Sziasztok!

Ez egy új mini sorozat ahol bemutatom a KKP (Camille Kelsi Potter csak Ginnyvel a C-t K-nak is írjuk a rövidítésben mert úgy menőbb :) ) sorozat kitalált szereplőit és részeit.

 

Na szóval Kelsi , ugyebár Camille Kelsi Potter. Ez a név nagyon sok fejtörést okozott nekem ugyanis figyelemmel kellett lennem a Potterek egyszerű neveire és a Lestrangek kissé kacifántos névadási szokásaira. Bevallom 100-meg száz ötlet volt. Mint például a Nicole Kelsi Potter , Audrey Potter , Adriana Camille Potter , Celestina Camille Potter. Végül összeállt a kép. Camille karaktere az eddigi írások folyamán sokat változott. Eredetileg a Lestrangekre jellemző fekete göndör hajat akartam választani de végül egy szőkésbarna árnyalatnál maradtam mivel szerettem volna ha mégsem lesz az a tipikus Potter. Ugyeár van a hajában egy mélykék tincs ami a történet kezdetekor vörös volt utána meg pink... Ez a tincs mindig eszébe juttatja anyja halálát ugyanis egy jegyként festette bele a hajkoronájba. Becenevei : Sisi , Kels , Kelly , Cirmi. Személyében egy igen laza és barátságos de eléggé makacs és szófogadatlan lányt ismerhetünk meg aki próbál erősnek tűnni és úgy tenni mintha nem kísértené anyja (Cornelia Lestrange) halála. /spoiler: Apjával még fogunk találkozni/ Eddig inkább a laza és a hétköznapi énjét ismerhettük meg de a későbbi részekben felszínre fog törni a féltékeny , a felelőtlen , a depressziós és más egyéb énje is. Bármennyire is fura Camille Kelsi nem szereti az első nevének becézéseit mert személytelennek és egyszerűnek találja őket (Cam , Cami , Camill , Milly) . Sisi családi hátteréről annyit,hogy apja ugyebár Potter , és James apjának a testvére ezért fűzi össze rokoni kapcsolat a két fiatalt. Anyja pedig Lestrange de mint kiderült egy nagyon jószívű és nem utolsó sorban szép teremtés volt mivelhogy félvéla amit Kelsi is örökölt. A lányt a Teszlek süveg a /spoiler : Griffendélbe/ osztja be de mindegyik házba könnyen bekerülhetett volna.

yey

Édesanyját ugyebár Voldemort nagyúr ölte meg és Rodolphulus Lestrange kínozta meg , anyjával és jegyesével (Bellatrix Black/Lestrange). Ezért gyűlöli is az anyja családját de az agyuk húzására mindig öleleti és puszilgatja őket. Tisztában van vele ,hogy kitagadták. Kifejezetten jól mennek neki a non-verbális varázslatok , a legilimenciát és az okklumenciát pedig alap fokon végzi. Tud hoppanálni. Nagyon jó barátság köti össze Lily Evansszel ugyanis egy iskolák közti levélprogram keretein belül ismerkedtek meg és nagyon sok mindent tudnak egymásról , viszont a kis vörös nem tudja ,hogy Sisi vezetékneve Potter.

Plusz tartalom: Lily levele amiben kiderül mi is az ő vezetékneve.

Drága Kelly!

Nem is tudod mennyire szeretnélek téged élőben is megismerni. Tudod mostanában eléggé összekuszálódott az életem és te jó ég! Még Lumpsluck professzor partijára is el kell készülnöm. Apropó a professzor... Tegnap jött meg a leveled és pont akkor kopogtatott a Roxfort ablakán amikor vele beszéltem. Nagyon intelligens madárnak találta Fabiot. Amúgy hihetetlenül jól kijönnek Mollyval . tudod a kis szépszemű baglyom akit nemrég küldtem Fabio helyett mert nagyon elfáradt. Képzeld van egy srác... A neve James Potter aki... bonyolult. Az a lényeg ,hogy mindig le akar járatni hülye randifelkérésekkel. Ma pedig túl messzire ment. Ezzel:

- Hé Evans! Eljössz velem Roxmortsba? Ha akarod Pipogyuszt is vihetjük amolyan harmadiknak....

Kész téboly a srác. Amúgy "Pipogyusz" az egyik legjobb barátom a mardekáros Perselus Piton.

Minen jót: Lily

Ennyi is mára ha még érdekel Kelsi vagy más kitalált részlet a történetből Komment szekció :)

-Tapmancs