Júl 29

Sziasztok!

Tudom, hogy régen volt már bejegyzés, de sajnos nem volt ötletem miről írjak.
Viszont a mostani cikkem pont aktuális. Mint tudjátok nem rég jött ki a pokémon go androidra és iosra, s igen nagy sikernek örvend. Nem rég néztem a play áruházban, hogy bár alig pár hete (?) jött ki a játék már most 10 millió (!!) letöltésnél tart és ez csak emelkedik, kalandjáték kategóriában pedig a legtöbb pénzt hozó és legnépszerűbb kategóriában van már. 
S bár a játék nagyon szórakoztató és kreatív módon veszi rá az embereket, hogy mozogjanak, mindennek meg van az  árnyoldala is. Íme hát az okok miért NEM ajánlom:

*Figyelmetlenné tesz- igen a pokémonok elfogása és ezzel együtt a pontok szerzése nagyon fontos, de vigyázzunk és figyeljünk környezetünkre, nehogy véletlenül egy villanyoszloppal kerüljünk szerelmi kapcsolatba.

*A korlátok áthágása- Értem én, hogy jó lenne egy-egy ritkább egyedet a markunk közt tudni, de jusson eszünkbe, hogy a valóság fontosabb és igazibb, mint a telefonunk képernyője. Tehát legyen bármilyen ritka az adott egyed, jusson eszünkbe, hogy más kertjébe csak úgy bemenni nem szabad. Nem lehet tudni ki tart otthon egy rakéta vetőt ilyen alkalmakra várva.

*Csak óvatosan- Nem rég olvastunk egy cikket egyik barátnőmmel (név szerint Anna), amiben figyelmeztettek, hogy a játékosok figyeljenek oda hová mennek (főleg Bosznia-Hercegovina területén az akna mezők miatt), szóval nektek is ajánlom ezt, nehogy aztán kissé szétszórtak legyetek vagy esetleg a szomszéd kutyája letépje az alkarotokat.

*A barátok- Bár a pokémonok sokszor nagyon bájosak tudnak lenni, ne felejtsük el, hogy ők nem léteznek és a valóságban lévő barátaink fontosabbak, különben előfordulhat, hogy nagy függőség közepette egyedül halunk meg. Kivéve ha buszsofőr vagy.

Nos jelenleg ennyit tudtam összehozni, ha van még esetleg valami vicces ötletetek ezzel kapcsolatban, akkor várom kommentben.

(A cikknek semmiképp sem a lebeszélés a célja csupán vicces formában megfogalmazott intés a fiatalságnak. Célom csakis a szórakoztatás!)

 

  • Ismeretlen -
    심각?
    헝가리의 번역:translator
    죄송합니다 나는 아니아 알고 헝가리의..!
  • Ismeretlen -
    No commet
  • Ismeretlen -
    이유?
  • Ismeretlen -
    Xd
  • Ismeretlen -
    Ching chan chong
  • Ismeretlen -
    Byzelo..please in english. This is a article about why you not play with the pokemon go in funny version.
  • Ismeretlen -
    Nagy fülü mi a gond?
  • Ismeretlen -
    Anyád a bajom! <