2015. július 8, 01:26:29

#Fogkefe

l Minden kedves olvasómtól elnézést kérek az eddigi kimaradásokért de a magán élet is közbe játszott abban   hogy nem volt új epizód egy hete , próbálom ezt kiküszöbölni. Addig is , jó olvasást.^^l

Magabiztosan indult meg mire megragadtam a karját és visszarántottam. Egy rosszalló pillantással néztem rá. 


-Csak nem gondolod , hogy fel megyek és az ágyadban alszom.-Ellenkeztem hevesem , majd összefontam a kezem a mellkasom előtt.


-Haza is gyalogolhatsz a sötétbe.- Nyújtotta felém a szatyrot ... halkan felmordultam .


-Ez zsarolás.- Indultam el mellette , akár egy hadifogoly . Nemsokára ,már az ajtó előtt álltunk és ő a kulcsal szerencsétlenkedett , nem bírtam ennyit várni segítségül kivettem a kezéböl a szatyrot , hogy könnyebb legyen neki. Csak annyit hallottam , hogy , mikor megérintettem meg áll a zörgés . Nem nézett rám , de hallottam , hogy gyorsabban ver a szíve a kézmozdulattól.Nem akartam úgy viselkedni , mint , aki ezt észre vette . Gyorsan kikaptam a kezéből a zacskókat és kiegyenesedtem. Nem kérdeztem rá , és ő sem kérdezett rá . Hirtelen benyomta a kulcsot a helyére és kinyitotta az ajtót. Előre ment , a figyelmesség legkissebb szikráját is elnyomva lett most egy érzéketlen barom.Ott hagyott az ajtóba és eltűnt az összesen 2 szobában.Lassan elindultam , tulajdonképpen nem volt 5 csillagos a hely , de azért meg lehetett élni benne. Letettem a szatraimat , mahd le ültem az és kibontottam a hajamat.Enyhe idegességgel tárcsáztam anyámat , miközben elfeküdtem az ágyon.


-Halo?-Halatszott a vonalban , mire halkan megszólaltam, mintha attól féltem hogy telefonon keresztül meg tud ölni. 


-Anya...eltévedtem . Egész délután bolyongtam , most egy barátomnál vagyok , aki holnap reggel haza visz de...-Sóhajtottam , mikor meghallottam , hogy valaki elindította a fürdőben a vizet , reméltem ez nen hallatszik ez telefonon kerssztül , valólyában anyámat nem is ez érdekelte.


-Még is , hogy képzeled ezt , hogy nem veszed fel a telefont és hagysz itt aggódni, ne számíts sok jóra , ha haza jössz...-Hallatszottak a lealázó szavak , ha az életben eltűnsz és ismét megkerülsz , nem megdícsérnek , hanem leszidnak."Szuper" - hangzott a fejemben a szó telljes felháborodottsággal, mikor már lassan negyed órája folyt a kioktatásom. A fürdőszoba ajtó hirtelen kinyíl , Dominik pislogott rám telljesen értetlen , mert a vergődésemben már az egész ágyat szét túrtam , hol a párnával játszadoztam hol pedig elfeküdtem a francia ágyon. 


~Dominik meg ne merj szólalni~ Artikuláltam majd elhúztam az ujjam a torkom előtt, ezzel megfenyegetve őt , hallgattam anyát tovább , akihez lassan a nevelőapám is csatlakozott. Dominik arcán egy rosszfiús mosoly jelent meg  lassan elindult felém , meztelen felsőtestén még folytak a nemrég a tusolásból szerzett vízcseppek.Egy 'szánalmas vagy' nézéssel pillantottam rá. Nem adtam meg neki az örömöt , hogy érdekeljen a teste.


-Baby...-Hallatszott Dominik szájából . Látszott élvezi a dolgot , hogy a fejem a vörös egy bizonyos árnyalatában pompázik és, ami azt illeti nem lehetett eldönteni , hogy az idegesség vagy a szó okozta.


-...Ki van  a szobában kislányom?!-Kezdett már anya is hisztérikus számonkérésbe , Dominik arcán az a bizonyos önelégült mosoly rajzolódott ki.


-Dominik , menj ki azonnal-Suttogtam a telefonom eltakarva , hogy a szüleim ne hallják meg majd egy grimasszal kilöktem a lábammal az ágy mellől.Még kézszer ennyi idő kellett anyának , hogy elmagyarázzak egy fedőstoryt ami végül az igazságnál is kínosabbra sikeredett.Fáradt léptekkel indultam meg a fürdőbe ahol a tescos szatyromból előhalászott fogkefével súrolni kezdtem a fogaim és ,mire végeztem valaki átölelte a derekam hátulról. Automatikusan Dominiknak kellett volna eszembe jutnia , de a fantáziám túl nagy volt így hirtelen megfordultam fogkefét szegezve a támadómra , aki a riadalomtól hátra esett, és beverte a könyökét a kád szélébr ami felsértette azt. Nem volt nagy a sérülés de rengeteg vér ömlött Dominik karjából , én pedig csak álltam ott lesokkalva , miközben Dominik félneztelen vérzett el a fürdőszoba fehér csempéjén...

ilyen nincs

Tagek:
2015. július 8, 09:30:40
Fogkefe :DD
Amúgy Cry drága. Nagyon jó. Tötszik. Várom a kövi részt is. :DD

2015. július 8, 09:36:58
Fogkefee :3

2015. július 8, 09:43:33
Thenx , szukik vagytok :3 ^^
Fogkefe (Y)

2015. július 10, 20:04:47
Nekem tetszik kár, hogy pont érdekes résznél fejezted be. T^T Várom a következő részt.

2015. július 31, 22:17:07
Mikor lesz folytatás?

2015. augusztus 3, 15:15:45
Sajnálom, hogy elvoltam de nyaraltam, megpróbálok sűrűbben írni , most , hogy haza értem.