Szept 23

"Gyere át,szeretlek!"Kaptam egy üzenetet Milantól,miután elment,rá egy 30 percre,de valamiért nem reagáltam rá. Milan azóta már vagy 10-szer hívott,de nem vettem fel neki,inkább most egy "Toby ölelésre"lenne szükségem. Felvettem a pulcsimat és a cipőmet,telefonomat némára állítottam,majd kiléptem az ajtón és elindultam Tobyhoz. Nem tudom,hogy miért de ahogy mentem a házuk felé,egyre jobban féltem,majd megláttam a nyitott kaput és egy testet az egyik fa mellett. Futni kezdtem és közben kiáltottam Toby nevét,de amint odaértem Milant láttam meg. Hogy került ide?A háta sebes volt,de ébren volt, Kómásnak nézett ki. Segítettem neki felkelni és faggatni kezdtem őt.

-Milan,mi történt? Hogy kerülsz ide?-kérdeztem bár ez az egész szituáció zavaros volt nekem-Hol van Toby? Mi történt köztetek az elmúlt fél órában?-ideges voltam bevallom

-Toby egy idegbeteg állat. Eljöttem bocsánatot kérni,hogy elvettelek téged,tőle,de ő rámtámadt és kilökött az ablakon. A fürdéjében megvert,majd amikor már alig voltam magamnál kilökött. Elmenekült,hogy ne találj rá,és a telefonomat is elvette. Szerintem örökre el akar tűnni. Meg akart ölni,érted?! Sajnálom,Lex!-na jó ez zavaros volt. Tudtam,hogy Milan hazudik,mert Tobynak se fürdője nincs a szobában,se egy légynek nem tudta ártani. Nem volt rajta heg,se vér. Nem volt kék-zöld. De akkor miért hazudik? Hol van Toby,igazából?