Jún 23

Alcím: Sokan vagyunk

 

Leila szemszöge

Ma nagyon hamar felkeltem, hiszen ma van az XY tábor első napja. Igen, én is megyek, így az egész nyarat Ellával, Edisonnal, Lawsonnal, Carlyval, Ritával, Jenniferrel, Charlotteal és sajnos Louisszal tölthetem. Szerencsére Jenni és Charly is jöhet, mert nem csak dolgozóknak van. Jennifer barátja, Austin is jön és még egy Rita számára különleges személy is megjelenik. Rita tavaly nyáron folyamatosan chatlet Alexel, és nagyon jóba lettek. Még egyszer sem találkoztak, de most megtehetik, ugyanis Al is eljön a táborunkba. Na szóval ugyebár felkeltem, és felöltöztem. Fekete ujjatlan felsőt, élénkpink elől rövidebb, hátul hosszabb szoknyát, arany gyűrűt, rózsás fülbevalót, élénkpink nyakláncot, fekete magassarkút vettem fel.  A szememre sprált kentem, és egy kis fehér szemhéjpúdert. A telefonomra a kedvenc élénkpink, virágos tokomat tettem. Szerencsére a bepakols már nem volt gond, ugyanis előző este még elpakoltam. El is indultam, de sajnos egyedül kellett mennem. Ez nem volt akkora baj, ugyanis a nyaramat a barátaimmal tölthetem. Már csak egy a baj: Louis is ott lesz, ő pedig mindig magyarázza, hogy "én nem vagyok Lawsonhoz való" meg "nekem olyan fiú kell mint ő" pedig Lawsonnal a legjobb. Mintha a másik felem lenne. Tökéletesen kiegészítjük egymást: ő zárkózóttabb, rocker, nyugodt, vicces, őszinte. Én vidám vagyok, hippi stílusú, nyílt, izgulós, és akit nem ismerek azzal nem vagyok túl őszinte. Mikor odaértem rögtön Ellához rohantam. Elly a legjobb barátnőm és igazi zenei tehetség. 

-Sziaaa Lei!- ugrott a nyakamba.

-Szia Ells!- öleltem meg. Elválaszthatatalanok vagyunk. 

-Várod már a tábort?- kérdezte.

-Hát persze. úgy izgulok, hogy izzad a tenyerem.- mutattam neki. Ekkor előkapta a telefonját és lefotózott minket:

 

@EllyGrey: Táborba megyünk Livel :* @Lei_Shennon  #summer  #camp  #BFFs

 

ddd

 

Odajöt hozzánk Ed. Ő egy emó gyerek. A szerelem nem a kedvenc múfaja, pedig aranyos srác. Pedig ő nagyon is szeretene szerelemes lenni. Most pedig, hogy emós lett még kevesebb lány érdeklődik iránta. Bár Eddy is eléggé válogatós. 

-Mizu lányok?- kérdezte.

-Semmi. Nagyon várjuk a tábort!- röhögtem. Mr.Emó bólintott, hogy ő is. Most megjött az én Danielem. Aki nem olvasta az 1. könyvet, az nem udja, hogy őt eddig Lawsonnak hívtuk. 

-Sziasztok!- jött oda hozzám és mélyen a szemembe nézett. 

-Hello- köszöntünk neki.  Dan az életem. Ha ő nem lenne Louissal lennék. Amit NEM akarok. Vagyis régen akartam, de msotmár nem!

 

@Lei_Shennon: My love @LawsonDaniel  #love  #myman  #mylife

 

aa

 

 

Nemsokára a drága Carly Xanib is megtalált minekt. Carly lökött, gyönyörű, aranyos és egy kis egómanó. De így szeretjük. Hosszú, szőke haja van. 

-Hello srácok!- állt mellém. Mindig azt httük, hpogy Carlynak lesz először barátja, mert szép meg minden. De nekem lett, ami tökre cool. Ekkor a tejfölszőke Rita is megjött. Ő egy nagyon nagyon életvidám lány. Néha kicsit visszahúzódó, de nagyon kedves. Mintha egy kis gyereket látnék benne. Bár elég alacsony. Megjött a shoppingmániás tumblr girl, akit mi csak Jennifernek hívunk. Ő, mint mondtam shoppingmániás, tumbli lány, és tud nagyon gyerekes lenni. 

-Hello- köszönt. Miután viszonoztuk ezt, megérkezett Charlotte is. Ő már barna hajjal van itt, ugyanis tavaly még ombre volt. Ő elvan a saját világában is. Sajnos megjött egfőbb ellenségünk, Louis is. Őt csak Ed bírja egy kicsit. 

-Hali Leila!- nézte levegőnek a többieket, majd vészesen közeledni kezdett hozzám.

-Te engem csak hagyjál.- álltam Lawson elé, jelezve, hogy az övé vagyok és senki másé. louis beképzelt, a világ közepe, lázadó és rocker. Nagyon nyomulós és utálja Danielt ahogy Dan is őt. Megjött a táborvezető és egyben boltigazgató Ian is. 

-Sajnos nem férünk el a buszon. Egy ember nem jöhet a táborba....

 

Folytköv.

 

  • Ismeretlen -
    Várom a kövi részt :) Amúgy cool lett ;)
  • Ismeretlen -
    Köszii :) Amint megszáll az ihlet megírom ;) *lö elrepül felette az ihlet *
  • Ismeretlen -
    Oksi :D
  • Ismeretlen -
    Nehéz megválni a szereplőktől..
    nem tudom, kit tegyek le a buszról :(
  • Ismeretlen -
    Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó
  • Ismeretlen -
    De hát egyszerű! Senkit sem kell letenni a buszról...Az a jó ha minél többen vannak!
  • Ismeretlen -
    Interesting World: De én túl ördögi vagyok és leteszek valakit >:D <