2015. július 2, 04:36:47

#A semmi közepén

A LEVEGŐ EGYRE HIDEGEBB lett ahogy a nap elhagyta a horizontot. Enyhe morgolódással néztem Dominikra, aki már mindkét szatyromat vitte.

 

-Miattad tévedtünk el.-Mordultam fel, a karom magam köré fonva ugyan is  nem az a nyárias időjárás volt, még akkor sem , ha már csak pár hónap is van a Vakációig.

 

-Neharagudj, te laksz itt , keked kellett volna tudnod az utat.-Mondta komoly és mély hangján , amitől már kirázott a hideg.Elegem volt abból , hogy ő jobban tudja.

 

-Ki is mondta , hogy rövidítsük le?  - Gúnyolódtam , mire már 1000. szerre nyomtam ki anyát, még is mit mondhattam volna? "Bocsi anya de hazafele megálltam cigizni és eltévedtem útban hozzánk" , akárhogy is ez hülyén hangzik , és tudom kimondva még szarabb lenne.

 

-Figyelj , azt mondtad tudsz egy rövidebb utat - Zárta le a vitát, mire összeráncoltam a szemöldököm.

 

-Ilyet nem mondtam .-Jelentettem ki majd felnéztem rá. 

 

-De , mondtál...-Hallgatott el , nem mint aki vitatkozik , hanem mint aki még folytatni akarja a mondatot csak elakadt. Halkan felröhögött ami egyre hangosabbá vállt miután kijelentette. - Amikor rám estél a fűzfa mellett , mikor megálltunk pihenni, emlékszel? -Nézett rám röhögve , mire egy rideg pillantással elhallgattam.

 

-Nem én estem rád , hanem te estél rám és azért 'pihentünk' mert láncdohányos vagy és nem bírsz ki egy pillanatot sem cigi nélkül.-Forgattam a szemeim majd láttam , hogy magában , még élvezi hogy idegesít, de engem nem fog kínos helyzetbe hozni . Csendesen sétálltunk tovább a pusztában , egyre kihaltabb lett az út , mire már csak a pusztaság nyúlt el mellette , az utolsó házakat is elhagytuk , de ő rendíthetetlen tudta , hogy ide kell jönni.

 

-Dominik...én félek.-Néztem fel rá mikor már a sötétben sétálltunk a semmi közepén.

 

-Félj is , a tefajta tinilányokat itt szokták megerőszakolni.-Röhögött gúnyosan , mire közelebb húzódtam hozzá.

 

-Szemét vagy!- Morogtam miközben úgy haladtunk , hogy félpercenként hátranéztem . Dominik hirtelen felüvöltött mint az oviban , hogy ; "Booo" . Mire felsikítottam és azonnalnhozzá bújtam , láthatóan reszketett a testem , értetlen nézett rám , ahogy én is magamra . Miért pont Dominiknál érzem magam biztonságbab , akár az is lehet ,aki majd meg akar erőszakolni. 

 

-Szerintem menjünk édes.-Hallatszott a szó, ami megragadt bennem, most a félelem kiölte belőlem , hogy ellenkezzek. Mert valólyában nem volt magyarázatom miért pont ő belé kapaszkodtam , amikor azt hittem ,hogy valaki el fog kapni...ez hülyeség , ez nem jelent semmit , lehetne akár itt mellettem akárki , hozzá fordultam volna. De...

 

-Oda megyünk -Biccentett egy benzinkút felé , mire elbizobytalanodtam, de elindultam. Ezután nem szóltunk egymáshoz , csak amikor már ki értünk a világosságra és belém költözött a kíváncsiság: 

 

-De miért vagyunk itt , olvastam le a világító betűket. - "Benzinkút & Motel" .

 

-Itt lakom ...amíg valamilyen bérházat nem találok a városba. -Mondta amiről megbizonyosodtam , hogy már biztosan nem otthon vagyunk. Kitudja hol is vagyunk pontosab, és muszály bíznom benne különben baj lehet , nem volt olyan biztonságos külleme a helynek.

 

-Értem.-Bólogattam , mire meg állt az egy benzinkút mellett parkoló fekete motor mellett , kinyitotta a csomagtartót majd kihalászott egy kulcsot , amin egy szám állt , valószínűleg szoba kulcs...még csak most fogalmazódott meg bennem. "Én nem fogok ezzel a pasassal egy ágyban aludni!"

.

Tagek:
2015. július 2, 09:36:34
Nagyon jó ^^
És te hogy hogy 04:36-kor ezért felkelsz? Meg hogy hogy mindig olyan késő este 23:24-kor vagy stb...-kor írod a történetetidet? :o :D

2015. július 2, 10:04:00
Köszönöm , olyan aranyosak vagytok ^^
Ez azért van , mert akkor van a legtöbb ihletem amikor egyedül vagyok hagyva a gondolataimmal , és minde képp ki teszem az oldalra azt a bizonyos részt akkor is ha este van , nem tudom miért ? :'D

2015. július 2, 12:32:36
Nagyon jó. (= Mindig van egy kis izgalom s a képek is tetszenek :3

2015. július 3, 17:05:25
Aranyos vagy köszönöm ^^ ♡