Máj 29

-Biztosan igazad van. Dani, szerinted mit kéne csinálnunk? -izgatottan vártam válaszát.
-Keressünk még bizonyítékokat? -kérdéssel felelt kérdésemre.
-Pontosan! -gondolkoztam, ő eközben már elkezdett összepakolni, és készülni a versenyre majd átsétált Diva bokszába. -Várj! Mi lenne ha elkérnéd a vendéglistát? Mondd, hogy az egyik ügyfélnek kell...
-Újabb ötlet? Mennyiben fog ez engem érinteni? Mármint a verseny... khm! -rámosolyogtam és ezzel el is köszöntünk egymástól.

Másfél óra elteltével...
"Megkérjük kedves versenyzőinket, hogy fáradjanak a melegítő pályára! 5 perc múlva kezdünk!"
A többiekkel együtt besétáltam és hozzáfogtunk az ott elhelyezett két akadály átugrásának. Mindenki verés nélkül. Aztán ezt még néhányszor.
"Egy 16 éves csoda következik, Casall Ask a nyeregben pedig a svéd Rolf Göran-Bengtsson!" -versenytársam a neve hallatára a versenypályára ügetett lovával és a csengőszóra elkezdte a pályát. Casall sörényébe merően belevágott a szél ami a magasba repítette. Az első akadály után rákanyarodtak a második széles oxerre, s győzelmét kereszttezte a négy hibapont melyet megszerzett az akadály tetején található -a ló számára szinte teljesen áttetsző- fehér palánk leverését követően. Majd így tovább a pálya végéig immár hiba nélkül és időn belül egy 72.38-as idővel indította a versenyt, örömét lelve abban, hogy addig a kevés ideig amíg a következő versenyző sikerrel be nem fejezi a pályát ő az első helyet tudhatja magáénak.
"Most pedig egy szintén kitűnő párost köszönthetünk a svájci Steve Guerdat és a Kannan apaságú Albfuehren's Paille személyeiben!"