Sziasztok!

Úgy gondoltam jó lenne kissé másabb szemmel megnézni a Harry Potter sorozatot és néhány videót róla és érdekes hasonlóságot keresni a dolgokban. Úgyhogy tárjátok fel az elméteket és nézzetek túl!
1. Ugyebár Hemione telljes neve Hermione Jane Granger míg Umbridgeé Dolores Jane Umbridge. Hát nem is tudom... J. K. Rowling nem hiszem ,hogy valamilyen miért folytán adta volna nekik ugyan azt a második nevet de azért érdekes.

2. Nos , a következő képsor némi megmagyarázást kíván. Ezeket ugyanis az egyik barátnőm küldte át nemrég messengeren. Ugyan nem csak HP de úgy gondoltam itt is megfogja állni a helyét.

f k

3.Ha szemfülesek vagytok nektek is feltűnhetett ,hogy Piton professzor apríttatott már Ronnal Patkányfarkat Harryvel pedig bagolylábat. Hmm... akkor ,hogy is állunk?

4.Az egész sztoriban az eggyik legromantikusabb kapocs Lily Evans és Perselus Piton között van. A viszonzatlan szerelem telljességgel lenyűgöző. Azt is biztos tudjátok ,hogy Piton akkor állt be halálfalónak amikor James elvette Lilyt. De azt tudjátok miért utálja Harryt? Persze alap... Pontosan olyan mint az apja. Emellett van még valami. Ha ügyesek vagytok észrevettétek ,hogy érdekes hatással van rá Harry szeme. Gyakran elkapja a tekintetét másikor rezzenéstelenül nézi. Talán jönnek az emlékek?

 

Ha érdekelnek még titeket ilyenek komment pls.

 

-Tapmancs