Heló,most néhány izgi horrorfilmet mutatok be nektek!

 

1. A rettegés mélye

A rettegés mélye DVD

 

Dane és öccse, Lucas nemrég költöztek a városba, és a szomszéd Julie-val a házuk pincéjében egy feneketlen lyukat fedeznek fel. Valahányszor felnyitják a fedelét, gonosz erő szabadul el, és a legborzasztóbb rémálmaik elevenednek meg. Dane-ék szép lassan rájönnek: szembe kell nézniük a legsötétebb félelmeikkel, ha nem akarják, hogy újra és újra lerántsa őket a rettegés mélye.

2. A kör(ismert)

The Ring (2002) Poster

Csak egy újabb nagyvárosi legendának tűnt - egy videokazetta, amin rémálomszerű képek vannak, és miután megnézed csörög a telefon, és valaki azt mondja, hogy hét nap múlva meghalsz. Rachel Kelle újságírónő természetesen szkeptikusan viszonyult a sztorihoz, amíg négy tinédzser meg nem halt ugyanabban az időpontban - pontosan egy héttel azután, hogy megnézték a videót. Rachelen úrrá lesz oknyomozói kíváncsisága, ráveti magát az ügyre, felkutatja a kazettát és megnézi. És megcsörren a telefon. Rachel kétségbeesésében barátja, Noah segítségét kéri, hogy megmentse saját és kisfia életét. Pontosan hét napjuk van, hogy megfejtsék "A KÖR" rejtélyét.

3.A túlvilág szülötte

A túlvilág szülötte plakát 4

A gonosz szellem mindig ott van körülötte, és nem marad addig nyugton, amig meg nem kapja azt, amit akar. Casey félelmében egy spiritisztához, Sendakhoz fordul, akinek útmutatásainak segítségével felfedez egy régi családi átkot.

4.Nem fogadott hívás

Nem fogadott hívás DVD

Beth két barátja is rejtélyes telefonüzenetet kap, melyben saját haláltusájukat hallgathatják végig, majd nem sokkal később, éppen úgy, ahogy hallották, valóban meghalnak. A rendőrségen természetesen mindenki kineveti a különös történettel érkező, rémült lányt. Egyedül Jack Andrews felügyelő hisz neki... ugyanis nemrégen az ő húga is életét vesztette egy borzasztó balesetben, melyet nem sokkal előzött meg egy borzasztó baleset hangjait tartalmazó telefonüzenet. Jack és Beth nyomozni kezd. Ám megszólal Beth mobilja, addig sosem hallott hangon csöng, és amikor a lány nem veszi fel, letörölhetetlenül ott marad a kijelzőjén a fenyegető üzenet: "Nem fogadott hívás".

5.Coreline és a titkos ajtó(rajzfilm de izgi)


A tizenkét éves Coraline vidékre költözik a családjával. Miközben a szülei egy kertészkatalógus készítésével vannak elfoglalva, a kislány nehezen találja helyét az új környezetben. Egyik nap azonban különös felfedezést tesz, rábukkan egy titkos ajtóra, amely mögött a saját életének egy másik változatába csöppen. Ezt az életét azonban sokkal jobbnak, érdekesebbnek találja. Csak egy dolog furcsa, mindenkinek gombszeme van. A nagyszerű kaland egyre veszélyesebbé válik, amikor a "másik" szülei ott akarják tartani örökre. Coraline minden bátorságára szüksége van, hogy kiszabaduljon ebből a világból.