2017. július 8, 12:35:05

Kérdezz :'3

Hello. Mostanába láttom ,hogy nem olyan sokan írnak blogot. Ezért úgy gondoltam miért is ne írhatnék én? Szóval jöhetnek a normális és a retardált kérdések^^ Mindenre válaszolok.

 

 

da

2017. február 21, 17:00:26

Kwang SooYong

Hali megint. Na most erről a személyről lesz szó. Aki az adatlapja szerint nem fake és a képén ő van rajta.. Hm..aha..érdekes. Na,most utána néztem a dolgoknak és mit sejtettetem hazudott. Még mielőtt letámadnátok hogy mit mondok ilyet szegény gyerekről ,szeretném nektek megmutatni a bizonyítékot.

 

Ugye ez a gyerek képe:

 

hhhh

 

És..hoppá mit találtam!

a

2017. február 20, 17:40:35

VÁGDOSÁS?!xD

Most komolyan egy 13 éves mi a fosért vágdossa magát? Ilyen korban azért kéne sírnod ,hogy a barbid karja letört. 

Egyre több ilyen "pisis" csinálja ezt csak azért ,hogy menőnek tűnjön. Ettől kurvára nem lesztek menők. Ilyenkor meg minek pasiztok? Komolyan besírok az ilyeneken xDDD

 

képet nem enged beszúrni sorry

Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

2016. december 8, 20:57:27

Jancsika

Szevasztok. Ebben a bejegyzésben Antal,Szoni vagy Jancsika vagy mit tudom én kicsoda valójában lesz a téma. Na szóval az köztudott tény ,hogy én imádom az Odaátot. Eddig is voltak és lesznek Odaátos profilképeim,képek az adimon. Egy nap éppen olvasgattam az üzenőfalat mikor láttam ,hogy mint általában most is a falkáját hirdeti. Rákattintok a profiljára ,hát ha van valami amin röhöghetnék. De,valami kiszúrta a szemem. Egy kép Sammyról. Elég ismerős volt a kép mivel a jó öreg kecske pásztor Jedi is azt a képet rakta ki az adijára. Mikor megemlítettem Jancsikának,hogy copyzik egyből levette a képet. De,továbbra is volt az adiján Odaátos képek. Mondom oké előfordulhat ,hogy ő is azt a sorozatot szereti ,mint én. Fogalmam sincs hogy mennyi idő telt el mikor azon gondolkoztam ,hogy megkéne változtatni az adimat. Gondoltam ,mivel annyira imádom Shawn Mendest őt rakom be. (Már mint képbe ha nem érthető). Az adimon megtekinthetik még most is. És megint szembe találkoztam Jancsikávál . Hagy ne keljen mondanom épp mitcsinált. És akkor meg láttam az adiján a Shawn Mendes képeket. És ,hogy oda írta ,hogy kegyelmezz. Most ez komoly? Oké,hogy több kamu ebi profilt csinálsz mert nem vagy hajlandó felvállalni magad,de az egy másik dolgok ,hogy utánozol. Nem tudom miért csinálod. Jól esik neked vagy mi? Nincs saját egyéniségged? Pont pont ugyan az a kedvenc énekesed és pont az a kedvence számod. Hmhm.... nagy érdekes. Azért vissza vehetnél a pofádból 13 évesen.

 

Kép mert úgy is törli az adiját:

http://www.kephost.com/images/2016/12/08/Screenshot_2016-12-08-20-36-22.png

2016. november 1, 10:37:35

*Jó reggelt*

Felkelek

Egész nap menő vagyok

Vissza fekszem

/ennyi az értelme az ilyen féle posztoknak:'D/

asd

2016. október 31, 10:03:56

Kérdezz-felelek Az Állataimról!

Sziasztok emberök^^ Gondoltam csinálok egy kérdezz- feleleket amúgy is régen volt már poszt. Kérdezzetek az állataimról bármit ami az eszetekbe jut!c: Csak hogy tudjátok: egy kutyám és egy cicám van.^^

2016. szeptember 14, 18:49:26

Supernaturalday


Sziasztok kecske szertő pajtársak. Ha valaki nem tudná tegnap volt Supernaturalday. Nem tudod mi az a Supernatural? Szégyeld magad és olvass tovább a kövezkető sorokat!

 

 

ada

 

A sorozat két fivért követ nyomon, Dean és Sam Winchestert, akik az USA különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak aaranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. A testvérek „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

 

ad

 

Kedvenc szereplőim:

 

a

Dean Winchester

Sam négy évvel idősebb bátyja, aki kiskora óta vakon követte apja parancsait, mindig is a vadászat volt az élete. Úgy érzi, felelősséggel tartozik öccséért, meg kell védenie őt. Később kötelességtudata meginog, amikor rájön, hogy apját és Samet is könnyen elvesztheti.

 

as

Castiel

Isten egyik angyala, aki ura parancsára kiszabadítja Deant a Pokolból.

as

Sam Winchester

Az egyetemista fiatal, aki apja és a rá váró vadász életmód elől menekült el. Bátyja kérésére segít neki eltűnt apjuk keresésében, majd egy személyes tragédia után közösen folytatják útjukat, hogy elpusztítsák az életüket megkeserítő démont. Hamarosan különleges képességek jelennek meg nála, és megtudja, hogy egy a Sárgaszemű démon kiválasztottjai közül.

 

asd

Bobby Singer

Egy tapasztalt vadász, John régi barátja. Sam és Dean gyakran fordulnak hozzá, ha segítségre van szükségük.


Ennyi lett volna. Remélem kedvet kaptál ,hogy bele kukkancs ebbe a sorozatba :'3 Mindenkinek további szép Odaátos néző napot c:

a

 

2016. szeptember 9, 16:13:29

De cuki :'3 ^^

ad

kecske

2016. augusztus 31, 19:28:05

A nyár utolsó napja.

A nyár utolsó napja. Ma is kockulni kell :3

 

A kép csak Csülök a malac radírom *-*

Xx

2016. augusztus 26, 22:20:32

Kihívások?

Sziasztok csillámkecskék és csillámpónik^^ és a egyéb társaim.

 

Azon gondolkoztam ,hogy jó lenne ebneveldén is elkezdeni ilyen "kihívásokat". Amikre  kilehetne hívni egymást. Gondolok most én például a Sorozat kihívásra vagy ami eszembe jutott még az a 30 random tény kihívás. 


Nektek mi a véleményetek erről? Szerintetek érdemes elindítani egy ilyen kihívást?

 

as


A kép csak sálálálálálál.


Következő 10 bejegyzés