Jún 19

Június 18- Csütörtök   Leila szemszöge

 

Ma is csodálatos napunk virradt. Felvettem egy fehér pólót amin I Love You felirat állt, egy élénk kék nadrágot, szokásos fehér sapim, egy divatszemüveget, kék sportcipőt, és egy kék-fekete táskát. Amint meg is fésülködtem elindultam. Az XY-hoz érve megpillantottam Ellát és Charlyt. Ellán egy lila ruha volt rózsaszín és fehér virágokkal, egy barna kalap fekete szalaggal, fekete dzseki, fekete szandál, fekete-lila napszemüveg és egy kis sötétlila kézitáska. Charly egy lila Devil Inside feliratos felsőt, fekete nadrágot, lila nike cipőt, fekete táskát és egy fekete karkötőt viselt.

-Sziasztok lányok!- köszöntem.

-Szia Leila! Edison egy új alkalmazottról mesélt, akit ma fog beutatni. Azt mondta, hogy fiú. Én már kiváncsi vagyok- mosolygott Ella. Bementünk. Rita a pult mellett virított lila ujjatlan felsőben, rövidnadrágban, fehér sálban (?) amin lila virágok voltak. Karján még egy lila óra, lábán pedig lila converse volt. Ma lila mánia van? 

-Sziasztok!- ugrott elénk Rita. 

-Hello!- válszoltuk.

-Ti is izgoltok? Én nagyon izgulok! Kiváncsiak vagytok, hogy ki ez az új srác? Én kiváncsi vagyok!!- hadarta.

-Igen, kicsit izgulunk, és kiváncsika vagyunk.- válaszoltam mindenki helyett, majd beültem a pult mögé. Lawson, mint mindig magára húzta a kupucniját, leült az ablak olyan patka izéjére és kockult a telefonján. Pár perc múlva Ed is megjött. 

-Hello srácok! Meghoztam az új srácot.- mindenki az ajtó felé nézett. Még Lawson is. És nemsokára megjöt........LOUIS?! MI? 

-Hello! Louis vagyok! LEILA?!- pillantott rám.

-Hi Louis!- intettem, majd minden szem rám szegeződött. Én ilyen "most mi van?" fejet vágtam. 

-Én Ella vagyok, a másik pultos csajszi- vigyorgott Ella. Látom tetszik neki Louis. Nekem is. Vagyis....azt hiszem....

-Charly vagyok. Ruhás lányként dolgozom.- szemezett Louisszal. Argh! Hogy mindenkinek az én Louisom kell....

-Rita vagyok! Charlyval dolgozom!- ugrált Rita. Na rajta láttam azt, hogy nem tetszik neki Lou. Végül Lawson is felállt.

-Daniel Lawson. De csak Lawson.- mondta, majd visszaült. 

-Louis, te Lawsonnal leszel egy műszakban. Mármint, hogy egy helyen fogtok dolgozni. Mint Lei és Ella.- mondta Eddy. Ekkor láttam azt, hogy Lawson kirohan a boltból. Nem is tudom miért, de azt éreztem, hogy utánna kell mennem. Az agyam azt mondta, hogy maradjak itt, de a szívem azt, hogy menjek utána. Nem is érdekelt, kinyitottam a pultot és elrohantam. Mindenki csodálkozva nézett, de én csak rohantam Lawson után.

-Lawson! Lawson!- kiabáltam az utcán. Még egy járókelőt is megkérdztem: Nem látta ezt a srácot? Daniel Lawsonnak hívják, de Lawsonként mutatkozik be. Egy selfiet mutattam meg a járókelőknek. Gyorsan kitettem instagramra is:

 

@Lei_Shennon: Hol vagy @LawsonDaniel? #Where_is_he? 

 

dd

 

 

Végül egy parkban találtam meg. Egy padon kockult. Leültem mellé.

-Lawson...-szóltam. Felemelte a fejét- Miért jöttél el?

-Azt hitem, hogy Edison a barátom, de nem....Louis már nagyon régóta az ellenségem. A stílusom miatt szekál mindig. És most dolgozzak vele együtt? Akkor inkább felmondok!- panaszolta. A szívem összeszorult...Talán Louis mégsem olyan mint gondoltam? 

-És mivel szekált?- faggattam.

-Hogy nekem nincsenek barátaim...de....nem is tudom..aki nem a barátom az nem jön utánam....és te itt vagy...

-Mert...én a barátod vagyok. Tudod, nekem még tetszett is Louis, de most tudtam meg, milyen is valójában.- öleltem meg Lawsont. Nem tudom miért....Csak úgy jött. Ekkor Lawson felálltm és felhúzott.

-Leila, nekem már régóta tetszel...te vagy az aki megért. Most jutottam oda, hogy megkérdezzem: nem akarsz egy kicsit többet barátságnál?- kérdezte.

-Akarok- mosolyogtam. Én tudom a legjobban megérteni Lawsont :')

 

@Lei:Shennon: Együtt? Együtt. :)) @LawsonDaniel #mybae #barátságextrákkal

 

df

  • Ismeretlen -
    Nagyon jó :)
    (Lotti)
  • Ismeretlen -
    Köszii :D <