Szept 10
Új vagyok
Tagek:

Sziasztok!

 

Új vagyok itt. Arra gondoltam,hogy itt a jelenlegi (vita)témákkal jövök, melyek jelenleg játszódnak itthon, és a nagyvilágban. Illetve kifejtem ez ügyben a véleményemet is.  Eleinte olyanok jönnek, melyek TikTok-ra akartam közzé tenni, de eddig nem volt id?m (sem megfelel? körülmény),hogy felvegyem. Remélem ez a jöv?ben módosulni fog. :D

FONTOS!!! 

Hogy ne essen semmilyen féreértés, szeretném most itt megjegyezni, hogy mint mindenkinek, nekem is vannak saját véleményeim, melyek eltér?ek lehetnek a tiéddel, ezért kérek mindenkit, hogy tartsuk ezeket tiszteletben.

 

Csókoltatok mindenkt! <3

  • Ismeretlen -
    A szarházi buzi nyuggerek tarsták meg maguknak a véleményüket. Utolsó senkiházi kurva
  • Targaryen -
    Figyelemhiányosak vagyunk, hm? Inkább írd meg a matek leckét mielött neki állsz a telefonodat nyomkodni töki.
  • Ismeretlen -
    Hallod bazdmeg, anyád picsájának dirigálj a matek leckével és a telózkadással. A fasz (értsd te) figyelemhiányos
  • Ismeretlen -
    Nos, kedveseim. Mindkett?töknek köszönöm,hogy elmontátok a véleményeitekt, ki-ki a maga módján. Tény,hogy másnak is van véleménye, melyet szívesen meghallgatok/elolvasok,de kérek mindenkit,hogy mindenki vegye emberként a másikat, még ha nem úgy viselkedik. :)
  • Targaryen -
    @Gréta, mondjuk pont nem rád írtam, hanem erre a világi trollra, aki viccesnek találja, hogy ebneveldén trágárkodik, de ezek szerint nem sikerült a sorok között olvasni.
  • Ismeretlen -
    @Targaryen azért,mert valaki az interneten éli ki magát, mutatja meg,hogy ? is valaki, ? is tud, nem kell "leütni". ? is szeretne valahova tartozni. Ne érts félre, nem védem, csak szimplán át tudom érezni,hogy mit él át. Majd kinövi ezt a negatív tulajdonságát a kölyök
  • Ismeretlen -
    Ennyi nyomorékok. :D <