Sziasztok!  Na, végre én is jelentkezek, mert 1. van egy kis időm, 2. Tapi skypeon nyaggat…

Hogy miről lesz szó ebben a bejegyzésben? Nos, régebben, mikor még olvastam a Harry Pottert (már rég kiolvastam, sajnos ) akkor nagy mániám volt a HP-s zenék hallgatása. Hogy ezen mit kell érteni? Hamarosan meglátjátok, ugyanis szeretném bemutatni a kedvenc ilyenjeimet. :)

 

4. Professor Serverus Snape (Professzor Perselus Piton)

Igazából ennek a zenének leginkább a szövege fogott meg, és bár az angoltudásom eléggé alapfokú, ennek ellenére megértettem, és nagyon-nagyon szeretem. A dallama eléggé mély, de nekem minden esetre tetszik, bár lehet, hogy fura az ízlésem :P

https://www.youtube.com/watch?v=54oz2ERjsGs

 

 

3. So what – A Harry Potter Parody

Nos, igazából ez egy eszméletlen videó. Ez az egy szó jut róla eszembe. Nagyon jó a klipp, jók a jelmezek, meg minden, ráadásul eléggé illik hozzá ez a Pink szám, véleményem szerint :) Egyébként, ezt a videót magyarok csinálták, szóval nekem ez plusz pont :P

 

https://www.youtube.com/watch?v=SyRuQg9UCtE

 

 

 

2.Harry Potter House Song

Tiszta pörgés, totál jól énekelhető, és fú, egyszerűen imádom. :) A szöveget ismét kiemelném, szintén csak nagyon könnyen értelmezhető, ráadásul ennek a zenének hála tudtam meg, hogy van a házak angol neve. Na de ehhez a következő zenénél vissza is térünk.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Xppmvwt1xXY

 

 

1. We Are From Hogwarts - Harry Potter Parody
Éééés az abszolúr kedvenc. Na, had mondjam el, miért is imádom. J

- Borzasztó jó énekesek.

- Király klipp :)

- Szintén a szöveg.

- Nagyon Harry Potteres érzésem van tőle :) Egyszerűen olyan jól el lett találva a hangulat, hogy valami hihetetlen.

- Szintén csak a házak neve, itt is felbukkan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=rd0u28hv6TU

 

 

 

Remélem, tetszett ez a rövidke bejegyzés :) Hallgassátok meg a zenéket, nem véletlenül ajánlom őket. Kommentben mondjátok el a zenékről a véleményeteket, és ha nektek is van ilyen kis ”listátok”, szívesen elolvasnám. :)

 

~ Ginny Foxy