2017. december 30, 20:16:47

On the stage - Falka

Sziasztok! :D Megnyílt új falkánk, ahol jelenleg is tagfelvétel van.

 

KIKET VÁRUNK?

 

★ Lehetőleg aktív, sokat online játékosok

★ Amatőr (vagy épp nem amatőr) írókat

★ Érett, de mégsem túl komoly személyeket

 

 

MIT TALÁLHATSZ ITT?

★Csevegés

★Szerepek:

  - Gimis Szerep 

  - Magyar varázs (HP)

★ Minden mondat (játék)

Ez a részleg folyamatosan bővül!

 

SZABÁLYZAT:

★ Légy figyelmes játékostársaiddal!

★ Csak a falkavezér (Odi44) engedélyével nyitható új téma vagy szerep (ezt csevegésben és privát üzenetben is kérdezheted)

★ Korhatár nincs

★ Ne legyél bunkó

★ Káromkodni lehet, de ne essen ki a szádon egy villás targonca

 

"RANGOK":

 

★Falkavezér: Odi44 - Értelemszerűen mindent ő irányít, bárkit kirakhat és meghívhat, módosíthat és csak engedélyével indítható új téma

★Alfalkavezér: Alana - Hasonlóan szinte minden jog az övé

★Tag - Egyszerű játékos, mint amilyen te is lehetsz

 

 

Kérdés, vagy jelenkezés esetén privát üzenetet és kommentet várok :)

2017. augusztus 1, 18:15:49

Ötlet (?)

Szijjasztok :3

A mai napon egy kis ötlettel állnék elő.

 

Ugyebár, én regisztrálva vagyok a Wattpad nevű oldalon (@LoveMCL néven meg is találtok), ahol az emberek történeteket írnak, avagy blogolnak, bár eredetileg történeteknek van készítve, de nem is ez a lényeg. A Wattpadon ez már ismert dolog, hiszen innen indult el, és nagyon-nagyon-nagyon sok helyen láthatjuk, terjed mint a pestis. Ez az úgynevezett "díjazás". Na mármost, ezt szeretném áthozni ide, ebneveldére is. Szerintem jó ötlet lenne, hiszen segít azoknak, akiknek nincs blog témája, kicsit jobban megismerjük egymást, és még büszkeséggel is tölt el, ha kapunk egy díjat.

 

Na de hogy pontosan mi is ez?

 

Szabályzat:

 

1. Köszönd meg a díjat (mondjuk nem tudom, ezt ki találta ki, hogy szabályként kelljen feltüntetni, de mindegy)

2. Olvasd el annak a történetetét, akitől kaptad (mivel ez nem Wattpad, ezért ezt nem kell figyelembe venni)

3. Tedd ki a szabályzatot (A díj elején követelő feltüntetni ezt a szöveget)

4. Írj 10 dolgot magadról

5. Válaszolj a 10 kérdése 

6. Tegyél fel 10 kérdést (akiket kihívsz, ezekre kell válaszolnia)

7. Hívj ki LEGALÁBB 2 embert. 

 

Na mármost. Én ezt most elkezdem, kihívok 2 embert, és ti nektek, nem költelező, de ajánlott megcsinálnotok :D Szóval, terjesszük itt az ebin is ezt ^^ 

 

*******

 

Nem fogom megköszönni, mivel nem kaptam senkitől, de azért köszi ^^


10 dolog magamról:


1. 3 éve lift-fóbiám van. Félek a liftbe szállástól, és a liftek közelébe menni is elég nehéz feladat számomra.

2. Csillagjegyem a Mérleg, és tökéletesen illik rám amit mondanak róla.

3. Tervezek történetet írni egy skizofrén lányról/nőről (27 évesen nem igazán tudom egyiknek vagy másiknak elkönyvelni), természetesen ezt is Wattpadon.

4. Ma makaróni volt az ebéd :"D 

5. Szeretnék gyermekpszichológiával foglalkozni, nagyon érdekel ez az egész.

6. Bírom az ironikus humort, de tényleg, nagyon nagyon becsülöm azt, aki tudja értékelni. 

7. Beleszerettem az egyik saját karakterembe, amit egy szerepezéshez írtam. :"D Kenny Knight 4ever.

8. Ha egyszer befesteném a hajamat, akkor az alját csinálnám narancssárgára. Ilyen menő tigrisesre *-*

9. Szinte mindennap találkzok Ábel von Müllerrel, de nem merek neki köszönni :"D Pedig ráadásul egy suliba járok az öccsével, és egy csomószor ott van az udvarunkon. Sőt szinte mellettünk laknak.

10. Utálok magamról beszélni, ezért tök nehéz volt megírnom ezt a 10 senkit-se-érdekel tényt :P


Mivel mint említettem, engem nem hívott ki senki, hanem ezt most én indítottam, így sajnos nem tudok válaszolni a 10 kérdésre :c 


Én 10 kérdésem, amire a kihívottjaimnak válaszolnia kell:

 

Melyik a kedvenc tantárgyad, és melyik az amitől falra mászol?

Szereted a tejet? Mert én nem :P

Melyikben hiszel ezek közül: szellemekben, démonokban, angyalokban, vagy esetleg a lelkekben?

Kedvenc fagyi fajta? Van amelyiket nem szereted?

Szerecc? *-*

Szurkolsz valamelyik focicsapatnak? Ha igen, melyiknek?

Beszéltél már külföldivel?

Film, sorozat vagy könyv?

Inkább nem lenne nyár, vagy inkább nem lenne tél?

 

Kihívottjaim/díjazottjaim:

01234567

Könyv imádó

 

Remélem mindent elmagyaráztam, ha bármi kérdésetek van, azonnal írjatok. Terjesszünk, terjesszünk, szaporodjanak a díjak :P


(Szerintem nagyon nem volt érthető amit itt leírtam. Ó istenem Adrienn, hogy nem vagy képes fogalmazni.)

2017. július 29, 03:10:12

Köszönöm ebnevelde :')

Lassan már 2 éve regisztráltam a játékba, hogy pontos legyek, 1 éve és 202 napja, és soha nem gondoltam volna, hogy mennyire a szívemhez fog nőni ez a kis egyszerű oldal. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal, hetes, vagy akár hónapos eltűnésekkel, újra kezdésekkel és blog törlésekkel de jelen voltam/vagyok az oldalon. Viszont, nem magáról a játékról vagy a blogról szeretnék most beszélni. Szeretném megköszönni, hogy létezik ez a hely. Nem csak a közösség, a kutyák és a blog lehetősége (ami mellesleg nagyon beindította a fantáziámat) miatt. Ugyanis ez a játék valami egészen mást adott nekem.

 

 

A legjobb barátomat.

 

 

Az egész úgy kezdődött, hogy még anno, az Ashley Wright idején hirdettem meg egy rajzpályázatot, amire 2-3 rajz is beérkezett. Köztük volt ő. Ekkor még az első profiljával, de ő volt az, Peyton. Ő akkoriban olvasta a blogomat, (ami megjegyzem: szörnyű volt :"D) és követte a munkásságaimat, így nem lepett meg, hogy tőle is kaptam levelet. Elküldte a rajzát, majd elkezdtünk beszélgetni. Nem emlékszem belőle túl sokra, de annyi biztos, hogy hosszasan írtunk, és még az első elsütött poénomra is emlékszem (jó gáz :') )


Miután elég sokat beszélgettünk, napokon, az is előfordulhat hogy heteken keresztül, hirtelen szóba került az, hogy másik oldalon is beszélhetnénk. Miután megállapodtunk egy programban, ami mindkettőnknek volt, áttértünk oda. Hihetetlen mennyiségű üzenetet írtunk, és akkor már kezdtünk jobban megnyílni. Emlékszem, amikor először rám írt, azt gondoltam, "Itt egy kedves, szerény lány". Most azt gondolom, hogy "Ez egy egoista kis barom, akit imádok minden hülyeségével együtt :3". Szóval érezhető a különbség. Abban a programban ŐRÜLT mennyiégűt írtunk, és tényleg, már akkor éreztem, hogy mi jó barátok leszünk. Szó szerint hangosan röhögtem és könnyeztem az idiótaságainkon, (mai napig rossz szokásom az éjszaka közepén vihogni a drágámon) és rájöttünk, hogy mi baromira megértjük egymást. Szerintem kb. fél évet (vagy többet) beszélgettünk itt, de nagyon rossz vagyok tippelésbe, úgyhogy nem tudom :'D

 

Aztán átmentünk a skypera. Ott is sokat beszéltünk, bár nem olyan hosszú ideig, mint az előző programban, de ott legalább normálisan tudtunk videóhívást indítani. És ott már tényleg legjobb barátnomnak éreztem, főleg, hogy ekkor kezdődött el az (egyébként mai napig tartó) depressziós időszakom. Ő nem tudja, hogy néha könnyezve írtam le a vigyorgó smileykat, és hogy ő nevettett meg abban az időszakban. Tudom, hogy ez baromi nyálas, de ez az igazság. Tényleg segített egy kicsit feljebb jutni a mélypontomról, bár pont a napoban visszaestem (amiről szintén nem tud), de nem is ez a lényeg.

 

Aztán kb. 1 hónapja (vagy több) meggyőztem, hogy legyen má' oly kedves és töltse le a vibert. Úgyhogy jött a viber. Megismertettem az osztálytársaimmal, egy csoportnak hála, és itt kezdtünk el tényleg orbitális mennyiségűt írni. És itt, végre kimondtuk azt, hogy mi IBFF-ek vagyunk (Internet best friends forever)


És hogy miért is készül ez a poszt?

Nos, mert másfél év után, végre először...


Találkozunk.


370 kilóméter választ el minket. Én Szarvason élek, ő pedig Vas megyében, tehát az ország két különböző pontján. De végre, sikerült megszervezni.

Életem legjobb döntése volt megnyitni azt a kis semminek tűnő rajzpályázatot. Mert egy ilyen egyszerű dologból is csodák születhetnek. És életem legjobb döntése volt rákattintani a regisztráció gombra az ebneveldén. Mert itt ismertem őt meg. Köszönöm ebnevelde.

 

Augusztus 5. Szerencsenapom lesz ezután.


Már csak 8 nap... :)

 

Kedvenc képem, ami rólunk szól. 

 

(Gyerekek, akár hiszitek, akár nem, elkezdtem bőgni :"D Jézus, asszem túl érzelgős vagyok. Valaki hozzon zsepit.)

Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

2017. június 17, 23:25:53

Kicsoda "Elrabolva"? Teória

Ma, éjfél után kb. fél órával egy különös felhasználó kezdett bele a blogolásba. Az "Elrabolva" neven regisztrált tag blogja egy "csöppet" bizarr. A blog nem szól másról, mint hogy minden bejegyzésben soronként 1x leírja a következő szót: "Help". Aki esetleg nem tanulna angolt, ez a szó annyit jelent, "Segítség". 


Ha nem láttad volna még a blogot Kattins ide

 

 

Kapcsolódó kép

 

A kép és bemutatkozó nélküli felhasználóról semmit sem tudunk. A profilja üres. A blog témája, neve szintén csak HELP. A kommentekre nem válaszol. Ez az egész nagyon furcsa, kicsit olyan, mintha valamilyen hiba vagy gép működtetné az egészet. Ám hátrahagytam a legfurcsább dolgot: Minden bejegyzésénél, az egyik Help szót aláhúzza. Ez úgy tűnhet, hogy random módon működik, de van egy elméletem, ami lehet, hogy helytálló.


Akkor kezdett kirajzolódni bennem, amikor kijelöltem az egyik bejegyzését, és megnyomtam a ctrl+F billentyűkombinációt, és beírtam, hogy Help. Így kiadta, hogy pontosan 44x írta le a szót... Megnéztem a következőt. Szintén csak 44. Mindenhol 44. Ez természetesen nem rám utal (de egy így elég  viccesen jött ki :D Odi44) hanem véleményem szerint: a magyar ABC. És így, talán értelmet nyer, hogy miért van egy-egy szó aláhúzva... Lehet, hogy ez egy kód? Lehet, hogy például ha a 3. helpet húzza alá, akkor az egy c betű? Kipróbáltam. Eddig annyi jött ki, hogy Hell... (bár, lehet rosszul számoltam) És ez nem lehet véletlen. Lehet, hogya következő betű egy O lesz. Ha a 24. szót húzza alá, az elméletem beigazolódott, ami pedig az, hogy ezekből egy történet/mondat/üzenet fog kijönni. De lehet, hogy ez az egész hülyeség, és véletlen egybeesés.


Neked mi a véleményed? Igaz lehet-e a teóriám? Ha nem, van-e valami magyarázata a felhasználónak? Kérlek, kommentben válaszolj ezekre. Köszönöm, hogy erre jártál, gyere máskor is! :)


~Odi44

 

Kapcsolódó kép