2015. április 7, 08:42:52

Egy új élet~1/8

Ma kiderül a buli rész... És mi lesz itt még?

 

 

Leila megköszönhette Borinak, hogy csütörtökön nem találkozhat Ellával. Anya ugyanis ezután mindhármunkat eltiltott az LB- inktől való találkozástól. Így én nemcsak hogy nem vihettem Timinek a leckét, de még el sem mehettem hozzá. Nos hát, köszi Bori!
Szóval a mai nap is rosszra sikeredett... Majdnem. Ugyanis az igazgatónő bejött, és közölte, hogy két hét múlva egy bulit  fognak tartani, és mindenkinek ott a helye. Anya pedig, drááááááááága ofőnk Ellára bízta a feladatot, hogy vigye Timinek a  leckét. Na ne máááááár! Az én barátnőm, de én legalább elmentem gitárra. Ez nagyon nem igazság!
Tesi előtt öt perccel ismét a teremben nyomultunk, és kosaraztunk. Ricsi odajött hozzám, és félrehívott.
- Elhívlak a bálba. - közölte, majd látva csodálkozó arckifejezésem, folytatta. - Ezzel nem csak féltékennyé teszem Borit, de még azt is elérem, hogy örüljön, mikor bevallom, hogy tetszik nekem. Na? Akkor eljössz velem?
- Oké, de csak akkor, ha én is féltékennyé tehetek valakit. - pillantottam féloldalasan Lacira, mire Ricsi ( immár másodszor) elnevette magát:
- Lacit? Nos, sok sikert hozzá!
Azzal otthagyott, én pedig folytattam a kosárra dobást. Amikor becsöngettek, csak az járt a fejemben, hogy Ricsi elhívott. És Bori? Őt ki hívta el? Naná, hogy Ő! Láttam, hogy a pálya másik végében dumálnak, és Bori hevesen bólogat. Legalább nem csak ő fog kiakadni, ha kiderül, hogy Ricsi elhívott... De én is! Na, mindegy.
Hazafelé menet én rohantam ( haza a gitáromért ), Bori és Leila pedig komótosan sétált haza. Hiába, Bori ilyen szerdán és  hétfőn. Leila pedig... Szinte a pénteken kívül minden nap.
Gitáróra után rohantam haza, ahol Bori és Leila épp társasoztak. Félrehívtam Borit, és elmondtam, hogy Ricsi elhívott. Ő meg erre bevallotta, hogy őt is Laci. Így, miután kilatolgattuk az esélyeinket, hogy miért hívta el mindkettőnket egy másik fiú, Bori visszament társasozni, én pedig tanulni mentem. Holnap természet témazáró.
Este olyan 8 óra felé dugtam csak ki a fejem a szobámból, de Boriék már nem voltak ott. Elmentem vacsorázni, majd végül  megtusoltam, és bementem a szobámba, aludni. Mielőtt elaludtam volna, végigsimítottam Pamacs szőrén.
- Nagyon szeretlek, cica. - sóhajtottam, és megsimogattam a fejét. - És nagyon örülök, hogy itt vagy. Mellettem.
Végül lehunytam a szemem, és elaludtam.

Tagek: HAIM
2015. április 7, 08:47:46
Tetszik :3 Jól fogalmazol :)

2015. április 7, 16:03:57
*Violetta*: Köszi! :)