2016. január 26, 14:20:58

The Boy In One Direction 3#

Hali!

Na úgy látszik a harmadik rész is ezen a héten kerül ki :)

Remélem tetszeni fog,jó olvasást és remélem a véleményeteket is megtudhatom majd :)

 

3. rész-Otthon

 

A próba befejeztével elmentünk ebédelni a srácokkal.
Nem volt messze az étterem,finom ebédet is kaptunk,viszont a problémám még mindig a hangulatommal volt.A fiúk tök jól elvoltak.Hülyéskedtek egymással és sokat nevettek,viszont ez nem javított a hangulatomon semmit.
Hazafelé átvettem a vezetés problémáját Liamtől.Elhallgattam vezetés közben,ahogy egymást piszkálják,utána nagyokat nevetnek.Örülök,hogy már a testvéreimnek nevezhetem őket.Nagyon fontosak nekem és lényegében második családként tekintek rájuk.Ha valami problémám van,akkor Liamnek bármikor elmondhatom.Louis bármikor meg tud nevettetni és Niall az,aki a nap minden egyes percében összetartja a csapatot.Többször volt már szó köztünk a szünetről,de mindig kikértük róla Simon véleményét.Mindig azt mondta,hogy tegyünk úgy,ahogy jónak érezzük.Szeretnénk szünetet tartani,de nem szeretnénk a banda végét.Együtt még sokmindent szeretnék megtapasztalni és elérni.
Csak remélni tudjuk,hogy ezt mások megértik.
Amint elérkeztünk a közös lakásunkhoz,feltolattam Liam kocsijával a feljárónkra,majd leállítottam a motort és vártam,hogy mikor szándékozik másik három bandatársam kiszállni a kocsiból.
Végül Louis kivágta a hátsó ajtót és vigyorogva kikászálódott Niallel karöltve.Liam nevetve követte a példájukat.Behúztam a kéziféket,majd én is a srácok után indultam.
A szőkeség és Louis a konyhában,amíg Liam a nappaliban telepedett le.Felballagtam a szobámba,majd átöltöztem egy kényelmesebb,otthoni öltözékbe.
A telefonomat elővettem és beírtam anya számát.Ma még nem beszéltem vele.
A készülék párszor kicsengett,majd a már számomra oly ismerős és szeretett hang szólt bele.
-Szia Harry.
-Szia anya.Hogy vagy?Nagyon hiányzol.
-Te is hiányzol nekem.Jól.Te?A srácokkal mi van?
-Megvagyunk.-válaszoltam.-A mai próbán elég rossz hangulatom volt.
-Mesélj.
-Niall csinált próbás selfie-t.Majd elküldöm neked.
-Rendben,de figyelj Harry,nekem most mennem kell.Ha majd lesz több időm,akkor visszahívlak.Szeretlek.Szia.
-Én is téged anya.-búcsúztam el tőle.Sokszor vannak ilyen rövid beszélgetéseink.Vagy nekem,vagy neki van kevesebb ideje,de nekem már az is tökéletesen elég,hogy tudom,hogy minden rendben van otthon.Gondolkoztam rajta,hogy Gemmát,a nővéremet is felhívom.Meggondoltam magam.Mára úgyis terveztük,hogy találkozunk négy-öt óra felé.
Őt is jó lesz látni,mielőtt még folytatjuk a turnét.
Tagek:
2016. január 26, 19:28:15
HŰŰ! Azta.... Éppen a Drag Me Down hallgatom, szerintem tök jó háttérzennek, és három percig sem hutottam el a zenében, mire elolvastam ezt! EZT A CSODÁT! Elkéspesztően fogalmazol, fantasztikus. :) Itt érzem amagm mellet a srácokat..... :( :D Nagyon várom a kövit, siess nagyonn ..(na MÁR ÍRNI SEM TUDOK :D) ÉS ELSEMHISZED MENNYIRE ÖRÜLTEM ENNEK! Fárasztó napom volt, tele gondolkodással kétségekkel, de te felvidítottál! *.* ehhez foghatót soha nem olvastam! :) (és igen 2 perc , pontosabban 2:08 (k

2016. január 26, 20:25:54
Örülök,hogy sikerült felvidítanom :)

2016. január 27, 18:51:44
ez természetes nálad :D