a vélemyénem, esteleg gyűjtök róla anyagokat. Ezek után kommentbe ti is kifejthetitek mit gondoltok, és későbbi részekben erre tudok is reagálni.

 

U.I: ezt a részt késő este írtam szóval elnézést, az értelmetlen mondatokért xD 

 

 

 

  • Ismeretlen -
    Nagyon várom már az első problémát!
    Majd értesíts légyszi ha megjelent!
    Köszi!
  • Ismeretlen -
    Engem is <