Jún 20

Július 8.- Szerda  Leila szemszöge

 

Hetek tetek el, mióta Lawsonnal együtt vagyunk. Nem veszekedtünk még, mert Lawson elég zárkózott, így a lányoknak nem jön be. Nem is baj, legalább én vagyk neki az egyetlen. Nagyon jól megért engem és én is őt. Majdnem ugyan olyanok vagyunk, csak én nem vagyok annyira zárkózott. A mai napon is csodásan keltem. Reggeliztem egy pirítóst, majd felvettem egy lila egyberuhát, ami persze szoknyás volt, egy sötétlila cipőt, egy lila karkötőt és vittem még egy a cipővel egyszínű táskát is. Daniel (csak én hívhatom így) már az ajtó előtt állt. A mi kapcsolatunk nem az az "így szeretlek, úgy szeretlek" hanem ez amolyan barátság extrákal. Jó, hazudnék, ha nem mondanám, hogy nem szoktuk mondani egymásnak, hogy "szeretlek", de nem a napminden egyes másodpercében. 

-Szia!- néztem a szemébe.

-Szia.- köszönt vissza. Elindultunk. Az XY-ban már ott volt Ella, akin lila melegítő fölső, melegítő nadrág, magassarkú, lila vékony sál, napszemüveg volt. Persze Charly is ott volt, lila egyberuhában és magassarkúban. Rita is ott volt, aki a legjobban örül, hogy együtt vagyunk. Rajta lila póló, szürke nadrág, nagy fülbevaló volt. Persze ott volt Edison és Louis. Louis azóta az agyunkra megy. Folyton szekálja Lawsont, és azt mondja, hogy nem hozzám való. Meg, hogy neki való olyan lány mint én. Nagyon utálom. Jaj ténleg! Jennifer és Austin! Hát...ők a világ legcukibb párja. Még Jennifer mieg is változott Austin közelében. Már ő is a barátnőnk. Igen...mi hatan vagyunk BFF-ek. Azért hatan, mert még Charlotte is a barátnőnk. 

*ebédszünet*

-Leila, gyere kicsit!- hívott az udvarra Lawson. Vajon mit akarhat?

-Leila, én már nagyon régóta meg szeretném ezt tenni. Mióta járunk, a mindenemként tekintek rád. De ilyet még nem csináltunk!- mondta, majd megcsókolt. 

 

rr 

Frantasztikus érzés volt. Nekem is ő a mindenem. Vagy még több is. Rögtön posztolnunk kellett egy képet instára:

 

@Lei_Shennon: Az első csók...vagyis ez már a második :* @LawsonDaniel #iloveyou  #kissme

 

cdcd

 

Azért írtam, hogy második, mert az elsőt már csak nem fotózom le XD Szép is lenne. Majd visszamentünk. Olyan boldog voltam. És én még az első csókom Louisszal terveztem. Bár...ezt Louisnak köszönhetjük. Ha ő nem jött volna, Lawson nem rohant volna ki a boltból és én nem mentem volna utána, nem ültünk volna kettesben, és..nem lennénk most együtt. Ki tudja, ha Louis nem lenne, még most is csak barátok lennénk. Szóval köszönöm Louis! Amikor visszaértünk, Ella jött oda hozzám.

-Leila, Leila, Leila! Ma a többiekkel csajos napot tartunk! Jössz?- kérdezte. Bólintottam majd munka után mentünk is. Először elmentünk a könyves boltba, hogy vegyünk valami jó könyvet. Én a "Lélektolvajok" című könyvet vettem meg. Ella könyve a "Kérdezd Alízt!" lett. A többienk nem tudom, hogy ki vette, de a osrában volt még: Gossip Girl, IM magazin, Szent Johanna Gimi, Hűvosvölgyi Suli, PopCorn magazin. Ezután hozzánk jöttünk. Elővettem az UNO! kártyajátékot és játszani kezdtünk. Én nyertem. Ezután kis gumikból karkötőket csináltunk. Az enyém:

 

@Lei_Shennon: Gumikarkötő a legjobbakkal! :* @EllyGrey @CharlyXanib @RitaHarris @IamJenniferCastmer @CharlotteCatch_offical  #lommbandsbarcalet #BFFday

 

outiztizg

 

-Nagyon jó lett!- dicsérte meg Ella a karkötőmet. 

-Köszönöm, minden nap hordani fogom- vigyorogtam. 

-Naaa, milyen?- mutatta fel fehér-rózsaszín- kék- fekete alkotását Charly. 

-Nagyon jó! Tetszik!- csodáltam meg. Ezután rajzolni támadt kedvünk. Megpróbáltuk lerajzolni egymást...csukott szemmel. Elly nekem úgy sikerült, hogy a fején minden rajta volt, a szemet, az orrt és a szájat kivéve, a lábai a nyakában voltak, a haja a hasából nőtt ki. Charly fülei a lábán voltak. Rita haja olyan lehetett, mintha bajsza nőtt volna. Jennifer annyira nem lett rossz. Charlotte...igazából azt sem tudtam mi hol van. Ezután tornáztunk. Meghúztam a bokám. 

-Aucs!- kiáltottam. 

-Jujj, Lei! Mi történt?- aggódott Elly. 

-A bokám...meghúztam!- ültem az ágyamra.

-Nagyon fáj?- kérdezte Charly. 

-Nem...

-Akkor mehetünk sétálni?- kérdzte Rita.

-Egy kicsit még várjunk. Jennifer, a konyhában van nasi. Felhoznád, légyszíves?- kérdeztem.

-Hozom! Charlotte, jössz velem?

-Jövök!- vágtattak le. Kis idő múlva sétálni mentünk. Szép idő volt, így a parkba mentünk. 

-Éés...jól megvagytok Lawsonnal?- kiváncsiskodott Ells. 

-Igen! Ma volt az első csókunk!- ugráltam.

-Lei Shennon! És mi erről nem is tudunk?- szidott engem Charly. 

-Bocsánat...elfelejtettem szólni...- sajnálkoztam.

-Semmi gond! Amúgy jól megvagytok?- kérdezte Rita.

-Igen. Vele nagyon jó. Megértjük egymást. És csak én hívhatom Danielnek, Dannek.- meséltem.

 

@IamJenniferCastmer: Ells és Lei ♥ @Lei_Shennon  @EllyGrey #grilyday  #sofantastic #

 

ewgfzzg

 

 

  • Ismeretlen -
    Nagyon tetszik, és jó hosszú is lett! :) <3
  • Ismeretlen -
    Köszi :DD Tudod honnan másoltam a szívet ;)
  • Ismeretlen -
    XD Igen XDD <