Jún 5

Hello Candynators, Lara is here! :*

Ma elmesélem nektek, kikre vagyok feliratkozva. Ez egyben egy kis ajánló is. Na Kezdem is. 

 

Az első, akire feliratkoztam, az VGVids. Ő Violettás videókat tesz fel. A 3. évad részleteit láthatjuk az ő csatornáján. Van egy jó pár Diecesca videója is. Nagyon szeretem a csatornáját :*

 

A második az Pamkutya. Ők ketten..vagyis hárman...illetve négyen...igen négyen vannak. Béla, Pista, Pamkutya és Csirke. Ők vicces videókat csinálnak, azon belül bemuutatják a Pamkutya életét és teneparódiák is vannak ott. ;)

 

A harmadik az breakfastatfruh vagyis Fruzsina. Ő egy nagyon szép és kedves lány. Neki nagyon szeretem  videóit. Sminkes ideókat csinál, de vannak DIY ötletek és gasztro videók is. 

 

A negyedik az Maris. Ő egy nagyon őszinte, kedves lány. Nagyon szeretem az ő videóit. Komoly és vicces videókat is feltölt. 

 

Az ötödik....SzupiMester.  Neki nagy tehetsége van, jó a hangja, de a mássága miatt nem indul tehetség kutatőn, mert elítélnék. Szerintem nagyon őszinte és tehetséges ember ez a SzupiMester. 

 

A hatodik akire feliratkoztam az Lillúzió. Ő is egy nagyon kedves, aranyos lány. Imádom a stílusát. Hot16 *-* 

 

A hetedik az Unfield. Ő egy nagyon vicces YouTuber. És a rappjeit is szeretem, pedig nem igazán szeretem a magyar rappet. 

 

A nyolcadik helyen LodovicaComelloVEVO csatorna található, szerintem mondani sem kell, hogy miért :)

 

A kilencedik a DisneyMusicVEVO ahol a Disney sztárok klippjei, köztük a Violetta klipjei vannak fent.

 

Tizedik az 5SOSVEVO. Ők négy fiú, akik zenélnek. Nagyon jók a zenéik. 

 

Tizenegyes számmal itt van még a Fueled By Ramen, amire csak a Paramore miatt vagyok feliratkozva. 

 

Őket szoktam legtöbbször nézn, de a többiek akikre fel vagyok iratkozva: littlemixVEVO, Tha Shudras, DemiLovatoVEVO, Maroon5VEVO, SabrinaCarpenterVEVO, SelenaGomezVEVO, Demi H, Vlovers Hungary, Laura Bancsok, Dienistka, Tini Dialy, CherlloydVEVO, FollowAnnaVlog, DisneyChannelLA, Videoletta, SzilvaleSzilvuple, AvianaRahl, Ehssty, EhsstySmink, Attila The Bookaholic, gabifrizurai, S Pizzy.

  • Ismeretlen -
    Mi a neved? :D Idegölhető vagyok!
  • Ismeretlen -
    A teljes nevem, csak fordítva (pl.: Nagy János- János Nagy) <