VERSENYT HIRDETÜNK!
A lényeg, hogy találjatok ki egy farkast ( ha tudjátok rajzoljátok le)  névvel, jellemmel, történettel stb... ( Ha lejjebb mentek találtok ilyen kitalált farkasokat onnan is vehettek ötletet)
Majd küld el levélben nekem, a farkasodat, és a verseny végén a kiválasztjuk a legjobb hármat, és kirakjuk az adatlapra! A többi farkast is kirakjuk a falka adatlapra ha vége a versenynek!
Sok sikert, és jelentkezzetek ha szeretnétek részt venni!


A verseny kitalálója: 
Kata2006

Zsűrik:
dorothy
Kata2006

A verseny kezdete:
2017. 01. 20
Hamarosan több infót is megtudtok!

2016. november 6, 11:17:14

Verseny! Jelentkezők!

A versenyre eddig ennyien jelentkeztek:

*Krisztina*23

Pajti453

Bicska Kutyus

Állatvilág

 

Ha valaki még szeretne jelentkezni nyolcadikáig megteheti!

2016. november 5, 11:42:55

Egy új fajta története... VERSENY!!

Sziasztok!

 

Mint az előbb említettem versenyt hirdetek. A "játék,, lényege, hogy találj ki egy új kutyafajtát! Csíkosat, pöttyöset, akármilyet!

Mutasd be a fajt!

• Mond el kikezdte a faj tenyésztését.

 (Pl. Mondjuk te! Vagy Erzsébet királynő, vagy senki sem ez simán csak egy vadkutyából tenyésztette valaki)

• Honnan származik. 

( Antarktisz, Afrika stb...)

• Milyen igényi vannak! (pl. házban és lakásban tartható, más àllatokkal jól kijön, társas kutya, vadász kutya... stb..) 

• Kinézetéről! Milyen színben fordul elő.

 (Légyszi normál színe legyen!)

• És végül!! Ha letudod rajzolni, festeni,  vagy akár számítógéppel megszerkeszteni, a kutya fajtád, légyszi küld át mert így én is látom, milyennek képzeled a kitalált kutyafajodat! 

 

Köszi a figyelmet! Remèlem tetszett!

Jelentkezési határidő: 2016.11.08.

Verseny vège: 2016.11.13

Díj: 

Oklevél.

Jelentkezőket várok!!

Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

Negyed óra elteltével, el is értünk a szobánkba. Hope is jobban érezte magát, és mindent elmondtunk neki, amiről lemaradt. Mikor a végére értünk a mesélésnek, felálltam majd a lányokra néztem.

- Szerintem, menjünk le az étterembe. Hátha anyukámat is megtaláljuk.

- Egyet értek! - pattant fel Dina a helyéről.

- Akkor menjünk! - mondta Bony, Doralena, és Hope.

Mikor leértünk az étterembe, azonnal szembe találtam magam anyával. Szegény! Mennyire rémült volt! Miután, mindent elmondtunk neki, kicsit már jobban nézett ki, mint mikor szembe futottunk vele.  Miután mindent, részletesen elmondtunk, és a végére is értünk, neki kezdtünk az evésnek.

- Szerencse, hogy az utolsó pillanatban, sikerült felugranotok! Én... Nem is tudom mi történt volna , ha ottmaradtok a parton! - mondta anya idegesen, majd a kezébe vette a villát.

- Ne aggódj Zoe néni! Tudunk mi magunkra vigyázni! - mondta Dina, azzal egy nagy adag krumpli pürét rakott a tányérjába.

- Dina. Tudom, hogy tudtok magatokra vigyázni, de ilyen helyzetekben, jó ha van felnőtt a közelben. De tudjátok, nagyon megilyedtem. Azt hittem soha sem láthatlak többet viszont. - mondta anya majd sóhajtott egyet.

- Hát anya mi is megilyedtünk. És akkor is amikor Hipi beleesett a tengerbe. De szerencsére Jassie kimentette. - modtam s tekintetem a kutyámra vándorolt. Jassie csóválni kezdte a farkát, majd lefeküdt a padlóra  és engem nézett.

- Hát igen. Jassie nélkül nem lennénk meg! - mondta Bony, majd megsimogatta Jassiet.

Sokáig beszélgettünk, s már annyira belemerültünk a beszélgetésbe, hogy csak akkor mentünk ki az étteremből mikor azt bezárták.

Mikor felértünk a szobánkba, gyorsan lezuhanyoztunk, átöltöztünk, majd az ágyban, tovább folytattuk a beszélgetést.

2 órával később, teljesen kinyultunk. Nem volt erőnk tovább beszélni, így mindenki jó éjt kívánt a másiknak majd elaludtunk.

2016. október 31, 00:33:34

Jó hajnalt mindenkinek!

2016. október 30, 12:28:55

Rövid sztorik #1 Yellow Owling

Ott ült... az ágyon. Kezében egy rongybaba. Egyre szorosabban markolta. Az ajtó nyitva, az ablak párás, a takarón vérfoltok. Az éjjeli szekrényen egy fènykép. A bal oldalon egy nő. Piros kabátja erőteljes színű, haja hosszú és sötétbarna, arcán egy seb. A jobb oldalon egy férfi. Arca falfehér, és rémült. Haja szőke, szeme égszínkék. Középen egy kisfiú. Arca szeplős, haja göndör és szőke, szája égővörös színű. Kezében egy rongybaba. Felállt az ágyról. Kinyitotta az ablakot. A kertet kémlelte. A fák kiszáradtak, csupaszok és szürkék lettek. A szökőkút víz nélkül, a kapu rozsdás és régi. Tekintete hirtelen másfelé irányult. Az éjjeli szekrényhez sétált. Letette a rongybabát a fénykép mellé.  Halkan, és rekedt hangon megszólalt.

- Visszahozlak titeket.. megigérem..

Nagy lendületett vett, majd hirtelen kiugrott az ablakon. Az utolsó pillanatban bagolyá változott. Hatalmas szárnyaival csapkodni kezdett, majd eltünt a ködben.

 

(Ha szeretnétek még ilyen sztorikat írjátok meg kommentbe!)

- Az a helyzet, hogy lekéstük a hajót, ugyanis akadt egy kis problémánk.... Aztán az utolsó pillanatban sikerült is felugranunk. Ebben a percben Hope felé néztem majd folytattam:

- Az egyik barátnőmnek nem sikerült az átugrás és beleesett a vizbe. Kéne neki egy forró leves, meg törölköző.

A férfi állt és nézett. Majd felénk nézett és így szólt.

- Értem. Nos, akkor jöjjenek! Megmutatom az étkezőt, és a szobáikat! - majd gyorsan hozzà tette - ez a kutya az önöké?

- Igen. Az én kutyám.

A férfi egy oldal pillantást vetett Jassiere majd elindult a korlát melletti részen. A lányok követni kezdték a férfit. Én is követttem őket. 

Gyorsan hátra szóltam Jassienek hogy ő is jöjjön. Mikor Jassie felállt, és követni kezdett, elhaladt Jimmy melett. A fiú dühös pillantást vetett Jassiere majd így szólt.

- Majd meglátod.. megszabadulok tőled... és már a gazdád sem fog tudni megmenteni.... - sziszegte halkan Jassienek aki morogni majd nyüszíteni kezdett. Gyorsan oda futott hozzám majd hangos ugatásba kezdett.

- Mi a baj kislány? - kérdeztem a kutyámra pillantva

Jassie viszont csak ugatott ès ugatott. Tudtam hogy ezt akkor csinálja ha ideges. De ennyire idegesnek még sosem láttam. Óvatosan felemeltem majd megismételtem a kèrdést. Jassie, fekete orrával, Jimmy felé bökött. 

Elgondolkoztam. Vajon mi törtènhetett a kutyám és Jimmy között? 

Néma csend volt. Sem a fiú, sem a lányok nem szólaltak meg.

Hirtelen, a sötétből egy férfi lépett elő. A magas, lefésült hajú, öltönyt viselő férfi egyik kezét a fiú vállára tette, másik kezét a zsebébe dugta. Majd így szólt:

- Á! Jimmy! Téged kerestelek éppen. Azt hittem a bárban vagy és vacsorázol.

A férfi szeme egyszer csak ránk irányult. A tekintete egy ideig rajtunk tartotta , majd újra a Jimmy nevű fiúra nézett és újra megszólalt:

- És kik ezek a lányok? 

Még mielőtt a fiú válaszolhatott volna, én megelőzve őt, belekezdtem a mondandómba:

- Nagyon örvendek uram. Én Lenka Adanai vagyok. A mögöttem lévő lányok a barátnőim, és történetesen, mi már a tavasszal foglaltunk ide jegyet. Kotorászni kezdtem a zsebemben, majd átnyújtottam a jegyünket majd folytattam.

2016. október 21, 21:58:56

Hogy smint?

Én unatkozom. Már napok óta tanácstalanul ülök és azon gondolkozom, mit irhatnék a blogomra. De hiába! Semmi. 

Nektek van valami villanykörte az agyatokban? 

Mert az most nekem is jól jönne!

2016. szeptember 20, 20:30:14

A Mikulás telefon száma, és email címe!

Na sziasztok!

 

Megtaláltam a mikulás telefon számát. Aki akar írjon neki! 

06301111110

Ez a száma.  Èn már levelet is küldtem neki. Épp Hawaii-on nyaral. Mivel ott nincsenek rénszarvasok, bekell érje a teknősökkel. Na de mindegy.

 Akkor hát jöjjön az e-mail cím! 

Miki.a.sarkon@gmail.com

Amúgy van más email címe is csak azt nem használja.

Írjatok neki BÁTRANNN! Èn pèldául azt kértem tőle, hogy hozzon egy időgépet. Mert elég sok dolgom lenne most ott... Sok dolgot megkell, hogy változtassak...

Na mindegy. 

Szép estét. A viszont Látásra!

 


Következő 10 bejegyzés