Máj 17
Furcsa nő
Tagek:

...Másnap reggel úgy döntöttem,hogy elmegyek futni(?). Én aki mindig is utált. Nah mindegy. Felvettem a futóruhámat és elindultam a házak között...Már jöttem hazafelé amikor egy autó megállt mellettem. Pintosabban egy limuzin. Amikor megláttam a fehér kocsit,megálltam és néztem felé. A hátsó ablak lehúzódott és egy olyan 40-es,úri nő nézett ki rajta. Elitt nő. A napszemüveg takarta az arcát,a kendő pedig a fejét de a ruhája hófehér,egyberuha volt. Rámnézett,majd lehúzta a szeméről a napszemüveget.

-Jónapot! A Sport utcát keresem. Meg tudná mondani,hogy hol van?-kérdezte lassan de mégis célratörően.-De ha lehet még ma!-szólt egy kicsit durvábban ami nem tetszett.

-Elnézést,de én 2 napja lakok itt és nem tudom,hogy mi hol van. Nem is vagyok magyar,bocsánat. Rossz emberhez jött. De a parkban biztos tudja valaki. Viszlát!-köszöntem el. A hölgy sértődötten vette fel a szemüvegétm,majd szólt a sofőrnek,hogy mehetnek. Igazából tudtam,hogy hol van,de semmi kedvem nem volt ezzel a hölggyel beszélnem. Egy nyafkás nőnek tűnt és én nem bírom az ilyeneket. Futottam tovább. 5 percen belül otthon is voltam,de még mindenki aludt. Lefürödtem és csináltam reggelit a többieknek. Kamilla nénikém sietve jött ki a szobából 10 fele és reggeli nélkül gyorsan távozott is. Megint elkésik,gondolom. Scarlet 11:48-kor jött ki a szobából,hullaként. Gondolom bulizni volt az este.../Milyen?/