Ápr 22
2. fejezet
Tagek:

Pár perc beszélgetés után becsengettek így mindannyian a helyünkre ballagtunk. Én helyet foglaltam a fekete hajú srác mellet, mint kiderült Kevin a fiú neve. A tanár 2 perc késés után be jött a terembe.
- Gyerekek egy nagyon fontos hírrel kezdeném a mondandóm. Mint tudjátok év elején el maradt a gólya tábor és a gólya bál. Ezért úgy döntöttünk, hogy a jövő héten kerül megrendezésre az egy hetes tábor azaz vasárnap lesz a gyülekező 8:00-kor az iskola épülete előtt. Mindjárt megkapjátok azt a listát amin rajta vannak mit érdemes hoznotok a kirándulásra és a bálra. Rajta lesz még a lapon a programok is.- mondta Károly úr majd elkezdte osztani a listát. A listán elég sok minden szerepelt:

Ezeket hozd magaddal a táborba:
- Tisztálkodó szerek.
- 1 hétre elegendő ruha.
- Cipő
- Az útra elegendő étel és ital.
- Akinek van az a hangszerét.
- Fényképező gép (ha van)
- Telefon és annak töltője.
- Költő pénz.
- Fürdő ruha.

Ezeket hozd a bálra:
- Lányoknak egy estélyi, fiúknak fekete smoking.
- Ünnepi cipő és nem sport cipő.

Programok:
- Tábor tűz.
- Bátorság próba.
- Csapat versenyek.
- Túrák.
- Város nézés.
- Fürdés.
- Utolsó nap bál.

Huh jó lesz már ma elkezdeni pakolni mivel ma már péntek van. A lányok rögtön elkezdtek ujjongani, mert mehetnek majd ruhát venni. Én valahogy nem annyira repesek az örömtől, de hát ez van. Károly úr egész órán a táborról beszélt majd kijelentette, hogy haza mehetünk mivel a másik kettő osztály főnöki elmarad, mert el kel mennie. A lányok (ez alatt a négy szőkeséget értem más lány rajtuk kívül csak én vagyok) rögtön ki rohantak a teremből gondolom a plázába. Én már egy kicsit lassabb voltam nem akartam boltba menni, de muszáj volt. Felmentem a koliba ledobtam a cuccom és magamhoz vettem a pénztárcámat majd elindultam ruhát venni. Ahogy elértem a plázát egy ismerős arcot véltem felfedezni a pláza előtt. Oda szaladtam az illetőhöz és ki más lett volna mint. Kevin. Szerintem észre vette, hogy utána loholok, mert meg állt és bevárt.
- Szia! Te hogy hogy itt vagy?- kérdeztem.
- Hali. És csak úgy.- mondta mosolyogva.
- Figyi! Lehet hülyén fog hangzani,de segítenél ruhát választani? Nem mozgok túl otthonosan ebben a báli ruhás témában. - mondtam zavartan.

- Persze! Bár én se annyira, de ketten csak meg oldjuk. - mosolygott rám Kevin majd elindultunk a plázába. Be mentünk egy ruha boltba ahol sorra próbáltam a ruhákat Kevin pedig nézte és segített választani. Minden habos-babos ruhától kezdve az egyszerű sima színűig mindent felpróbáltam, de végül egy fekete piros ruhára esett a választásunk. Pont az én stílusom. Miután ki fizettük beültünk egy pizzázóba enni és közben nagyon jól elbeszélgettünk amikor egyszer csak a négy szőkeség melletünk termett. Mindegyik kezébet úgy ötvenezer szatyor fityegett.
- Ti meg mit csináltok itt ketten egy helyen? Kevin te megcsalsz engem ezzel a lotyóval?- kérdezte felháborodva a szöszi.
- Claudia! Elég mi már rég szakítottunk dobtalak! Emlékszel?- mondta elég nyugodtan Kevin én meg néztem a jelenetüket izgalmasnak ígérkezett.
- Ennyire könnyen elfelejtettél? És 1 hónap szakítás után máris ezzel a... nem tom mivel randizgatsz? -kérdezte Claudia.
- Na jó! Most már fejezzétek be minket nézz az egész pláza!- mondtam most már kicsit ingerülten.
- Neked nem osztottam lapot!-mondta Claudia.
- És? Szerinted az engem érdekel? Nekem nem fogsz parancsolgatni, mint a csicskáidnak. És mi közöd h ő kivel és hol találkozik? Ez nem randi csak, mint egy havert megkértem h segítsen és köszönet képpen meghívtam egy pizzára. Ebben mi a rosz? MOst már tényleg kezdesz az agyamra menni.- mondtam ki egy szuszra amit gondoltam.
- Coh bunkó!- mondta Claudia majd egy haj hátra dobás után elviharzott.
- Kösz!- mosolygott rám hálásan Kevin.
- Igazán nincs mit már kezd tököm tele lenni ezzel a csajjal. -mondtam mosolyogva. Miután elfogyasztottuk a pizzánkat el indultunk a koliba. Amikor elértünk a szobámhoz elköszöntünk egymástól és ő ment a folyosó végén lévő szobájába én meg a sajátomba. Szerencs még nincs szoba társam hála' az égnek. Gyorsan leraktam az újjonan szerzett ruhám majd a fürdő felé vettem az irányt. Lezuhanyoztam majd át öltöztem a pizsimbe. Egy kicsit még olvasgattam és neteztem. Olyan fél 11 körül elment aludni. Hát ez a nap is jól telt, de holnap még ezer dolgom lesz.

  • Ismeretlen -
    Nagyon jó blog. (: Imádom :3
  • Ismeretlen -
    Egyetértek az első kommentelővel (: :3 De a történed egyszerűen fantastico :)) <