Máj 25

Hello!

Tudom, rég volt Diecesca Love Story, rég volt Nyári Történet, rég volt ez, meg az. Na hát most egy ilyen randommal jöttem. Lehet kicsit uncsi lesz, de majd feldobja szarkasztikus, fárasztó humorom. *kezével hátradobja a haját* Hát miről dumáljunk... Na igen, hogy sokan magukról tesznek ki képet. Mielőtt kérnétek, én nem fogok, se magamról, sem a nem létező testvéremről. Na de azé' elmondom, azoknak akik nem tudják, hogy hogyan kell. Na szóval felmész erre az oldalra, persze ne állj rá a képernyőre, csak az egérrel menj fel: http://www.kepfeltoltes.hu/ megcsináltam úgy, hogy rá lehessen kattintani, hogy ne kelljen írni. Na szóval, és menj rá arra, hogy Fájl kiválasztása, azután kiválasztod a mappából a képet, megnyitás. Aztán katt a Feltölt gombra. Menj lejjebb, és a direkt link a képhez, után írt linket másold ki. Gyere ide a blogba és fent van a kis fa ikon. 

 

ebi

 

Arra rákattintasz és a Direkt linket bemásolod a Kép URL részre. A kép helyettesítő szövegének elég egy hagbdvsg is. Aztán beszúr. És itt lesz a képed. Egyszerű, nemde? 

Na mostan arról dumálnék nektek, hogy az ilyen magánügyeket itt intézitek el. Pl olyan bejegyzés, hogy

Cím: Szandi357-nak fontos

Tartalom: Anya azt mondta, hogy ma átjöhetsz hozzánk, szóval várlak, gyere puszi!

Aztán meg csodálkoznak, hogy ilyen kommenteket olvasnak:

írta: Bözsinéni63

Ezt miért itt? Van levél is. 

Válaszank meg írják, hogy:

írta: Nemtommianeve

Nme kell bunkózni, milyen levél, ezér nem megyek el a postára! 

-.-.-.-.-.-.- Ez már idegölés felső fokon. Tudom, csodaszépek lettek a felhasználónevek, én találtam ki :D Na mit dumájak még? Jó lenne beszúrni egy képet...

 

 

Na ok. Éééés, hogy hívjam ezt a kevés olvasót, aki olvas engem? Tippeket kérek! Az én gondolataim:

1. Candy szívek /bééna/

2. Candynátorok /nem valami jó/

3. Csokis kekszek /nane/

4. Bözsi néniik

Nekem a 2. tetszik a legjobban, de ezt ti döntsétek el, mert csak jobb, ha ti választjátok, hogy mi legyen a nevetek. Azért Candynátor, mert a blog neve is Candy <3. Persze írhattok másokat is. 

Ja és csinálnék egy olyat, hogy A TE ÖTLETED A BLOGON ami az lenne, hogy megírjátok miről legyen bejegyzés. de nem csak ilyet, hogy pl.: DIY ötletek, hanem, hogy mit olvasnátok a Diecescában, vagy a Nyári Történetben, így nem kell várni, hogy hátha benne lesz, hogy Violetta féltékeny lesz Francescára, mert még szereti Diegot. Egyébként a Diecesca Love Story évadzáróhoz, vagyis a 15.részhez, amibe hatalmasnagy finálét találtam ki. Szerintem tetszeni fog, de maradjon meglepetés. 

Gyors még felsorolom a kedvenc bloggereim, bár nem sok van:

Lara.Star (jóvicc, jóvicc)

Kiru

HLinda

MissAint it fun

Wattacukor

*.London.*

Football

Kriszti wíííí

Barbi235

Ennyi lettem volna mára.

Halii!

*búcsúkép*

 

  • Ismeretlen -
    Köszi, hogy beleírtál, imádom a blogodat! :3 Várom a folytatást, a két történetnek!
    És szerintem nem rossz a Candynátorok! ;)
  • Ismeretlen -
    A nyári történetben ez legyen a következőben!:
    Leila, szerelmes legyen valakibe mondjuk aki nem dolgozik ott, és felveszik...A lány nem figyel a munkájára, csak a fiúra.




    Én nekem hirtelen ez ugrott be a fejembe, de szerintem te döntsél miről szóljon, mert neked vannak a legjobb ötleteid :3 <3
  • Ismeretlen -
    Hmm..nem is rossz...
  • Ismeretlen -
    szia jó nagyon jó a blogod!!!
  • Ismeretlen -
    Cséé! Köszii! Örülök, hogy teteszik ;) <