Jún 16

Sziasztook! El sem hiszem, hogy már itt a 9.rész!! A következő részben finálé és utána......Diecesca Love Story 2.évad! Yeey! Na de mostmár akkor írom is. 

 

Én nem értettem ezt a Tomás ügyet. Mi az, hogy nem kell mégegyszer felvételiznie? Hiszen tavaly itt se volt. A másik amit nem értek: Violetta tárt karokkal várja, mikor neki itt van León is. Na mindegy. Elindultam a stúdióba, mikor az úton Diegoval találkoztam. 

-Szia Francesca!- köszönt.

-Diego! Szia!- nevettem. Nem tudom. Ez a fiú mindig felvillanyoz és megnevettet. Már a puszta jelenlétével is. Az út többi részét együtt tettük meg, és jót beszélgettünk. 

-Figyelj! Nem akarsz ma karaokezni?- kérdezte. Felcsillant a szemem.

-Dehogynem! Csak ketten, vagy a többiek is?-kérdeztem.

-Jöhetnek ők is. - ekkor mind a ketten meghívtunk mindenkit. Én a lányokat, ő a fiúkat. A folyosón Tomást és Violettát láttom, ahogy éppen falják egymást. 

-Öm...bocsi, hogy zavarok, de ma Diegoval karaokezni megyünk. Ha van kedvetek gyertek el.- közöltem.

-Rendben, szerintem egykicsit benézünk. Aztán pedig Violettánál találkozunk. - hogy mi? Ezek együtt lesznek otthon? Jaj, León nem ezt érdemli. Ezután a nagyterembe mentem. Éppen Ludmila hallgatta az Alcacemos Las Estrellast. 

-Ludmila!- kiáltottam. Kikapcsolta a zenét.

-Ne ordíts, nem vagyok süket! Mit szeretnél?- kérdezte.

-Na...azt akartam, hogy ma Diegoval karaokezni megyünk, és meghívunk mindenkit. Nincs kedved jönni?- kérdeztem. Ludmi idejött és megölelt (?).

-Köszünöm, Francesca, hogy gondoltál rám. Engem ilyenekből mindig kihagynak.- hálálkodott. Igaza van Ludminak. Őt még sosem hívtuk meg. Ez őt mondjuk nem akadályozta abban, hogy eljöjjön, de illetleség volt. Tavaly, a szülinapomra sem hívtuk meg. Sem tavaly előtt. Még karaokezni sem hívtuk. És még csodáloznak, miért ilyen bunkó. Eközben odaértem a zeneterembe, ahol Natalia zongorázott, és közben a Yo Soy Asít éneklte, Camila pedig hallgatta. Intettem nekik. Natalia befelyezte a dalt, így elkezdtem mondani a mondandóm.....Elérkezett a délután és a karaokezés. Mindenki ott volt a helyszínen. Én kezdtem, de nem egyedül. Felhívtam a színpadra még Nataliat, Ludmit és Camilát. Bekapcsoltuk az Encender Nuestra Luz című számot és énekelni meg táncolni kezdtünk.  A következő Diego volt és az összes többi fiú. A Lúz Camara y Acciónt énekelték. Ezután persze Violetta jött és felinvitálta az egész lánybandát. Kivéve persze Ludot. A Codigo Amistadot énekeltük. Ezután Lud jött. Federicoval énekelt. A Si Es Por Amort énekelték. A magnó nem működött. Ekkor León jött. A magnó még mindig nem működött, így saját magát kísérte egy gitárral. Méghozzá a Podemost énekelte. Ezután Federico jött. Viluval énekelték az En Mi Mundot. Magnó:off Szinti:on. Natalie jött. A magnót megjavították, így Federicóval énekelték a Tienes El Talentot.  Nagyon jó volt a mai délután. Persze Tomás meg Vilu együtt falták egymást, de nem érdekelt senkit. Kivéve...Leónt. 

 

rr

  • Ismeretlen -
    Úgy imádom a történeteidet
  • Ismeretlen -
    Én is :)
  • Ismeretlen -
    Nagyon jó <33
  • Ismeretlen -
    Kiru: Úgy imádom, hogy komizol és köszi.
    ßeca: Neked is köszi! :)
    Izzy9: Köszi és örülök, hogy tetszik <33 <