Júl 15

Sziasztook! Itt újra Lara. Sajnálom, hogy naaagyon rég volt bejegyzés, de túlségosan lefoglal a Minecraft :( Na jó, mindegy...most meghoztam pár érdekes, vagy furcsa tényt rólam. Az ilyen "vlog" bejegyzéseket elneveztem #LaraTime-nak. Remélem tetszik. A Random bejegyzés, és a Lara Interjút Csinál magával is #LaraTime lesz. Vagyis minden ami nem Tábor, vagy Diecesca Love Story az #LaraTime lesz. Szóval vágjunk is bele. 

1. Én csak a savanyú uborkát szeretem, de nagyon. A kovászost, meg a nyerset nem annyira, de a savanyú az nagyon fincsi :P

2. YouTube mániás vagyok. Reeengeteg csatornára iratkoztam fel :)

3. Iiimádom a Smiley-kat. Mindenhova rakok. (főleg chatben)

4. Ismerem a való életben: Izzy9(és húga), Két Minion Lotti és Liz, Intersiting World. 

5. Minecraftozom, vagyis Empirecraftozom, és Sims3-al is játszom :3

6. Két Mc karakterem/avatarom van. 

7. Nem árulom el a nevüket. 

8. Tudok gifet csinálni.

9. Kedvenc/szerencse számom a kilenc. 

10. Néha ilyenek írok: BestFriends9ever. Nem tudom mi értelme van, de azért írom. 

11. Kedvenc Violetta párosaim: Diecesca(9ever xd), Fedemila.

Ezzel vége is a bejegyzésnek. Megyek Minecraftozni. Sziasztook!

 

jorge

Jún 23

Alcím: Sokan vagyunk

 

Leila szemszöge

Ma nagyon hamar felkeltem, hiszen ma van az XY tábor első napja. Igen, én is megyek, így az egész nyarat Ellával, Edisonnal, Lawsonnal, Carlyval, Ritával, Jenniferrel, Charlotteal és sajnos Louisszal tölthetem. Szerencsére Jenni és Charly is jöhet, mert nem csak dolgozóknak van. Jennifer barátja, Austin is jön és még egy Rita számára különleges személy is megjelenik. Rita tavaly nyáron folyamatosan chatlet Alexel, és nagyon jóba lettek. Még egyszer sem találkoztak, de most megtehetik, ugyanis Al is eljön a táborunkba. Na szóval ugyebár felkeltem, és felöltöztem. Fekete ujjatlan felsőt, élénkpink elől rövidebb, hátul hosszabb szoknyát, arany gyűrűt, rózsás fülbevalót, élénkpink nyakláncot, fekete magassarkút vettem fel.  A szememre sprált kentem, és egy kis fehér szemhéjpúdert. A telefonomra a kedvenc élénkpink, virágos tokomat tettem. Szerencsére a bepakols már nem volt gond, ugyanis előző este még elpakoltam. El is indultam, de sajnos egyedül kellett mennem. Ez nem volt akkora baj, ugyanis a nyaramat a barátaimmal tölthetem. Már csak egy a baj: Louis is ott lesz, ő pedig mindig magyarázza, hogy "én nem vagyok Lawsonhoz való" meg "nekem olyan fiú kell mint ő" pedig Lawsonnal a legjobb. Mintha a másik felem lenne. Tökéletesen kiegészítjük egymást: ő zárkózóttabb, rocker, nyugodt, vicces, őszinte. Én vidám vagyok, hippi stílusú, nyílt, izgulós, és akit nem ismerek azzal nem vagyok túl őszinte. Mikor odaértem rögtön Ellához rohantam. Elly a legjobb barátnőm és igazi zenei tehetség. 

-Sziaaa Lei!- ugrott a nyakamba.

-Szia Ells!- öleltem meg. Elválaszthatatalanok vagyunk. 

-Várod már a tábort?- kérdezte.

-Hát persze. úgy izgulok, hogy izzad a tenyerem.- mutattam neki. Ekkor előkapta a telefonját és lefotózott minket:

 

@EllyGrey: Táborba megyünk Livel :* @Lei_Shennon  #summer  #camp  #BFFs

 

ddd

 

Odajöt hozzánk Ed. Ő egy emó gyerek. A szerelem nem a kedvenc múfaja, pedig aranyos srác. Pedig ő nagyon is szeretene szerelemes lenni. Most pedig, hogy emós lett még kevesebb lány érdeklődik iránta. Bár Eddy is eléggé válogatós. 

-Mizu lányok?- kérdezte.

-Semmi. Nagyon várjuk a tábort!- röhögtem. Mr.Emó bólintott, hogy ő is. Most megjött az én Danielem. Aki nem olvasta az 1. könyvet, az nem udja, hogy őt eddig Lawsonnak hívtuk. 

-Sziasztok!- jött oda hozzám és mélyen a szemembe nézett. 

-Hello- köszöntünk neki.  Dan az életem. Ha ő nem lenne Louissal lennék. Amit NEM akarok. Vagyis régen akartam, de msotmár nem!

 

@Lei_Shennon: My love @LawsonDaniel  #love  #myman  #mylife

 

aa

 

 

Nemsokára a drága Carly Xanib is megtalált minekt. Carly lökött, gyönyörű, aranyos és egy kis egómanó. De így szeretjük. Hosszú, szőke haja van. 

-Hello srácok!- állt mellém. Mindig azt httük, hpogy Carlynak lesz először barátja, mert szép meg minden. De nekem lett, ami tökre cool. Ekkor a tejfölszőke Rita is megjött. Ő egy nagyon nagyon életvidám lány. Néha kicsit visszahúzódó, de nagyon kedves. Mintha egy kis gyereket látnék benne. Bár elég alacsony. Megjött a shoppingmániás tumblr girl, akit mi csak Jennifernek hívunk. Ő, mint mondtam shoppingmániás, tumbli lány, és tud nagyon gyerekes lenni. 

-Hello- köszönt. Miután viszonoztuk ezt, megérkezett Charlotte is. Ő már barna hajjal van itt, ugyanis tavaly még ombre volt. Ő elvan a saját világában is. Sajnos megjött egfőbb ellenségünk, Louis is. Őt csak Ed bírja egy kicsit. 

-Hali Leila!- nézte levegőnek a többieket, majd vészesen közeledni kezdett hozzám.

-Te engem csak hagyjál.- álltam Lawson elé, jelezve, hogy az övé vagyok és senki másé. louis beképzelt, a világ közepe, lázadó és rocker. Nagyon nyomulós és utálja Danielt ahogy Dan is őt. Megjött a táborvezető és egyben boltigazgató Ian is. 

-Sajnos nem férünk el a buszon. Egy ember nem jöhet a táborba....

 

Folytköv.

 

Jún 22

Gyerekek! Ide is elérkeztünk....Diecesca Love Story utolsó réész! Nyugi, lesz második "könyv" vagyis "évad" :))

 

Francesca szemszöge 

 

Ma reggel korán keltem. Ma van az utolsó nap az évben. Olyan furcsa, hogy már vége. És azt sem gondoltam volna, hogy Diegoval valaha is összejövünk. Emlékszem, két éve még Tomás után koslattam, ő meg rám se tekintett, sőt! még Federico is tetszett egy kicsit. Tavaly pedig marco-val voltam, aki Ana-t többre tartotta és utáltam Diegot. Most pedig a szívem csak rá vágyik. Ezelőtt pedig Violettát tartottam a legjobb barátnőmnek. Mára már Ludmila az :DD De Violettával sem vagyunk rosszban. Csak olyan furcsa. Na térjünk vissza a reggelemhez. Felöltöztem, reggeliztem és elindultam az utolsó napra és a koncertre :D Az ajtóba érve ezt láttam:

 

wee

 

-He?- néztem. Abbahagyták a csókolózást.

-Szia Francesca!- köszöntöttek. 

-Sziasztok! Vilu, te nem Tomással vagy?- kerekedtek a szemeim.

-Tegnap Tomás a karaoke bárban egy másik lányt bűvölt. Haza mentem, majd odajött Tomás is és meg akart csókolni, de elküldtem. León felhívott és újra összejöttünk.- jó...ezt egy kicsit furcsa volt hallani, de ha boldogok akkor legyen. Bementem a nagyterembe. A színpadon Diego állt, énekelte a Dernéries Minutes című dalt. Mindenki odabent volt. Amint Die abbahagyta nagy taps tört ki. Köztük én is tt voltam. Die rögtön hozzám rohant és megölelt. 

-Szia!- köszönt örömmel. 

-Hello Die!- viszonoztam azt. Elmentünk a folyosóra. 

-Francesca, te tudod, hogy milyen dalok lesznek majd az évzáró koncerten? kérdezte.

-Nem.- válaszoltam.

-Hát három szólód is lesz...

-Hogy mi?- lepődtem meg. Általában Vilunak, Ludmilának, Leónnak, Federiconak szokott szólója lenni. Most meg 3 is?? Jajj nekem :) 

-Ludmila beszélte rá Pablot, hogy neked is legyen.

-Meg kell keresnem Ludmit.- rohantam el. A zeneteremben meg is találtam Ludmit, amint éppen gitározott, méghozzá az On Beat dallamát.

-Hello.- mondtam.

-Hello Francesca!- állt fel.

-Csak..meg szerettem volna köszönni, hogy megkérted Pablót, hogy szólót adjon nekem. Tudod, Letti még sosem kérte meg...3 év alatt....te pedig csak fél éve vagy a legjobb barátom...és...szóval ez sokat jlent nekem.- ölelete meg. 

-Jaj Fran! Az LB-k ezt teszik egymás iránt- nevetett Ludmi, majd visszamentem Diehez.

-Na Diegito. Mik is azok a dalok amiben szólózom?-

-Az En Mi Mundo olasz változatát, a Hoy Somos Mást és a Aprendi A Decir Adióst. És még velem is fogsz énekelni: Ser Qien Soy. 

-Úristen- pusziltam meg Diegito arcát.

-Még az A Mi Lado-ban is fogsz énekelni Camilával és Natyval. 

-És még mit éneklünk?- kérdeztem.

-On Beat, Yo Soy Así, Podemos, Llámame, Peligrosamente Bellas, Euforia és Veo Veo. 

-Király! Ugye, tudod, hogy örülök, hogy vagy nekem?- kérdeztem.

-Tudom. De emlékszel, hogy tavaly még utáltál?

-Igen. Nem is tudom miért. Csak Lettinek hittem, a te verziód meg sem hallgattam. Megbocsájtasz?- kérdeztem. Ekkor Diegito adott egy puszit, jelezve, hogy igen. 

-Na és azt tudod-e, hogy hová megyünk koncizni?- kérdezte. Nagyon kiváncsi lettem.

-Hova?

-Nem árulom el. 

-Diegito!

-Nem-nem.- rázta a fejét. Tudtam, hogy úgy sem fogja megmondani, ezért elköszönte tőle és megkerestem Ludmit. A tánceteremben volt, méghozzá Federico társaságában. 

 

ssss

 

Ezután pedig Federico megpuszilta Ludmi homlokát. Na mondom én nem is zavarok. Akkor Camit keresem meg. Ő a prakban volt, méghozzá Sebával és...csókolóztak. Naty pedig Maxival csókolózott a bárban. Lara rátalált Marcora. Láttam őket a motorpályán, hogy Lara Marco nyakába ugrik. Gery pedig végül Clementel jött össze. Végre mindenki boldog. Kivéve...Tomást, Brodueyt és Andrést....Az utcán sétálva Marco exével, Anaval találkoztam.

-Hello! Nem láttad az új pasim? Ő is a Studioba jár és Andrés a neve.- hogy mi? Andrés és Ana? Boldogságot nekik! 

-De láttam, ha jól tudom a Studió udvarán van- mosolyogtam.

-Köszönöm.- vigyorgott Ana, majd elindult.

-Várj!- szóltam, mirá hátrafordult- Sok boldogságot!

-Köszönjük!- mondta, majd elment. 

 

___________________kicsit később_______________________

 

-Francesca gyere! Kezdődik a koncert!- hívott engem Violetta.

-Megyek! De nem árulnétok el, hogy hol is lesz?- kiváncsiskodtam.

-Nem. Mindjárt ott vagyunk. Nyugi!- mondta Diego, majd oda is értünk. Egy kisebb boltszerűségnél voltunk. Annyira kicsi, de annyira nagy sem volt. A táblájára piros betűkkel ki volt írva: XY. Nagyon jó név, ötletes. Bementünk.

-Úristen! Te vagy Violetta a YouMix-ből!?- jött oda egy lány Violettához. 

-Igen én vagyok. De te ki vagy?- kérdezte a lányt.

-Leila Shennon vagyok! Kaphatok egy közös fatót?- kérdezte Leila. Violetta bólintott, majd Leila lefotózta. Rögtön posztolta is Instagramra.

 

@Lei_Shennon: Viluuu az XY-baan! @Vilu_Castillo #Vilu  #YouMixShow  #XY

 

vilu

 

 

Nem sokára egy szőke lány jött, de ő Diegohoz.

-Szia! Ella Grey vagyok, te meg...Diego!- sikítozott.

-Szia. Kérsz egy fotót?- kérdezte Die.

-Igeen!- kiáltotta. Miután a fotó kész lett Die felém fordult.

-Várjunk! Die és Francesca...együtt van?- erre a mondatra Lei is megfordult. 

-Ömm...Igen!- mondtam mosolygós hangon. A két lány sikítozni kezdett. Nemsokára egy fiú jött el melettem. 

-Hmm..Te nem Francesca vagy a YouMixből?- kérdezte. 

-De...és te ki vagy?

-Én Edison Calixto vagyok. Mi hárman, sőt még többen is itt, az XY-ban dolgozunk. Francesca, nekem te vagy a kedvencem.- mondta. Ezután még két szőke lány, és két barna hajú is odajött hozzám. 

-Fran! Fran, Fran! Én Charly Xanib vagyok!- jött hozzám egy nagyon szép magas szőke lány.

-Hello Charly! Kérsz egy fotót?- kérdeztem.

-Igen! Diego is benne lehet?

-Persze.

-És a barátnőim, Rita, Jennifer és Charlotte? Tudjátok, ti vagytok a kedvenceink.- ujságolta.

-Hát ha beleférnek.- nevetett Die. Megcsináltuk a képet, ami ugyancsak az Instagramon landolt.

 

@CharlyXanib? Itt vannak a YouMix-esek! @RitaHarris  @IamJenniferCastmer  @CharlotteCatch_offical @FranCauvigila  @Diegoemcea

 

ewfew

 

Ezután kezdetét vette a koncert! Több 100 000 néző volt itt, méghozzá táblákkal és sikongatva. Keztdük is az On Beat-tel. Amikor ez megvolt jött az első szólóm, az Aprendi A Decir Adiós. Ezután Die és Vilu énekelték a Yo Soy Así-t. Nagyon szrkoltam Diegitonak és persze Lettinek is. Most jött az olasz En Mi Mundom, vagyis  a Nel Mio Mondo. Nagyon izgultam. Ekkor jött a Podemos amit Letti és León énekelt. Kicsit pihentettem a hangom, mert ezután jött a Hoy Somos Más-om. Erre egy képsort is felvetítettek. Most jött a Llámame. Nagyon kifáradtam, de most jött az A mi Lado. Ebben szerencsére Camila a szólista. Ezután Ludmila és Naty rákezdett a Peligrosamnete Bellas-ra. Ezután jött az Euforia és a Veo Veo. Nagyon jó volt, de amit nnél is jobban vártam az a műsorzáró Ser Quien Soy, amit Diegoval énekelek. A dal utáncsókolóztunk!!! WÁÁ de jó volt! Antonio azt mondta, hogy nyáron lesz egy Art Rebel tábor, amibe minden Studios diák jöhet.Annyira megörültem, hogy mélyen Diego szemébe néztem.

-Nyáron együtt.

-Nyáron együtt!- mondogattuk. 

 

w

 

Na sziasztok, Fran elköszön! Találkozunk a második könyvben, vagyis évadban! Puszi!

 

ssd

 

 

 

 

  !
Jún 20

fefe

 

Leila Shennon (Leila, Lei, Li)

Egy éve alatt sokat változtam. Megtaláltam Danielt, és a csajokat. Most király életem van. Vajon az XY táborban is találkozom velük?

 

rhsh

 

Ella Grey (Ella, Elly, Ells)

Megtaláltam a BFF-eimet, de a szerelem még nem talált rám...majd a táborban ;)

 

 

dd

 

Edison Calixto (Edison, Ed, Eddie)

Megtaláltam az emó stílust, és így járom a világot. Vajon baj lesz ez a táborban?

 

 

dasdd

 

Daniel Lawson (Daniel, Lawson, Dan)

Levettem a kapucnim, és felvettem Leilát. Közös táborozás :DD

 

sadsda

 

Charly Xanib (Charly)

És még a lányok azt mondták, hogy nekem lesz először pasim :S Na mindegy, ráér az a táborban is. 

 

ee

 

Rita Harris (Rita, Riti)

A neten megismerkedtem Alexel és elvielg jön a táborba. Alig várom, hogy találkozzunk C:

 

 

sds

 

Jennifer Castmer (Jennifer, Jenny)

Most már nem csak a shoppingolás érdekel. Igazi Tumblr Girl lettem :DD

 

 

wwq

 

Charlotte Catch (Charlotte, Carli) 

Barna lettem. IGEEN! Szerintem jobban áll :DD 

 

efwe

 

Louis Goldscmidth (Louis, Lou)

Mi az, hogy Leila nem az enyém? Mi az, hogy pont Lawsoné? Leila az enyém lesz, ha belehalok is! 

 

 

Jún 20

Július 8.- Szerda  Leila szemszöge

 

Hetek tetek el, mióta Lawsonnal együtt vagyunk. Nem veszekedtünk még, mert Lawson elég zárkózott, így a lányoknak nem jön be. Nem is baj, legalább én vagyk neki az egyetlen. Nagyon jól megért engem és én is őt. Majdnem ugyan olyanok vagyunk, csak én nem vagyok annyira zárkózott. A mai napon is csodásan keltem. Reggeliztem egy pirítóst, majd felvettem egy lila egyberuhát, ami persze szoknyás volt, egy sötétlila cipőt, egy lila karkötőt és vittem még egy a cipővel egyszínű táskát is. Daniel (csak én hívhatom így) már az ajtó előtt állt. A mi kapcsolatunk nem az az "így szeretlek, úgy szeretlek" hanem ez amolyan barátság extrákal. Jó, hazudnék, ha nem mondanám, hogy nem szoktuk mondani egymásnak, hogy "szeretlek", de nem a napminden egyes másodpercében. 

-Szia!- néztem a szemébe.

-Szia.- köszönt vissza. Elindultunk. Az XY-ban már ott volt Ella, akin lila melegítő fölső, melegítő nadrág, magassarkú, lila vékony sál, napszemüveg volt. Persze Charly is ott volt, lila egyberuhában és magassarkúban. Rita is ott volt, aki a legjobban örül, hogy együtt vagyunk. Rajta lila póló, szürke nadrág, nagy fülbevaló volt. Persze ott volt Edison és Louis. Louis azóta az agyunkra megy. Folyton szekálja Lawsont, és azt mondja, hogy nem hozzám való. Meg, hogy neki való olyan lány mint én. Nagyon utálom. Jaj ténleg! Jennifer és Austin! Hát...ők a világ legcukibb párja. Még Jennifer mieg is változott Austin közelében. Már ő is a barátnőnk. Igen...mi hatan vagyunk BFF-ek. Azért hatan, mert még Charlotte is a barátnőnk. 

*ebédszünet*

-Leila, gyere kicsit!- hívott az udvarra Lawson. Vajon mit akarhat?

-Leila, én már nagyon régóta meg szeretném ezt tenni. Mióta járunk, a mindenemként tekintek rád. De ilyet még nem csináltunk!- mondta, majd megcsókolt. 

 

rr 

Frantasztikus érzés volt. Nekem is ő a mindenem. Vagy még több is. Rögtön posztolnunk kellett egy képet instára:

 

@Lei_Shennon: Az első csók...vagyis ez már a második :* @LawsonDaniel #iloveyou  #kissme

 

cdcd

 

Azért írtam, hogy második, mert az elsőt már csak nem fotózom le XD Szép is lenne. Majd visszamentünk. Olyan boldog voltam. És én még az első csókom Louisszal terveztem. Bár...ezt Louisnak köszönhetjük. Ha ő nem jött volna, Lawson nem rohant volna ki a boltból és én nem mentem volna utána, nem ültünk volna kettesben, és..nem lennénk most együtt. Ki tudja, ha Louis nem lenne, még most is csak barátok lennénk. Szóval köszönöm Louis! Amikor visszaértünk, Ella jött oda hozzám.

-Leila, Leila, Leila! Ma a többiekkel csajos napot tartunk! Jössz?- kérdezte. Bólintottam majd munka után mentünk is. Először elmentünk a könyves boltba, hogy vegyünk valami jó könyvet. Én a "Lélektolvajok" című könyvet vettem meg. Ella könyve a "Kérdezd Alízt!" lett. A többienk nem tudom, hogy ki vette, de a osrában volt még: Gossip Girl, IM magazin, Szent Johanna Gimi, Hűvosvölgyi Suli, PopCorn magazin. Ezután hozzánk jöttünk. Elővettem az UNO! kártyajátékot és játszani kezdtünk. Én nyertem. Ezután kis gumikból karkötőket csináltunk. Az enyém:

 

@Lei_Shennon: Gumikarkötő a legjobbakkal! :* @EllyGrey @CharlyXanib @RitaHarris @IamJenniferCastmer @CharlotteCatch_offical  #lommbandsbarcalet #BFFday

 

outiztizg

 

-Nagyon jó lett!- dicsérte meg Ella a karkötőmet. 

-Köszönöm, minden nap hordani fogom- vigyorogtam. 

-Naaa, milyen?- mutatta fel fehér-rózsaszín- kék- fekete alkotását Charly. 

-Nagyon jó! Tetszik!- csodáltam meg. Ezután rajzolni támadt kedvünk. Megpróbáltuk lerajzolni egymást...csukott szemmel. Elly nekem úgy sikerült, hogy a fején minden rajta volt, a szemet, az orrt és a szájat kivéve, a lábai a nyakában voltak, a haja a hasából nőtt ki. Charly fülei a lábán voltak. Rita haja olyan lehetett, mintha bajsza nőtt volna. Jennifer annyira nem lett rossz. Charlotte...igazából azt sem tudtam mi hol van. Ezután tornáztunk. Meghúztam a bokám. 

-Aucs!- kiáltottam. 

-Jujj, Lei! Mi történt?- aggódott Elly. 

-A bokám...meghúztam!- ültem az ágyamra.

-Nagyon fáj?- kérdezte Charly. 

-Nem...

-Akkor mehetünk sétálni?- kérdzte Rita.

-Egy kicsit még várjunk. Jennifer, a konyhában van nasi. Felhoznád, légyszíves?- kérdeztem.

-Hozom! Charlotte, jössz velem?

-Jövök!- vágtattak le. Kis idő múlva sétálni mentünk. Szép idő volt, így a parkba mentünk. 

-Éés...jól megvagytok Lawsonnal?- kiváncsiskodott Ells. 

-Igen! Ma volt az első csókunk!- ugráltam.

-Lei Shennon! És mi erről nem is tudunk?- szidott engem Charly. 

-Bocsánat...elfelejtettem szólni...- sajnálkoztam.

-Semmi gond! Amúgy jól megvagytok?- kérdezte Rita.

-Igen. Vele nagyon jó. Megértjük egymást. És csak én hívhatom Danielnek, Dannek.- meséltem.

 

@IamJenniferCastmer: Ells és Lei ♥ @Lei_Shennon  @EllyGrey #grilyday  #sofantastic #

 

ewgfzzg

 

 

Jún 19

Június 18- Csütörtök   Leila szemszöge

 

Ma is csodálatos napunk virradt. Felvettem egy fehér pólót amin I Love You felirat állt, egy élénk kék nadrágot, szokásos fehér sapim, egy divatszemüveget, kék sportcipőt, és egy kék-fekete táskát. Amint meg is fésülködtem elindultam. Az XY-hoz érve megpillantottam Ellát és Charlyt. Ellán egy lila ruha volt rózsaszín és fehér virágokkal, egy barna kalap fekete szalaggal, fekete dzseki, fekete szandál, fekete-lila napszemüveg és egy kis sötétlila kézitáska. Charly egy lila Devil Inside feliratos felsőt, fekete nadrágot, lila nike cipőt, fekete táskát és egy fekete karkötőt viselt.

-Sziasztok lányok!- köszöntem.

-Szia Leila! Edison egy új alkalmazottról mesélt, akit ma fog beutatni. Azt mondta, hogy fiú. Én már kiváncsi vagyok- mosolygott Ella. Bementünk. Rita a pult mellett virított lila ujjatlan felsőben, rövidnadrágban, fehér sálban (?) amin lila virágok voltak. Karján még egy lila óra, lábán pedig lila converse volt. Ma lila mánia van? 

-Sziasztok!- ugrott elénk Rita. 

-Hello!- válszoltuk.

-Ti is izgoltok? Én nagyon izgulok! Kiváncsiak vagytok, hogy ki ez az új srác? Én kiváncsi vagyok!!- hadarta.

-Igen, kicsit izgulunk, és kiváncsika vagyunk.- válaszoltam mindenki helyett, majd beültem a pult mögé. Lawson, mint mindig magára húzta a kupucniját, leült az ablak olyan patka izéjére és kockult a telefonján. Pár perc múlva Ed is megjött. 

-Hello srácok! Meghoztam az új srácot.- mindenki az ajtó felé nézett. Még Lawson is. És nemsokára megjöt........LOUIS?! MI? 

-Hello! Louis vagyok! LEILA?!- pillantott rám.

-Hi Louis!- intettem, majd minden szem rám szegeződött. Én ilyen "most mi van?" fejet vágtam. 

-Én Ella vagyok, a másik pultos csajszi- vigyorgott Ella. Látom tetszik neki Louis. Nekem is. Vagyis....azt hiszem....

-Charly vagyok. Ruhás lányként dolgozom.- szemezett Louisszal. Argh! Hogy mindenkinek az én Louisom kell....

-Rita vagyok! Charlyval dolgozom!- ugrált Rita. Na rajta láttam azt, hogy nem tetszik neki Lou. Végül Lawson is felállt.

-Daniel Lawson. De csak Lawson.- mondta, majd visszaült. 

-Louis, te Lawsonnal leszel egy műszakban. Mármint, hogy egy helyen fogtok dolgozni. Mint Lei és Ella.- mondta Eddy. Ekkor láttam azt, hogy Lawson kirohan a boltból. Nem is tudom miért, de azt éreztem, hogy utánna kell mennem. Az agyam azt mondta, hogy maradjak itt, de a szívem azt, hogy menjek utána. Nem is érdekelt, kinyitottam a pultot és elrohantam. Mindenki csodálkozva nézett, de én csak rohantam Lawson után.

-Lawson! Lawson!- kiabáltam az utcán. Még egy járókelőt is megkérdztem: Nem látta ezt a srácot? Daniel Lawsonnak hívják, de Lawsonként mutatkozik be. Egy selfiet mutattam meg a járókelőknek. Gyorsan kitettem instagramra is:

 

@Lei_Shennon: Hol vagy @LawsonDaniel? #Where_is_he? 

 

dd

 

 

Végül egy parkban találtam meg. Egy padon kockult. Leültem mellé.

-Lawson...-szóltam. Felemelte a fejét- Miért jöttél el?

-Azt hitem, hogy Edison a barátom, de nem....Louis már nagyon régóta az ellenségem. A stílusom miatt szekál mindig. És most dolgozzak vele együtt? Akkor inkább felmondok!- panaszolta. A szívem összeszorult...Talán Louis mégsem olyan mint gondoltam? 

-És mivel szekált?- faggattam.

-Hogy nekem nincsenek barátaim...de....nem is tudom..aki nem a barátom az nem jön utánam....és te itt vagy...

-Mert...én a barátod vagyok. Tudod, nekem még tetszett is Louis, de most tudtam meg, milyen is valójában.- öleltem meg Lawsont. Nem tudom miért....Csak úgy jött. Ekkor Lawson felálltm és felhúzott.

-Leila, nekem már régóta tetszel...te vagy az aki megért. Most jutottam oda, hogy megkérdezzem: nem akarsz egy kicsit többet barátságnál?- kérdezte.

-Akarok- mosolyogtam. Én tudom a legjobban megérteni Lawsont :')

 

@Lei:Shennon: Együtt? Együtt. :)) @LawsonDaniel #mybae #barátságextrákkal

 

df

Jún 16

Sziasztook! El sem hiszem, hogy már itt a 9.rész!! A következő részben finálé és utána......Diecesca Love Story 2.évad! Yeey! Na de mostmár akkor írom is. 

 

Én nem értettem ezt a Tomás ügyet. Mi az, hogy nem kell mégegyszer felvételiznie? Hiszen tavaly itt se volt. A másik amit nem értek: Violetta tárt karokkal várja, mikor neki itt van León is. Na mindegy. Elindultam a stúdióba, mikor az úton Diegoval találkoztam. 

-Szia Francesca!- köszönt.

-Diego! Szia!- nevettem. Nem tudom. Ez a fiú mindig felvillanyoz és megnevettet. Már a puszta jelenlétével is. Az út többi részét együtt tettük meg, és jót beszélgettünk. 

-Figyelj! Nem akarsz ma karaokezni?- kérdezte. Felcsillant a szemem.

-Dehogynem! Csak ketten, vagy a többiek is?-kérdeztem.

-Jöhetnek ők is. - ekkor mind a ketten meghívtunk mindenkit. Én a lányokat, ő a fiúkat. A folyosón Tomást és Violettát láttom, ahogy éppen falják egymást. 

-Öm...bocsi, hogy zavarok, de ma Diegoval karaokezni megyünk. Ha van kedvetek gyertek el.- közöltem.

-Rendben, szerintem egykicsit benézünk. Aztán pedig Violettánál találkozunk. - hogy mi? Ezek együtt lesznek otthon? Jaj, León nem ezt érdemli. Ezután a nagyterembe mentem. Éppen Ludmila hallgatta az Alcacemos Las Estrellast. 

-Ludmila!- kiáltottam. Kikapcsolta a zenét.

-Ne ordíts, nem vagyok süket! Mit szeretnél?- kérdezte.

-Na...azt akartam, hogy ma Diegoval karaokezni megyünk, és meghívunk mindenkit. Nincs kedved jönni?- kérdeztem. Ludmi idejött és megölelt (?).

-Köszünöm, Francesca, hogy gondoltál rám. Engem ilyenekből mindig kihagynak.- hálálkodott. Igaza van Ludminak. Őt még sosem hívtuk meg. Ez őt mondjuk nem akadályozta abban, hogy eljöjjön, de illetleség volt. Tavaly, a szülinapomra sem hívtuk meg. Sem tavaly előtt. Még karaokezni sem hívtuk. És még csodáloznak, miért ilyen bunkó. Eközben odaértem a zeneterembe, ahol Natalia zongorázott, és közben a Yo Soy Asít éneklte, Camila pedig hallgatta. Intettem nekik. Natalia befelyezte a dalt, így elkezdtem mondani a mondandóm.....Elérkezett a délután és a karaokezés. Mindenki ott volt a helyszínen. Én kezdtem, de nem egyedül. Felhívtam a színpadra még Nataliat, Ludmit és Camilát. Bekapcsoltuk az Encender Nuestra Luz című számot és énekelni meg táncolni kezdtünk.  A következő Diego volt és az összes többi fiú. A Lúz Camara y Acciónt énekelték. Ezután persze Violetta jött és felinvitálta az egész lánybandát. Kivéve persze Ludot. A Codigo Amistadot énekeltük. Ezután Lud jött. Federicoval énekelt. A Si Es Por Amort énekelték. A magnó nem működött. Ekkor León jött. A magnó még mindig nem működött, így saját magát kísérte egy gitárral. Méghozzá a Podemost énekelte. Ezután Federico jött. Viluval énekelték az En Mi Mundot. Magnó:off Szinti:on. Natalie jött. A magnót megjavították, így Federicóval énekelték a Tienes El Talentot.  Nagyon jó volt a mai délután. Persze Tomás meg Vilu együtt falták egymást, de nem érdekelt senkit. Kivéve...Leónt. 

 

rr

Jún 7

Hi Candynators, Lara is here!

Ma elmesélem a kedvenceim..:3 Na lássuk.

 

Kedvenc szín: zöld, piros, lila, kék, sárga /igen, CSAK ennyi/

Kedvenc étel: csirkecomb, sültkrumpli, pizza, pizza, pizza, hot dog, hamburger, halrúd, csirkefalat

Kedvenc ital: TopJoy, Coca Cola, Meggy Márka

Kedvenc sztár: Lodovica Comello, Martina Stoessel, Mercedes Lambre, Candelaria Molfese, Diego Dominguez, Jorge Blanco, Ruggero Pasquarelli, Cher Lloyd, 5SOS tagok, Paramore tagok, Tha Shudras tagok, Little Mix tagok, Demi Lovato, Selena Gomez, Sabrina Carpenter, Miranda Sings, Lara Star /az utolsót nézzétek/ /CSAK ennyi/

Kedvenc tantárgyam: Angol, Rajz, Infó, Technika

Kedvenc dal: American Authors- Best Day Of My Life

 

rr

 

Jún 5

Hello Candynators, Lara is here! :*

Ma elmesélem nektek, kikre vagyok feliratkozva. Ez egyben egy kis ajánló is. Na Kezdem is. 

 

Az első, akire feliratkoztam, az VGVids. Ő Violettás videókat tesz fel. A 3. évad részleteit láthatjuk az ő csatornáján. Van egy jó pár Diecesca videója is. Nagyon szeretem a csatornáját :*

 

A második az Pamkutya. Ők ketten..vagyis hárman...illetve négyen...igen négyen vannak. Béla, Pista, Pamkutya és Csirke. Ők vicces videókat csinálnak, azon belül bemuutatják a Pamkutya életét és teneparódiák is vannak ott. ;)

 

A harmadik az breakfastatfruh vagyis Fruzsina. Ő egy nagyon szép és kedves lány. Neki nagyon szeretem  videóit. Sminkes ideókat csinál, de vannak DIY ötletek és gasztro videók is. 

 

A negyedik az Maris. Ő egy nagyon őszinte, kedves lány. Nagyon szeretem az ő videóit. Komoly és vicces videókat is feltölt. 

 

Az ötödik....SzupiMester.  Neki nagy tehetsége van, jó a hangja, de a mássága miatt nem indul tehetség kutatőn, mert elítélnék. Szerintem nagyon őszinte és tehetséges ember ez a SzupiMester. 

 

A hatodik akire feliratkoztam az Lillúzió. Ő is egy nagyon kedves, aranyos lány. Imádom a stílusát. Hot16 *-* 

 

A hetedik az Unfield. Ő egy nagyon vicces YouTuber. És a rappjeit is szeretem, pedig nem igazán szeretem a magyar rappet. 

 

A nyolcadik helyen LodovicaComelloVEVO csatorna található, szerintem mondani sem kell, hogy miért :)

 

A kilencedik a DisneyMusicVEVO ahol a Disney sztárok klippjei, köztük a Violetta klipjei vannak fent.

 

Tizedik az 5SOSVEVO. Ők négy fiú, akik zenélnek. Nagyon jók a zenéik. 

 

Tizenegyes számmal itt van még a Fueled By Ramen, amire csak a Paramore miatt vagyok feliratkozva. 

 

Őket szoktam legtöbbször nézn, de a többiek akikre fel vagyok iratkozva: littlemixVEVO, Tha Shudras, DemiLovatoVEVO, Maroon5VEVO, SabrinaCarpenterVEVO, SelenaGomezVEVO, Demi H, Vlovers Hungary, Laura Bancsok, Dienistka, Tini Dialy, CherlloydVEVO, FollowAnnaVlog, DisneyChannelLA, Videoletta, SzilvaleSzilvuple, AvianaRahl, Ehssty, EhsstySmink, Attila The Bookaholic, gabifrizurai, S Pizzy.

Jún 2

g

Következő 10 bejegyzés