2015. január 3, 13:46:02

A Violetta Loverek (V-lover)

Tehát első témánk nem is szólhat másról, csak a Violettáról.

 

Nekem őszintén semmi bajom nincs a V-loverekkel, ízlések és pofonok. De szerintem ma több V-loverrel találkozhatunk a világban, mint V-NOT loverrel(Violetta utálókkal). A sorozat főhősnője a rajongók szemében egy cuki, imádnivaló kislány, akinek az apja soha nem enged meg semmit.  Viszont a mi szemünkben(utálókéban) egy állandóan nyafizós kislány, aki a barátainak nyafogja ki magát. Sokszor szoktam nézni a tesómmal, és általában mindig azon gondolkodom, hogy ennek a lánynak hogy lehetnek egyáltalán barátai. Na meg a másik, ami általában behidal nálam: A szerelem.

Nekem azzal sincs semmi bajom, ezt bevallom. De az, hogy Violetta talán annyira szép, hogy neki oda két pasi kell, aki verseng érte? A többiek meg el vannak intézve egy pasival, aztán éljenek vele boldogan.

Na meg ugye, egyes utálók akik olyan képeket raknak fel, amik sértik a rajongókat(bevallom én s szoktam, de nem sértőket, hanem hogy Vilu milyen béna XD). És természetesen a fanok ki vannak akadva, hogy mi hogy merünk ilyet tenni. Bár az mondjuk igaz, hogy mi sem örülnénk, ha a képünkre azt írnák rá hogy "Nézzétek már, milyen csúnya ez a csaj" nem igaz?

2015. január 3, 13:49:37
Szia! látszik hogy nem akartad sértőnek ezt a szöveget de én tinista vagyok és ezért ha bele gondolok nem esett túl jól

2015. január 3, 14:46:40
Én teljes mértékben egyet értek veled azért mert van egy nyamvatt oldal ahol ellehetünk magunkban és nevethetünk az már baj? És engem kifejezetten idegesít hogy felmegyek fb-re és Violetta itt Violetta ott még akkor is ha egy oldit sem lájkoltam/nem vagyok benne csopiban.

2015. január 3, 15:35:41
Tudom, de ezt ki kellett hozni belőlem
ági0822: Ismerem az érzést ;-)