2016. augusztus 26, 21:36:44

Bevezető

Jó olvasást!^^

 

Unottan csuktam össze a laptopom. Már megint sikerült egy rémes történetet összehoznom. A karakterek laposak a cselekedetekről és a párbeszédekről már nem is beszéljünk. Odasétáltam az ablakhoz és néztem ahogy apa eteti a tyúkokat. Már nem kell sokáig itt lennem. 17 évesen végre eljuthatok Japánba. Ott kamatoztathatom is a tudásom, ugyanis szenvedélyem a manga rajzolás. Egy valóra vált álom lenne, ha mangaka válna belőlem. De egyenlőre itt kell maradnom a sártól bűzlő farmon. Nem is tudom, hogy hogy gondolták ezt az egész vidékesdit. Egy forgalmas belvárosban éltünk, ahol mesés volt az életem. Vágtam egy fintort, majd bementem az étkezőbe. 

- Mikor lesz kész a vacsi? - kérdeztem anyát, aki épp panírozta a húst. Feltornáztam magam a pultra és elcsentem egy már kész csirkefalatot.

- Egy tíz perc és kész az összes. Mennyit pakoltál? - nézett rám egy pillanatra, amjd megint a főzésnek szentelte a figyelmét.

- Ehh... Hát, már elég jól állok. Bent van aaa... A vázlatfüzetem és a kész mangáim! - dobtam be az ötletet de anya rosszalóan csóválta a fejét. Utóbbi időben túl sokszor csinálta ezt. Apa, Áron(bátyó) és én. Mind nagyon sok terhet rakunk a vállára. Őszintén örülök, hogy elszabadulhatok ebőől a közegből. Unom anya rosszalását, apa nemtörődömségét és a bátyám piszkálódását. Nem hiszem, hogy ott nyugodt életem lesz, de ennél csak jobb lehet.

- Anna, tudom, hogy mennyire el szertnél menni, úgyhogy menny fel és pakolj be több dolgot! - parancsolt rám, mire forgattam a szemem és visszamentem a szobámba. Két hét van az útig, addig még mindenre szükségem lesz amit viszek! Idegesen levágtam magam az ágyra és bedugtam a füllhalgatót a fülembe. Fogalmam sincs hogy húztam volna ki itt ha nincs zene. Azt hiszem megőrülök. Behunytam a szemem és azon gondolkodtam, hogyan lenne érdekesebb a történet. Észre se vettem, hogy elalszom.

 

Ez lenne a történet lényege, remélem kiváncsiak vagytok az első részre c:

Tagek:
2016. augusztus 27, 20:32:03
Szia! ^^
Egy fejezet közepéből vágtad ezt ki esetleg? Ha igen, nagyon tetszik! ^^

2016. augusztus 28, 15:31:56
Igen ez egy kis betekintő^^