Dec 29

Ja, szóval így állunk. Elkezdtem naplót írni. Hm. Ez tőlem meglehetősen szokatlan, jelzem, de valamivel el kell ütni az időt, ha az embernek nincs szociális élete, valamint lúzer. Amúgy a nevem Lindsey Leah Lewis, és utálom. Igen, ez is okozott már pár konfliktust köztem és a szüleim között, ugyanis amikor felfogtam, hogy milyen névvel élek együtt, kivertem a dilit, hogy mégis hol voltak, amikor a jófejséget osztották? Mert nem kaptak belőle. Nem tudom, ki szerint jópofa, ha valakinek LLL a monogramja. Mindegy. Persze a többiek nem szólítanak így, csak szimplán Lynz-nek hívnak. Apropó, többiek. Azt hiszem, róluk is írok egy keveset, ha már megemlítettem őket.

 

Florence, aki elvileg a legjobb barátnőm, elég furcsa, bár egyáltalán nem hasonlítunk, mert ő sokkal komolyabb, mint én. Szintén utálja a nevét, talán emiatt találtuk meg a közös hangot. Mindenki Flónak nevezi, bár még ezt is gyűlöli.

Kay szintén nagyon közeli barátom. Óvodás korom óta ismerem.

Luke Kay egyik ismerőse, ezért mi is találkoztunk vele. Igazi metálarc, bár sosem beszél valami sokat.

Végül pedig mindenképp megemlítem Vincentet és kihagyhatatlan barátját, Ricket is. Nem vicc, tényleg úgy néznek ki, mint Sid Vicious és Johnny Rotten '77-ben. Az arcuk is kísértetiesen hasonlít a két zenészére, régen arra is gyanakodtam, hogy plasztikai műtétekre járnak, vagy mit tudom én... jó, csak vicc volt. Igazából velük jövök ki a legjobban, még Flo sem áll olyan közel hozzám, mint ez a két hülye.

 

Ezek vagyunk mi. Egy punkokból és rockerekből álló társaság. Elég gyakran néznek ránk "micsoda huligánok!" tekintettel. Pedig mi tényleg nem csinálunk semmit. Ahaa...