Máj 20

-Mi a....-képedett el az ajtón besiető Violetta- Tomas, te mit keresel itt?

-Visszajöttem! Itt is fogok maradni elvileg!- mondta örömmel Tomas. Eközben Diego kirohant.

-Tommy, hogy mondhattad azt, hogy én a te barátnőd vagyok?- kérdezte Francesca.

-Hát, mielőtt még visszamentem volna Madridba, azt mondtad, hogy: "Én sosem foglak elfelejteni". Hát ezért.

-De mindig csak reményeket keltettél bennem, és végre itt volt az a fiú aki nem. És most miattad megharagudott rám. el sem tudod képzelni, most milyen dühös vagyok rád!- mondta Francesca és kiment a táncteremből. 

Eközben Diego a többi fiúhoz, Leónhoz, Federicohoz, Marcohoz, Maxihoz és Brodueyhez ment. De ott volt még egy alacsonyabb és egy nagyon magas is. Ők voltak Napo és Braco. De Diego erről még mit sem sejtett. 

-Sziasztok! Ők meg kik?- kezdte.

-Diego, ők itt Braco és Napo a régi barátaink. Még akkor itt voltak, mielőtt te, de visszamentek Ukrajnába. Most pedig itt vannak. Diego, Napo és Braco, Nap, Braco ő pedig Diego. Tavaly jött.- kezelte a helyzetet León. 

-Szuper, na szóval azért jöttem, mert valami Tomas gyerek jött, és elvileg távkapcsolatuk volt Francescával. Ki is ő?- értetlenkedett Diego. Leónnak és Federiconnak ökölbe szorult a keze. 

-Tomas az a fiú volt, aki három lányt is szédített: Violettát, Francessát és Ludmilát. Ebben az volt a legrosszabb, hogy ha például Violettával volt, Francescának sem mondott nemet semmire, sem Ludmilának. Ugynígy, ha más lánnyal volt. Ludmila küzdött érte, de Tommy semmibe vette, őt is, Francessát is, és még a "szerelmét", Violettát is.- magyarázott Federico.- Ja és Leónt is állandóan piszkálta, ha Viluval volt. Mindig szét akarta választani őket. 

-És az mi, hogy Francessával elméletileg távkapcsolata volt?

-Szerintem nem volt, mert Fran velem sem akart sosem távkapcsolatot. Még néha igazit sem....- magyarázta Marco- Szerintem Fran nem tenne ilyet. Főleg, hogy Tommy csak reményeket keltett benne. 

Fran eközben Diet kereste. Ekkor meglátta, a fiúk között. Közelebb ment, a töbi fiú elment. Die ott maradt.

-Die, én megbocsájtottam neked. Most te jössz. Én nem kérem, hogy bocsájts meg, még én sem bocsájtanék meg magamnak, de meg szertén magyarázni.- kérte Frani.

-Mondjad- enyhült meg Diegito szíve.

-Tomas mindig csak reményeket keltett bennem. Ezen kívül, még Vilut és Ludmit és szédítette, kármelyikünkkel is volt. Mindenkivel kipróbálta magát. Én csak azt mondtam neki, hogy nem fogom elfelejteni. Arról egy szót sem szóltam, hogy legyen távkapcsolatunk. Jó, írt Facebookon, de Vilunak és Ludminak is. Előlről fogja kezdeni. Nem hagyhatod, hogy megint ez történjen. Nála még Marco is jobb. Hinned kell nekem!- magyarázta meg Frani.

-Frani...hiszek neked, a fiúk is ezt mondták, mikor megkérdeztem őket. Közénk senki sem állhat.- mondta Diegito, majd megpuszilta Frani homlokát. Frani pedig Diegito arcát puszilta meg. Ekkor a táncteremből Tomas jött ki, de úgy, hogy ahogy ment, közben Vilu a nyakát maszzírozta. Mármint Letti masszírozta Tomast. Leónak leesett az álla. ekkor Tommy hátrafordult, és megpuszilta Letti arcát. Letti folytatta a mazzsázst. Leó már majdnem odament. Ekkor megjelent Gregorio. Mint tudni lehet, Gregorio megváltozott, mióta tudja, hogy Diego a fia. De ahogy meglátta Tommyt, vissztért a régi énje. 

-Tommy, maga mit keres itt?- kérdezte gőgösen, mint régen.

-Elfeljtttem mondani, hogy az apád sem bírta Tommyt- jutott eszébe a lánynak. 

-Visszajöttem, és maradok is.- vágta rá Tomas. Közben persze Violetta még nyomkodta a nyakát. 

-Áh, értem. Ha nem tévedek, újból kell felvételeznie. Nem?- kérdezte Gregorio, de ekkor megjött Pablo.

-Nem kell neki, mert ő már felvételizett egyszer. Többször nem kell.- vázolta fel Pablo. A srácok elbúsultak, kivéve Tomast és Violettát. Sőt, Tomas még örömből egy csókot is adott Violettának. 

 

  • Ismeretlen -
    Jó lett :3
  • Ismeretlen -
    Köszönöm :3
  • Ismeretlen -
    Szuper BFF :3 <