Dec 19
Eva és Diana
Tagek:

                                                                                                           76.rész

 Délután 3 óra. Nekem még van egy 16 éves lány és vége is a napnak. Ádámnak még két csoportja van. Azaz ma én megyek el a kicsikért. Nem is bánom! Miután Ádám majd megjön én Larával  elmegyek shoppingolni. Igen 6 fele. A közelünkben van egy pláza oda. Szóval mikor Betty elment én megfogtam a tagyómat és mivel rend volt elindultam az oviba. Pontosan 16:10 volt mikor betoppantam. Lili,David és még két gyerek volt rajtuk kívül. Én megfogtam a gyerekeim kezét és elindultam ki. Még egyszer hátrafordultam és láttam,ahogy két kislány ott van csendben és babázik. Kiküldtem a gyerekeket majd odamentem az óvónőhöz.

-Elnézést! Ezekért a gyerekekért mikor jönnek? Miért ilyen szomorúak?-kérdeztem meg

-Eva a kis szöszi,Diana pedig a barna. Ikrek. Édesanyjuk már nincs köztünk az édesapa pedig vagy sokáig dolgozik vagy  ittas. Mindig én viszem haza őket 16:30-kor. Sajnálom őket!

-Óh értem. Én is nagyon. Egy órára elvihetem őket?

-Ha megengedik.

-Sziasztok gyerekek! Én Zoe Scott vagyok Lili és David anyukája. Van kedvetek eljönni velem?

-Hát...van. De hova?-kérdezte Eva

-Vásárolgatni-mondtam. Elvittem őket és igy Larával,Eva-val,Diana-val,Lilivel és David-del. Nagyon sok és jó cuccokat vettünk nekik és nekünk is persze. Nagyon sajnáltam a gyerekeket!!! /Milyen?/KörömEzt csináltam Betty-nek.

  • Ismeretlen -
    Nagyon jó lett.
  • Ismeretlen -
    Köszii :) <