2017. február 19, 19:15:49

Dunkirk or Dunkerque?

Hali!

A cím részben sokat elárul a következő bejegyzésről,de ha elgondolkodok rajta,nekem egy kicsit hülyeségnek is tűnik,és magam sem tudom miért ezt a címet adtam.Először is leszögezem,hogy Dunkirk és Dunkerque között semmi különbség nincs,a kettő egy és ugyanaz.Egy francia város angol (Dunkirk) és franciául/állam nyelvén íródott neve (Dunkerque).

Ha már a címet említettem elsőnek.A suliban kaptunk egy feladatot,amiben egy általunk kiválasztott témáról kellett írni egy "cikket".Na már most,én témának a II. világháborús dunkerque-i csatát választottam,és ha gondoljátok,mivel Harry szerepel a Dunkirk-ben,ami szintén erről szól,kiteszem amit írtam róla.Ha nem szeretnétek nem kerül ki a blogba,csak gondoltam jó lenne egy olyan kis "beszámolónak" vagy ilyesminek,és a bejegyzés végére írnék pár dolgot a filmről.

A másik dolog pedig,amiről szintén írni akartam,és ami konkrétabban ma délután jutott eszembe,hogy mivel ennyit kések újra írhatnék olyan Short story-kat,amik általában a történetekkel voltak összefüggésben.Itt akár ha gondoljátok olyat is csinálhatnánk,hogy egy történet (igen,már megint egy) lenne,csak éppenséggel nem olyan hosszú részekkel,hanem rövidebbekkel,bár ez nem olyan jó ötlet,mert több részen keresztül unalmas lenne a történet.Így utólagosan ebbe is belegondolva,az utolsó témát rátok hagyom (hogy egy egész történet,vagy csak short story-k legyenek).

És így a végére egy bocsánatkérés az újabb (már sokadik) késésekért a történetekkel,és egy köszönet,hogy végigolvassátok/végigolvastátok a lehető legrosszabbul és legunalmasabban megírt szövegeimet is.

Tagek:
2017. február 19, 21:07:39
Muti! *-*

2017. február 23, 15:37:35
Én kíváncsi lennék rá és olvasnám :)