2015. június 29, 22:52:14

#Ismét látlak

ARCOM VÖRÖSBE BORULT  , ahogy a kis csapat szólongatni kezdett.

-Teszkos Cica- Röhögtek a társaság hím egyedei majd lassan megfordultam , egy idegen barna hajú srác ült valami 5 % alkohol tartalmú löttyel a kezében , enyhe megvető szemkontaktust vettem fel vele , ha messziről is de látszott , hogy nem szépen nézek .

 

-Nevem is van- Jegyeztem meg enyhe idegességgel a hangomban, mire felröhögött . Két barbibaba ült szinte már az ölébe. Az a tipikus rosszfiús de még is charmos kiállása volt.Ha a fejére lenne írva egy cimke akkor valószínűleg a #seggfej lenne.

 

-Ohh , az minket nem érdekel csajszi.-Nézett végig a testemen mire oda értem majd húzott egy kortyot a higított söréből.Nem tűnt elégedettnek , hangot ugyan nem adott annak hogy neki a szilikonos babák jőnnekbe de a tekintetéből ki lehetett venni.

 

-Doroti ?..-Hallatszott a nevem ismerős ajkak közül , tudtam, ha megfordulok lebukok , de előbb utóbb úgy is megtudta volna ,hogy én vagyok , ha most még nem is biztos benne.

 

-Mond Dominik...- Rántottam vállat , de hisz nem is emlékeztem a nevére , a tudat alattim cselekedett.

 

-Nem tudtam , hogy ilyen divatos vagy.-Gúnyolódott , az éppen ruhámon .Miért pont így kellett látnia?! Futott át az agyamon majd csak egy gyermeteg fintorral az arcomon vállat rántottam.

 

-Szóval ti ismeritek egymást.-Ujjongott Mr #seggfej majd folytatta. -Melyik estés lány is ez Dom? -Röhögött, mire ellenkezni kezdtem. 

 

-Mi sosem voltunk együtt-Szögeztem le , Domink csak bólintott miközben cigire gyújtott.Elfintorodtam a füst maró ízétől . . . Most se Dominik , se én nem voltubk benne a beszélgetésbe , ami most éppen arról szólt hány fekvőt bír x-y ka.Ötlettől vezérelve ugortam fel a fiú mellé majd kértem egy slukkot.Fogalmam sincs miért , de talán meg akartam felelni a csoportnak.

 

-Kaphatok?-Sandítottam felé majd egy rosszalló mosollyal adta át a még meglehetősen hosszú szálat.

 

-Jókislány- Röhögött fel , majd átkarolt , mint minden más lányt az itteni társaságban valaki.De lelöktem a karját a vállamról.

 

-Mitképzelsz?-Fújtam ki a füstöt enyhe köhögéssel,  mire vállat vont. Mintha , mindíg is ebbe a bandába tartoztam volna adtam át a cigit és hátra dőltem.Elég messze voltam , hogy csak Dominikkal tudjak beszélni anélkül , hogy akárki más hallaná a kérdéseimet.

 

-Valamelyikbe szerelmes vagy?-Kérdeztem a lányok felé biccentve.Mire értetlen nézett rám.

 

-Úgy érted valamelyik bejön e? -Kérdezett vissza , majd a cigarettájával egy szőke elég telt keblű lányra mutogatott , aki épp a haját csavargatva kacagott , mint egy csecsemő aki mindenen nevet.

 

-Ohh légy őszinte a szilikon mellekbe zúgtál bele.-Forgattam a szemem , majd enyhe gúnnyal a hangomban felsóhajtottam.

 

-Figyelj , ez erős szó...nem zúgtam bele és nem is vagyok szerelmes , ez testi vonzalom.-Magyarázott nekem mint egy 9 éves kislánynak azt , hogy miért nincs itthon  yoghurt.

 

-Értem-Emeltem fel a kezeim megadóan , régebben azt gondoltam , hogy ha valakit megcsókolnak akkor nem hagyhatják ott , mert ha csókot kap akkor azt csak szerelemből kaphatja.De az élet kioktatott , mára a csók elvesztette minden értékét.

 

-...és hova tartassz? -Bökött a Tescos szatyraimra , vállat vontam.

 

-Haza...

 

-Elkísérlek.-Állt fel nyugodtan, nem értettem mi ez a hirtelen törődés. Nem is ismertem igazán , kétszer beszélltünk.

 

-Nem kell.-Követtem a példáját majd megláttam , hogy a szőke éppen valamelyik haverjával smárol.

 

-De nem akarok itt maradni.- Nézett rám mire bólintottam ,  elvette az egyik szatyromat és indultunk...

tündérpisi 

Tagek:
2015. június 29, 23:03:17
Yip.^^ Folytatást várom. (= Ügyi!

2015. június 29, 23:21:36
Köszönöm , habár kicsit megkéstem vele de elhoztam ^^

2015. június 30, 09:35:25
Pantera-val egyet értek ^^ :) Lotti voltam xD :D