Jún 8

"Remek! Csodálatos, hogy milyen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak kiváló lovasaink, de van még hátra egy versenyző. Élete első Nagydíja egyben külföldi versenye, Balou Krisztina következik Timpex Golgota nyergében!" -így indultam én is a pályára. Hatalmas nézőközönség a lelátón és én a pódiumon, mely pontosan olyan érzést keltett mint amikor kiskoromban a cirkuszban felkértek a porondra egy bűvésztrükkhöz... No, de mindegy. Golgotvával az első akadály felé vágtáztunk, miközben hallgattam amint bíró Golgota származásáról számol be a közönségnek és rólam mesél. "Nézzék milyen nagy vágtája van ennek a lónak.. uff külső íven kanyarodott uhh ezt lefogja verni! És igen a kettes ugrás nem sikerült de ígyis alapidőn belül 4 hibaponttal bejuttatta magát az összevetésbe, ahol 13-an indulnak. Rövid szünet aztán folytatjuk a versenyt!"
Lesétáltunk a pályáról, majd meghallottam amint Dani nagy lelkeseddéssel gratulál nekem miközben próbálja átvergődni magát a versenyző lovak közt.
-Gratulálok, bent vagy az összevetésben! És ha dobogós leszel...
-Tudom bejutok a holnapi versenyre is aztn ha megnyerem a Nagy díjat -Isten adja, hogy úgy legyen- akkor indulhatok a Global Champions Tour-on is!