Négyen, közösen :)

Ezt a blogot négyen vezetjük. Full Horror mi? :D

Hát....

Sziasztok! ^Nina^ lennék, nem tudom hogy most mi a szitu de azt veszem észre hogy atöbbiek eltüntek vagy nem tudom.......na de most nem tudom hogyan tovább, esetleg ötlet?

Sziasztok......Ja és mindenkinek jó őszi szünetet :) Nekünk csak kedden kell menni :)

randomizédologmicsoda

Sokszor gondolsz arra ,hogy miért vannakn a barátok ha egyszer úgyis cserbenhagynak.?Ha igen akkor bizony eléggé hasonlóak vagyunk.A nevem Valeria de azok akik valaha kedvesek voltak hozzám csak Vale ként becéztek.De ma már senkinek sem engedem meg ,hogy írgy csúfítsa el eredeti nevem.Életem amolyan tökéletes élet forma volt.Híres voltam.Második albumomat készültem kiadni Best Friend néven.De azt a dalt kiszedtük ,hiszen már nincsenek barátaim.Csak az árnyékuk amit alig bírok kitörölni a szívemől.Ez olyan mint egy lap.Ha erősen radírozom a vége az lesz ,hogy elszakad.Tiana ,  Holly , Cinty mondjátok miért hagytatok el?Miért választottátok helyettem őt..Cassandrát és a biztos hírnevet.Miért tettétek?

 

Ez most egy szomorú izé.Ha tetszik írd meg ,hogy folytassam...

-katus

Elnézést kérünk

Sziasztok!

Elnézést kérünk, hogy kezdünk eléggé visszamardni a felhasználó "üzemeltetésével". A többiekről sajnos nem tudok semmit mondani, de én azért nem nagyon használom ezt a fiókot, mert le vagyok kötve. Mivel felsős lettem, törődnöm kell a tanulással, a családdal is együtt kell lennem, ha pedig feljövök ebire, akkor is a "Privát" fiókomra. Remélem nem probléma ;)

 

Többiek, ha olvassátok ezt, akkor kérlek írjatok rám, hogy mi legyen. Köszi :)

 

Üdv: .... 

Hirdetés

 

*Krisztina*23  kérdései


Hány éves vagy?

17 leszek nemsokára
Miért keztél el blogolni?

Láttam hogy egy csomóan blogoznak és én is megpóbáltam. 
Van háziállatod?Ha igen mi a neve?

Van, Néró és egy keverék kutyus :)
Kedvenc szín?

Piros,fekete
Kedvenc étel?

Csirkemell
Kedvenc innivaló?

fanta,kóla,víz
Kedvenc iskolai tantárgy?

Rajz, tesi
Hány cm-vagy?

178 cm :)
Milyen színü a szobád?

Kék

 

Lehet még kéredni ha akarsz :)

Haliii! :)

Fogyalmam sincsen hogy milyen témát nyissak. A kérdezz-feleleken kívűl semmi ötletem. Szóvel ha jónak tartjátok az ötletet akkor tudtok kérdezni kommentbe amit én egy másik bejegyzésbe fogok megválaszolni. :)

További jó napot mindenkinek!

                            ^Nina^

Kelly hajába kapott a szél. A szálak előrecsaptak, és a lány izzadt homlokához ragadtak. Verejtékben fürdött a szőkés barnás tincsek mindegyike. Kellemetlen érzést nyújtottak Kelly számára, de ő csak futott tovább. Nem állhat meg. Ugyan senki sem üldözi, de hajtja előre valami, egy különös érzés. Élete legszebb napján nem fog megpihenni. Egyetlen pillanatra sem. Hiszen az élet rövid, minden másodperc fontos. Ő csak ezt tartja szem előtt.

  A 15 éves lány lihegve, kalapáló szívvel nézett a messzeségbe. Nem látott hegyeket, házakat, állatokat. Csupán a nagy gabonaföldet, és az utat, amin fut. Nem is akart mást a látókörében tapasztalni. Talán csak a célt. Azt a szép kis tanyát, ahol az élet mindig felhőtlen, ahol, ha esik, ha fúj, boldogság van. Szívesen látta volna már a füstölgő kéményt, Van a legelő kerítését. Esetleg ha elé vágtatna kedvenc pej heréltje, Smaragd… Az lenne ám csak az igazi!

  Gondolatai elkalandoztak 8 éves korától kezdve vannak emlékei a szép, sötét színű paripáról, akit minden nap meglátogat. Már első találkozásuktól fogva lehetett tudni, hogy örökké jó barátok lesznek. Smaragd akkor még apró, kíváncsi, kissé sértődékeny kiscsikó volt. Szinte mindig anyja mellett, a nagy, szürke Silver mellett tartózkodott. A kanca próbálta bátorítani kicsinyét, hogy legyen nyitottabb, nem bántja senki, de a kis Smaragd nem engedelmeskedett anyjának. Vele akart élni, amíg a halál el nem választja őket. De Silvernek csak púp volt a hátán, mindenben megakadályozta, és majdnem fel kellett adnia karrierjét, a díjlovaglást.

  Akkor azonban Kelly közbelépett. Szülei elvitték a tanyára, ahol a Smaragd családja élt. A lány kissé vonakodott először, mert ő nem vonzódott, sőt kimondottan gyűlöletet érzett a lovak iránt.

  Amikor azonban meglátta a csikót, nyomban jobban érezte magát. Odarohant hozzá, arcát benyomta a kerítés közül, és úgy figyelte az anya-fia társaságot. Smaragd, aki körülbelül olyan magasságú volt akkor, mint a kistermetű Kelly, észrevette, hogy társaságuk van. Oda kocogott lassan-lassan az idegenhez, és kíváncsian nyomta orrát a lány arcához. Az felnevetett a csiklandós érintéstől, kihúzta fejét, és lágyan befeszített öklét nyomta a csikó selymes orrához. A ló felprüszkölt, megnyalta Kelly illatos kezét, és tenyerében kezdett keresgélni. Mivel nem talált semmit, sértődötten nyerített fel, de nem távolodott. Valami megfogta ebben a lányban.

  Kelly beletúrt Smaragd fekete sörényébe. Ujjával végigsimított a fehér hókán, egészen az orráig, és másik kezével finoman megpaskolta a már akkor is izmos nyakat. A kis csődör élvezte a kényeztetést, ellazította magát, és nem is figyelt a távolban figyelő anyjára. Új barátra talált. Miért éppen azzal törődne, akit születése óta ismer, ha inkább egy idegen, de kedves embert is választhat.

  Egy másodperc töredéke alatt egymásba szerettek, és azt kívánták, bár csak mindig együtt lehetnének. Azóta a lány mindig elmegy a már szinte felnőtt herélthez, és nem is nagyon fordul a többi lóhoz, akik mindig kíváncsian nyújtogatják nyakukat, ha valaki érkezik. Számára csak egyetlen paci létezik, és az ő Smaragdja. Nem kell neki se gyorsabb, se tisztább vérű ló, bár meg lenne rá a lehetősége. Mivel sikeres versenyző, érdemes lenne jobb képességű egyedet találni, de nem. Ha bárki ilyet neki felajánl, sértődötten vonul be Smaragd bokszába, és hosszasan beszélve meséli a történteket a kíváncsi és figyelmes heréltnek.

  Kelly már a következő versenyére gondolt, mikor hatalmasat bukfencezve a sáros földön találta magát. Az eséstől sajgott a háta, és fülig latyakos és piszkos volt. Haja összegubancolódott, ruhája a sártól teljesen átnedvesedett, és köhögött a sok szemébe és szájába kerülő portól.

  Kezeit nadrágjába törölte, és a már félig-meddig tiszta kézzel megdörzsölte szemhéját. Kinyitotta szemeit, és felnézett a vicces arcot vágó fiúra, aki alig pár centire állt tőle.

  - Kelly, nem kell ennyire szaladni, Smaragd nem megy el nélküled. Gondolom, már megint elmélázol az utóbbi hét éven. – nevetett. – Jaj, Kelly, te javíthatatlan vagy.  – azzal kezet nyújtott a durcás képet vágó lánynak.

  - Én is üdvözöllek George. – forgatta a szemeit. Belekapaszkodott a felé nyújtott karba, és feltápászkodott. George komolyabb képet vágva szidta a lányt.

  - Ez már a hónapban a harmadik alkalom, hogy bukfencet vetsz. Féltelek, Kelly. Mi lesz, ha az autópályán csinálod ezt? Hm? Egy kis kosz nem sok, de egyszer még bajod esik.

  - Kösz, hogy aggódsz, de jól vagyok. – rázta hevesen a fejét. – Figyelek. Csak most biztosan elbuktam valamiben.

  - Tudom, hogy hazudsz. Látom a szemeiden. – és egészen közel hajolt hozzá. Kelly finoman arrébb taszította. Biztos volt benne, hogy a mindig neki flörtölő fiú most nem halasztaná el az alkalmat az elcsábítására. Azonban hiába akadékoskodott. George újra közel hajolt, már csak pár centire arcától. Átkarolta a derekát.

  Gyors hárító mozdulattal elfordította fejét, és próbált kiszabadulni az ölelő karokból. Elég könnyen is ment, mivel George lágyan fogta, csak az első pillanatban Kelly szinte sokkot kapott, azért nem menekült. De ennek gyorsan vége lett.

  A fiú nagyot sóhajtva tette le kezeit. Elindult a tanya irányába, és mutogatta Kellynek, hogy kövesse. Nem voltak túl messze, de ez alatt a 100 méter alatt is próbált közelebb kerülni a lányhoz. Megérintette kezét, mélyen a szemébe nézett, satöbbi. Minden hiába. Kelly makacs volt, mint egy öszvér, és még a legapróbb mozzanatokra is reagált. Korholó pillantások ezreit lövellte a fiú irányába.

  Mikor csak pár méterre álltak a kaputól, futni kezdett. Szinte kirántotta a helyéről az ajtót, úgy sietett befelé. Piszkosul kuncogva csukta be George orra előtt az ajtót, aki sértődött mosolygással kiáltott fel. Szerették egymást piszkálgatni, és legtöbbször nem vették zokon a dolgot. Csak ha már előtte is rossz kedvük volt. De mivel az ritka, így kimondottan élvezni szokták ezt a macska-egér játszmát. Egyszer az egyik tervel cselt, máskor a másik.

  Azonban Kelly fejében már nem a fiú járt. Sokkal inkább imádott Smaragdja. Éppen hogy csak elhadart egy köszönést George apjának, azaz a tanya birtokosának. Tovább rohant, a legelőn át az istállókig. Meg is látta kedvencét, ahogy fejét kidugva, vidáman nyerítve üdvözli jövendőbeli gazdáját.

  Mivel az állásának ajtaja nem volt becsukva, így szinte egymásnak rohantak. Smaragd játékosan lekapta Kelly fejéről a sapkáját, és szaladni kezdett vele. A lány sem hagyta annyiban. Nevetve barátja után eredt, és próbálta megkaparintani az elkobzott fejfedőt. Mókásan civakodva váltogatták, hogy épp ki az üldöző, és ki viszi a sapkát. Végül Kelly a nagy üldözésben kifáradva leült a függőágyra, és lihegve a herélt után kiáltott.

  - Jól van, te nyertél. – adta meg a dicsőséget a lónak. Az ugyan nem értette a szavakat, de mivel látta, hogy barátja leült, ő is büszkén, felemelt fejjel kocogott a fák alá.

  - Te kis önelégült. – paskolta meg a nyakát. Belenyúlt a zsebébe, és egy zacskóba csomagolt répát húzott elő. – Mindkettőnknek ki jár a pihenés. – és tenyerébe helyezte a zöldséget. Smaragd lekapta, de tálcának használta Kellyt, így a lé a tenyerén végigcsurogott. Mindig finoman visszahelyezte a még meg nem evett falatokat, aztán újra megérintette csiklandós ajkaival a tenyeret.

  Mikor már semmi nem maradt, a lány kényelmesen elhelyezkedett az árnyékos helyen. A hintaágyban leheveredett, és épp becsukta volna a szemét, mikor Smaragd szemrehányóan bökdösni kezdte oldalát, mintha azt mondaná: Nem azért jöttél, hogy aludj, foglalkozz velem!

  Kelly felnevetett. Valóban nem azért jött, hogy szunyókáljon. Simogatta lova orrát, és az égre tekintett.

  - Hát nem gyönyörű nap? – suttogta álmodozva lovának. – Kiderült, hogy két hónap múlva verseny, és elfogadtak. Kiderült, hogy megnyertük neked az istállót. De tudod mi a legjobb? Hogy mostantól az én lovam leszel.

  Finoman egy puszit nyomott a homlokára. A ló hegyezte a fülét, de finoman lehunyta szemhéját. Élvezte a lágy simogatást, és a kedves szavakat. Tudta, hogy ez egy mágikus pillanat, és hogy nagy dolgok várnak rájuk a jövőben. Nem tudta, miért érzett így, de a megérzései ezt súgták.

  Kelly közel hajolt lovához. Fülén végigsimított, és belesuttogott.

  - Szeretlek drágaságom. Mostantól semmi nem választhat el minket. Ha esik, ha fúj, mindig melletted leszek. Mert megérdemled. Csodálatos vagy.

  Szenvedélyes pillanat volt. A máskor teljesen nyüzsgő hely most szinte teljesen csöndes volt. Csak a szél moraja, a léptek zaja, és egy kakas hangja zavarhatta volna őket, de ezeket csak nyugtató muzsikaként érzékelték. Szinte csak szívük hangos dübörgését hallották, és érezték. És csupán ennyit is kellett.

  Smaragd gazdája fölé hajolt. Beleprüszkölt az arcába egyetértése jeléül. Kelly elmosolyodott, majd újra álmatag tekintettel bámult a semmibe. A gondolatait úgy látta maga előtt, mint egy mozifilmet, amit már századjára vetítenek.

  Hirtelen felállt. Megpaskolta a lovat, és megfogta vezetőszárát. Nagy léptekkel, lelkesen indult a karám felé. Kikötötte barátját az egyik rúdhoz, és megígérte neki, hogy visszajön. Berohant a szerszámok halmai közé. Levette azokat az eszközöket, amikkel megtisztíthatja lovát, és miután az odakint letette, visszarohant a felszerszámozáshoz szükséges dolgokért. Szeretett volna egy kicsit terepen lovagolni. Csak ő, és a lova. Senki más.

  Kelly letisztította kis kedvencét. A herélt türelmesen meredt a kapura. Élvezte a csutakolást, és teljes nyugalommal horkantott fel néha-néha. Gazdája mosollyal az arcán szerszámozta fel. Végre eljött a nap, mire mindig is várt! Semmi sem ronthatja el a kedvét. Még George idiótasága és udvarlása sem. És ez nála nagy szó volt! Ugyan imádták piszkálgatni egymást, de néha teljesen az agyára ment a srác.

  Még arról is elfeledkezett, hogy hogyan landolt érkezésekor a sárban. Haja még mindig gubancos volt, és ruhája és teli volt átnedvesedett foltokkal, de élete legszebb napján kit érdekel ez? Csak ő volt, és Smaragd. Senki más a világon.

  Mikor mindennel végzett, megpaskolta kedves lovát, fölvette kobakját, és nyeregbe ugrott. Apró termete miatt mindig is nehézkes volt felszállnia barátja hátára, de olyan lendületességgel pattant most föl, hogy szinte repült. A nyeregben ülés számára olyan volt, mint a mennyország. Otthonosan helyezkedett el, és lazára engedte a szárat. Nem akarta ráncigálni lovát, az szerette volna, hogy kicsi kiélhesse magát.

  - Gyerünk, pajtás. – nevetett Kelly, és szőkés tincseit hátradobta. Finoman megérintette a sarkával Smaragd oldalát, aki azonnal lépkedni kezdett. Kimentek a kapun, és így eléjük tárult a végtelennek tűnő puszta. Természetes akadályok vették körül őket, voltak szénabálák, fatörzsek, fagyökerek, vizes és bokros akadályok. A tanya gazdag volt természeti kincseire nézve, és keresve se találhatnánk jobb helyet a tereplovaglásra.

  Lassúügetésbe, majd gyorsügetésbe kezdtek. Smaragd teljesen elengedte magát, és nem koncentrált annyira. Bár figyelte maga előtt a pályát, kedves gazdája járt a fejében, aki elégedetten mosolygott nyergében. Szeretet lángja lobbant szívükben, ugyanolyan, mint mikor először találkoztak. Csak most egyre több emlék és tapasztalat csatlakozott ehhez a gyönyörű érzéshez. Maguk előtt látták a képeket, elégedetten gondoltak vissza a szép évekre…

  Kelly vágtába ugratta Smaragdot, aki úgy suhant, mint a szél. Izmai megfeszültek, és ösztönösen fordult be egy szénabálához. Várta a jelzést, és mikor megkapta, elégedetten, büszkén suhant át az akadály felett.

 

Végre....

Sziasztok! 

Na, végre rávettem magam hogy bemutatkozzak. 01234567 vagyok de hívjatok csak Ninának. Imádok blogolni :). Az igazat megvellva semmi ötletem sincsen a blogra de hamar kitalálok valamit, megigérem. De esetleg ti is írhattok valami ötletet :) 1D (One Direction) fan vagyok! <3 

Hobbi: Rajzolás,festés,olvasás,kitalált történet írás,futás

Hogy nézek ki?:fenékig érő tejföl szőke haj,kék szemek,178 cm mgagas (elég magas vagyok) :)

Na, szerintem ennyi elég volt.

Puszi,

        Nina <3

Sziasztok!

Tudjátok mit , most kivételesen elmondom ,hogy katus vagyok.Nyugodjatok meg...nem lesz vége a blognak :) Még remélem nagyon sokáig rajonghattok körbe Engem.Ja és a többieket is...

Sajnos pár nap múlva vége lesz a nyáriszünetnek és mindenki eggyel feljebb lép az életben. (Húh..Ez drámai lett.)Vagyis...Izé...Nem is az életben...Hadjuk , mindenki eggyel felsőbb osztályba lép , vagy nem és punk-tum.

Na szóval elkézdődik a suli , valaki ennek nagyon örülni fog , valaki meg már most máglyán égeti a tankönyveket és utána ilyen fejet vág:

 

dddd

Ismerős mi?

 

Ennek a szuper hírnek a közlésevel eggyütt pedig (csak mert ilyen nemes a szívem) hoztam nektek egykecsét.

fddgd

Na ennyi lenne most....Remélem boldokok vagytok.

-katus

Szióka! ^^ Akik jobban ismernek, tudhatják, hogy hatalmas könyvmoly vagyok. Imádom olvasni, tudom értékelni a jó könyveket. Néhány ilyen könyvet szeretnék tektek bemutatni. Készüljetek fel, hogy ez egy 11 éves lány szemével vannak értékelve, tehát ha idősebb korosztályba tartozol, nem biztos, hogy tetszeni fognak ezek az írások. De azért remélem kipróbáltok egyet-kettőt :) Na szóval, jöjjön az én 10 kedvenc könyvem, illetve könyv sorozatom :)


5. Diablo-sorozat. Nem a játékra gondolok, ez teljesen más. Ez egy lovas könyvsorozat, amit Gabi Adam írt nekünk :) A főszereplőt Ricki hívják, és neki van 3 (néha becsúszik egy 4.) barátja. Ők Kevin, Lillian, Cathy. Illetve néha néha betársul hozzájuk Lillian barátja, Josh. Mindegyikőjüknek van egy lova, ha csak bérben is. Ricky fekete heréltjét Diablo-nak hívják, aki egy nagyon rakoncátlan, de szeretetteljes és jó képességű paripa. Én személy szerint mindegyik részt imádom, de a két kedvencem a "Csillag születik", illetve "A hagyaték". Először mikor megkaptam, unalmasnak találtam a dolgot, de aztán egyre jobban beleástam magam a dologba, és így megkaphatta a 5. helyet a listámon :)

 

Képtalálat a következőre: „Diablo Gabi Adam”Képtalálat a következőre: „Diablo Gabi Adam”

 

4. Vágta az óceánhoz. Ismét egy lovas könyv, ezúttal a Nyereg-sziget című sorozatból. Én a többi részt nem olvastam, de ez nagyon tetszett :D Hagy írjam le az egyik részletet: "Caspar rögtön megérezte, hogy olyasvalaki ül rajta, aki még soha nem lovagolt nyereg nélkül. Több se kellett neki, azonnal a víz felé vette az irányt, és bevetette magát a hullámok közé. Kelsie hiába kiabált, hiába próbálta visszatartani – a lovat nem lehetett megállítani. 

A víz jéghideg volt. Kelsie-nek elakadt a lélegzete, amikor elmerültek a habokban. Vajon Caspar egyenesen kiúszik a nyílt óceánra? Szerencsére azonban csak leírt egy nagy kört, majd ismét a partnak fordult. Kelsie vacogott ugyan, de azért tiszta szívből nevetett: élvezte a ló hátán vett jeges fürdőt az óceánban.” 
Kelsie nem túl boldog, hogy édesapjuk távolléte idejére egy szigorú nagynénire bízza őket. Minden megváltozik azonban, amikor találkozik Casparral, a tökéletes lóval, aki tulajdonosa, Mr. Harefield számára azonban sajnos csak nyűg. Amikor pedig Caspar ledobja a hátáról Mr. Harefield egyik vendégét, a férfi elhatározza, hogy végleg megszabadul a bajkeverő állattól…

Képtalálat a következőre: „Vágta az óceánhoz”

 

3. Póni az erkélyen. Sosem fogyok ki a lovas könyvekből, ugyebár :D Na, de miről is szól ez a könyv? Jenni imádott pónija, Füstös egy autó kereke alá kerül, s ettől kezdve a lány számára megszűnik a világ. Füstös azonban nem hagyja magára kedves gazdáját, mert ahányszor csak veszélybe sodródik, szelleme visszatér, hogy megmentse az életét. 

Eközben a város túlsó végén egy magányos kamaszlány, Lizzy álmatagon bámul kifelé a vonat ablakából, amikor egy ház erkélyén egyszer csal megpillant egy pónit! 
A sors útjai kifürkészhetetlenek: Lizzy és Jenni egymásra találnak, hogy együtt vágjanak neki a titokzatos póni keresésnek. A nyomozás során megismerkednek egy rejtélyes fiúval, és megannyi váratlan kalandban lesz részük…

Képtalálat a következőre: „Póni az erkélyen”


2. A sziget lovának legendája. Ez a könyv, valami fantasztikus! Teli van rejtéllyel, lovakkal, és egy kis romantikával megfűszerezve egy igazán jó alkotás. No, de itt is van a könyv lényege: 

A nyár fantasztikusnak ígérkezik. 
Tia egy távoli szigetre utazik, ahol a legenda szerint egy hajótörésből megmenekült lovat vetett partra a víz százötven évvel ezelőtt. Megismerkedik a helybéli fiúval, Daniellel, aki Tiához hasonlóan ugyancsak imádja a lovakat, és fantasztikusan lovagol. A feneketlen mocsarak és komor sziklák mellett feltárulnak a sziget szépségei is. Tia egy titkos kis öblöt fedez fel, amelynek finom homokja s kristálytiszta viza fürdőzésre csábítja…

Minden együtt van tehát egy romantikus nyári kalandhoz. 
Csakhogy a szigeten egyre több furcsa baleset történik, s az események azt sejtetik, hogy a sziget lovának rejtélye nem pusztán legenda!

Képtalálat a következőre: „A sziget lovának legendája”

 

1. (dobpergéééééés, ami tök felesleges mert ha valaki ismer akko' az már tudja, mi ez) HARRY POTTER!  Ki gondolta volna? :D Szerintem senkinek nem kell bemutatni Harry, az ifjú varázsló történetét. Mind a hét részt tiszta szívből imdáom, és eddig összesen 18-szor olvastam újra a könyveket. A kedvencem a negyedik rész, azaz a tűz serlege, és persze az első rész, a bölcsek köve. Nem fogom leírni, hogy miről szól, mert aki nem ismeri, az ragadjon lapátot, menjen ki a kertbe és menten ássa el magát! Szégyen! :P

Képtalálat a következőre: „Harry potter könyv”

 

 

Na, remélem kedvet kaptatok az olvasáshoz, mert én igen :D Na megyek és kiolvasom újra a Harry Pottert :D Pá! Köszi hogy elolvastátok! ÍRjátok le ide alulra, tudjátok, ide a kommentbe, hogy ti mit gondoltok ezekről a könyvekről, és hogy melyiket olvastátok. Na, de mostmár tényleg, sziasztok! :)

 

 

(Ha ezt elolvastad, hülye vagy. Ez egy teljesen felesleges rész, azért van zárójelben. Na, most szépen pattanj fel, és fogj meg egy könyvet, ne olvasd tovább ezt a hülyeséget. Felesleges tovább olvasnod. De tényleg, ostobaságot csinálsz. Nincs semmi értelme. Nem leszel azzal előrébb, hogy végig olvasod. Nem lesz semmi a végén.                                                                           Megmondtam :P)


Sziasztok! Szeretnék forgatni egy Star Stable kisfilmet/sorozatot. Kellene néhány szereplő. A felvétel Augusztus vége-Szeptember eleje körül lesz, (az első rész) de a pontos időpont attól is függ, hogy nektek hogy jó :) 


Amit le kell írnod levélben:

~Rider vagy e? (Ha nem de szeretnéd, van kód, nézz utána, lusta vagyok leírni :P)

~Milyen a karaktered (Hajszín, név)

~Milyen napokon szoktál ráérni?

~Milyen a lovad? (Szín, faj, név)

~Milyen elérhetőségeid vannak? (Pl.: facebook, skype, gmail)


A történet már majndem megvan, még egy picit átdolgozom. De kitúzök valami célt. Ha két napon belül (27.éig) összegyűl három karakter, akkor együtt fejezzük be a történetet. Tudom hogy nem valami nagy szám a ti részetekről (Mert telhetetlenek vagytok :P) de azért na :D 


Ha ismersz valakit, akit érdekelhetne ez a dolog, hívd fel rá a figyelmét kérlek. Lehet, hogy ha 3nál több jön össze, hozok még valami meglepit :) Bár úgy sem fog. Olyan mázlista nem vagyok :D


Igazából ennyi lenne. Írj privát üzenetet, ha érdekel a dolog.


Üdvözöl: Adri <3



U.I.: Ha levelet küldesz ezzel kapcsolatban, a címe legyen az, hogy SSO.

Következő 10 bejegyzés