Ápr 22

Pár perc beszélgetés után becsengettek így mindannyian a helyünkre ballagtunk. Én helyet foglaltam a fekete hajú srác mellet, mint kiderült Kevin a fiú neve. A tanár 2 perc késés után be jött a terembe.
- Gyerekek egy nagyon fontos hírrel kezdeném a mondandóm. Mint tudjátok év elején el maradt a gólya tábor és a gólya bál. Ezért úgy döntöttünk, hogy a jövő héten kerül megrendezésre az egy hetes tábor azaz vasárnap lesz a gyülekező 8:00-kor az iskola épülete előtt. Mindjárt megkapjátok azt a listát amin rajta vannak mit érdemes hoznotok a kirándulásra és a bálra. Rajta lesz még a lapon a programok is.- mondta Károly úr majd elkezdte osztani a listát. A listán elég sok minden szerepelt:

Ezeket hozd magaddal a táborba:
- Tisztálkodó szerek.
- 1 hétre elegendő ruha.
- Cipő
- Az útra elegendő étel és ital.
- Akinek van az a hangszerét.
- Fényképező gép (ha van)
- Telefon és annak töltője.
- Költő pénz.
- Fürdő ruha.

Ezeket hozd a bálra:
- Lányoknak egy estélyi, fiúknak fekete smoking.
- Ünnepi cipő és nem sport cipő.

Programok:
- Tábor tűz.
- Bátorság próba.
- Csapat versenyek.
- Túrák.
- Város nézés.
- Fürdés.
- Utolsó nap bál.

Huh jó lesz már ma elkezdeni pakolni mivel ma már péntek van. A lányok rögtön elkezdtek ujjongani, mert mehetnek majd ruhát venni. Én valahogy nem annyira repesek az örömtől, de hát ez van. Károly úr egész órán a táborról beszélt majd kijelentette, hogy haza mehetünk mivel a másik kettő osztály főnöki elmarad, mert el kel mennie. A lányok (ez alatt a négy szőkeséget értem más lány rajtuk kívül csak én vagyok) rögtön ki rohantak a teremből gondolom a plázába. Én már egy kicsit lassabb voltam nem akartam boltba menni, de muszáj volt. Felmentem a koliba ledobtam a cuccom és magamhoz vettem a pénztárcámat majd elindultam ruhát venni. Ahogy elértem a plázát egy ismerős arcot véltem felfedezni a pláza előtt. Oda szaladtam az illetőhöz és ki más lett volna mint. Kevin. Szerintem észre vette, hogy utána loholok, mert meg állt és bevárt.
- Szia! Te hogy hogy itt vagy?- kérdeztem.
- Hali. És csak úgy.- mondta mosolyogva.
- Figyi! Lehet hülyén fog hangzani,de segítenél ruhát választani? Nem mozgok túl otthonosan ebben a báli ruhás témában. - mondtam zavartan.

- Persze! Bár én se annyira, de ketten csak meg oldjuk. - mosolygott rám Kevin majd elindultunk a plázába. Be mentünk egy ruha boltba ahol sorra próbáltam a ruhákat Kevin pedig nézte és segített választani. Minden habos-babos ruhától kezdve az egyszerű sima színűig mindent felpróbáltam, de végül egy fekete piros ruhára esett a választásunk. Pont az én stílusom. Miután ki fizettük beültünk egy pizzázóba enni és közben nagyon jól elbeszélgettünk amikor egyszer csak a négy szőkeség melletünk termett. Mindegyik kezébet úgy ötvenezer szatyor fityegett.
- Ti meg mit csináltok itt ketten egy helyen? Kevin te megcsalsz engem ezzel a lotyóval?- kérdezte felháborodva a szöszi.
- Claudia! Elég mi már rég szakítottunk dobtalak! Emlékszel?- mondta elég nyugodtan Kevin én meg néztem a jelenetüket izgalmasnak ígérkezett.
- Ennyire könnyen elfelejtettél? És 1 hónap szakítás után máris ezzel a... nem tom mivel randizgatsz? -kérdezte Claudia.
- Na jó! Most már fejezzétek be minket nézz az egész pláza!- mondtam most már kicsit ingerülten.
- Neked nem osztottam lapot!-mondta Claudia.
- És? Szerinted az engem érdekel? Nekem nem fogsz parancsolgatni, mint a csicskáidnak. És mi közöd h ő kivel és hol találkozik? Ez nem randi csak, mint egy havert megkértem h segítsen és köszönet képpen meghívtam egy pizzára. Ebben mi a rosz? MOst már tényleg kezdesz az agyamra menni.- mondtam ki egy szuszra amit gondoltam.
- Coh bunkó!- mondta Claudia majd egy haj hátra dobás után elviharzott.
- Kösz!- mosolygott rám hálásan Kevin.
- Igazán nincs mit már kezd tököm tele lenni ezzel a csajjal. -mondtam mosolyogva. Miután elfogyasztottuk a pizzánkat el indultunk a koliba. Amikor elértünk a szobámhoz elköszöntünk egymástól és ő ment a folyosó végén lévő szobájába én meg a sajátomba. Szerencs még nincs szoba társam hála' az égnek. Gyorsan leraktam az újjonan szerzett ruhám majd a fürdő felé vettem az irányt. Lezuhanyoztam majd át öltöztem a pizsimbe. Egy kicsit még olvasgattam és neteztem. Olyan fél 11 körül elment aludni. Hát ez a nap is jól telt, de holnap még ezer dolgom lesz.

Ápr 21

Természetes első nap a gimnáziumban. Reggel nulla életkedvvel mentem a fürdőszoba felé. Természetesen kedves bátyám már megint előbb kelt, mint én így megszerezte a fürdő szobát. Bő negyed óra múlva kifáradt a fürdő szobából majd lement valószínűleg a konyhába. Én gyorsan berohantam és rekordidő alatt lezuhanyoztam fésülködtem és fogat mostam. Besprinteltem a szobámba és a ruhás szekrényem elé álltam és gondolkoztam milyen ünnepi párosítást vehetnék fel mivel a suliban nem szabták meg hogy milyen kombinációban legyen rajtunk a fekete és a fehér. Öt perc elteltével egy fekete szaggatott farmer és egy fehér ing mellett döntöttem. Kiegészítő gyanánt egy fekete nyakkendőt kötöttem a nyakamba. Lementem a lépcsőn gyorsan felvettem a bakancsom és felkaptam a sarokba hajított fekete és szegecses suli táskám, amibe egy fekete tolltartó és egy füzet lapult. Gyorsan elköszöntem a bátyámtól és el is indultam a suliba. Az iskola nem volt messze a házunktól olyan 10 perc alatt gyalog simán oda lehetett érni. Az iskola előtt megtorpantam és egy mély levegőt vettem mielőtt beléptem volna. Nagy keresgélés után megtaláltam az igazgatóit. Hármat kopogtam majd körülbelül két percet vártam mielőtt beengedett volna az igazgató úr. Amint beléptem az igazgatóiba ahol a kedves igazgató már vát..

- Jó napot igazgató úr!- mondtam illedelmesen majd megálltam az igazgató előtt.

- Jó napot magának is. Bemutatom az új osztály főnökét Nagy Károlyt. - mondta Barta igazgató úr.

- Örvendek a szerencsének. - mondtam illedelmesen az osztályfőnökömnek.

- Én is örvendek a találkozásnak. – mondta Károly úr. Az osztályfőnököm mindent elmondott majd elkísért a teremig. A terem előtt intett nekem, hogy maradjak addig ott amíg nem szól, hogy bemehetek. Hallottam ahogy az osztályfőnök próbálja csitítani az osztályt kevesebb-több sikerrel.

- Gyerekek maradjatok csöndben egy fontos hírt akarok veletek közölni!- mondta Károly úr. Az osztály szépen lassan elhallgatott, majd az ofő elkezdte a mondandóját.

- Ma egy új osztálytársatok érkezik. A neve Béres Zita. Fogadjátok szeretettel és próbáljatok barátkozni vele. – mondta Károly úr. Az osztály rögtön zajongani kezdett mindenki a padtársával beszélt néhány halk mondatot ki tudtam szűrni körülbelül olyanok voltak mint például „ Ki lehet az új lány?”.

- Gyere  és mutatkozz be a többieknek! – mondta Károly úr, majd betessékelt a terembe. Lehajtott fejjel mentem be amikor be értem minden szem rám szegeződött barna hajam az arcomba lógott. Amikor felnéztem az ofő kedves tekintetével találtam szembe magam.

- Mutatkozz be kérlek. –mondta az ofő. Félve de felemeltem a fejem és vettem egy mély levegőt és elkezdtem a mondandóm.

- Sziasztok Béres Zita vagyok 15 éves. A barátaim csak rockernek hívnak nem bonyolítják túl tudom. Szeretek deszkázni és sportolni mind emellet olvasni és rajzolni is. És mostantól a kolesznak vagyok a legújabb tagja. - mosolyogtam az osztályra majd az ofőre.

- Rendben leülhetsz ott van egy hely Kevin mellet. - mondta a tanár úr és a helyre mutatott. Egy fekete hajú kék szemű fiú lett az újdonsült padtársam. Juppi. Lehajtott fejjel baktattam a helyemre majd ledobtam a táskám. Amúgy a padunk a leghátsó sorban helyezkedett el. Egész órán a tanár diktált. Mikor kicsöngettek mindenki egy ember ként lélegzet fel majd pattant ki a padjából. Én kivételesen maradtam a helyemen és elő szedtem a telefonom és játszani kezdtem. Igen fő hogy 15 éves vagyok. Arra eszméltem fel, hogy egy 4 főből álló lány "csorda" nyomul felém. Ezek a tipikus szőke klónok tudjátok. Na igen reménykedtem hogy nem hozzám jönnek hát tévedtem. Amikor oda értek a padomhoz a fő liba hátra hajította a haját majd csípőre tette egyik kezét a másikat lent lódatta. Szerencse hogy nem tört ki az oldala.

- Szia! Segíthetek valamiben?- kérdeztem a szőke csajtól.

- Hello! Csak úgy tájékoztatás képp mondom hogy Kevin nem bírja ezeket a hogy is mondjam... "Rockereket" ahogyan magad nevezted. Úgyhogy nyugodtan le akadhatsz róla,mert ő már az ÉN kiszemeltem- mondta a szőke.

- Én is csak úgy tájékoztatás képp mondom. 1. Engem nem érdekel a kis Kevinkéd max. haverok leszünk. 2. Nekem ne szóljon be egy póthajas, mű körmös festett szőke aki úgy néz ki mint ha frissen vakolták volna a fejét majd lefejelte volna a sminkes dobozt. Kösz. - mondtam közönségesen mire az osztályban maradt fiú csapat röhögni kezdett majd mikor a szöszi ki viharzott 3 csatlósával együtt a fiúk oda jöttek gratulálni és bemutatkozni.

Ápr 20

Sziasztok!

Rocker vagyok egy átlagosnak nem mondtható lány. Viccet férre téve az igazi nevem Béres Zita csak a barátaim szoktak rockernek vagy rock hercegnőnek hívni fura becenév, de már szinte hozzám nőtt hogy így szólítanak.Na,de térjünk vissza a lányegre. 15 éves vagyok most fogok majd 9.-be menni nagyon izgulok, mert egy volt osztály társam se jelentkezett ebbe az iskolába  és a gólya tábor is suli közben lesz megtartva szuper.Nagy részt csak fiú barátaim vannak nem tudom pontosan miért, de egy sejtésem azért van talán azért mert én nem olyan vagyok mint a többi lány és egyenesen rühellek shoppingolni,pasik után nyáladzani,pasikról beszélni, pletykálni stb. nekem marad a deszka, a sport csuka ,a fiú barátok és az igazat megvalva nem is akarnék soha olyan rózsaszín fiú mániás műkörmos lány lenni én személy szerint imádom a fiús énem nem hiányoznak ezek a dolgok az életemből. Van egy 17 éves bátyám Erik elég jól kijövünk nem nagyon szoktunk veszekedni, de azért néha összekapunk apróságokon. Barna félhosszú hajam van a derekam közepéig ér. Nem mondanám magam szépnek (nem azért mert nincs önbizalmam csak hát na). Szeretek deszkázni és sportolni. Mind emellet mily meglepő rajzolni,olvasni és hegedülni is szeretek. Nemrég költöztem fel Budapestre a bátyámhoz hogy itt tudjak tanulni, de sajnos vagy nem sajnos koliba kell mennem. Ma fogok beköltözni mert holnap suli és mivel nem kell ünneplőt felvenni ezért nyugodtan lazábra foghatom nem annyira szeretem az unalmas ünnepségeket. Szerintem eleget mondtam magamról és ideje lenne már össze cuccolnom is  jaj mennyi dolgom lesz még. Majd holnap jelentkezem kedves "naplóm" vagyis microsoft word.

  !