Sziasztok!
Huhh... el sem tudjátok képzelni mennyi HP fanfiction ötlet van a fejemben a KKP-n kívül. Úgy gondoltam ha van érdeklődés egyet megosztok még veletek. De melyik lesz az? Na most  ti foglyátok eldönteni...

 

1.A véla vérfarkas

Vittoria Gredvellnek nem könnyű az élete mostanában. Meg soha nem is volt az neki... Első számba vegyük azt ,hogy véla ami már alapból nagy szó a faj érzelmi hullámaira nézve. De van itt még egy bökkenő , Tori vérfarkas. Hoppá... ez sok galibát fog okozni ugyanis Voldemort legyőzése után a lány apja úgy dönt most már nem közösítenék ki annyira Vottoriát így az eddig magántanuló lánya belecsöppen a Roxfort eddig sem unalmas életébe és jó viszonyt kezd el ápolni a Griffendél ház fejével Remus John Lupin professzorral. De Harryék közben bepótolják az utolsó évüket és lám... felejthetetlen barátságok és szerelmek szövődnek Tori utolsó évében.

Harry/Saját szereplő

 

2.Még mielőtt azzá vált...

Leslie Rosier Mardekár ház , aranyvér , pénz , hírnév . Minden ami a többi háztársának álma. De az ő listája máshogy áll. Kedvesebb szülők , elküldeni a nővérét a szépszóba , Tom Denem.

Igen , a fekete hajú lány fülig szerelmes a ház és évfolyamtársába de kapcsolatuk több sebből vérzik.

1.A srác még csak rá se néz

2.Nővére Roxana is kiszemelte magának a fiút

3.Denem félvér vagyis ha valami lenne is köztük szülei rögtön elleneznék

4.Lie még nem tudja de Tom évtizedeken belül minden idők legerősebb fekete varázslója lesz.

De szerencsére Leslie legjobb barátnője Valery még ilyenkor is a lány mellett áll.

Tom Denem/Saját szereplő

 

3.Hatalom és egyéb apróságok

A háborúnak vége...De mi van ha Voldemortnak két lánya születik Bellától és ez egyiket megtartja?Lara Alice Denem. Mások szerint a megtestesült gonoszság. De ha a Griffendélbe osztja be a süveg? Ha összebarátkozik egy társasággal...és James Sirius Potter.

James S. Potter/Saját szereplő

Szavazzatok kommentben!A szavazást 2017.02.8-án zárom :)

 

-Tapmancs