2015. augusztus 20, 08:53:43

Kezdjük jól a hétfőt!

Sziasztok!

Ti is ismeritek azt az érzést, amikor a kávénknak is kávé kell, hogy felébredjen? Ráadásul még dolgozatok is várnak ránk? Én igen. Ez leginkább a hétfőre igaz. De kezdjük jól a hétfőt!

 

Eszközök: telefon, vagy MP3 lejátszó, színes ruhák, optimista hozzáállás

Amikor megszólal az ébresztőóra, rájössz, hogy már megint hétfő. De te este megakartad nézni a filmet, amit tegnap adtak a TV-ben. És most nem akarsz felkelni. Hát igen, nem kellettvolna addig fent maradni. Máskor ezt kalkuláld be jól, hogy Indavideón is biztos fent van, ne maradj fent sokáig, sőt! Próbálj hamar lefeküdni, így nem fog problémát okozni a korán kelés. Nyújtózz egyet, majd MOSOLYOGVA ugorj ki az ágyból, nyisd ki a ruhásszekrényedet, és minél színesebb, annál jobb alapon válassz ruhát, de ez azért maradjon a jó ízlés határán! Nem úgy akarunk kinézni mint egy tróger. Kapcsold be a legvidámabb zenéid, vagy legalább lelkesítőt(a bejegyzés végén találsz zenéket), és öltözködés közben hallgasd. Akár közben még énekelhetsz is, ha nem zavar a készülődésben. Reggelizz meg bőségesen, szerintem itt is jó, ha minél színesebbek a zöldségek, például szendvics salátával, paradicsommal és paprikával, esetleg hagymával, sokkal jobb kedvre hangol, mint a barna csokigolyó hófehér  tejjel. A fogmosáshoz, fésülködéshez, mosakodáshoz(én csak fürdőszobai triatlonnak hívom) szintén kapcsolj be valami zenét, de vigyázz, fogmosáshoz ne olyat, amire énekelni szeretnél, mert annak nincs jó vége. Ha van időd, csináld meg úgy a hajad, ahogy neked tetszik, például fondd be, göndörítsd be. Ha már mindennel kész vagy (mert remélhetőleg nem most akarsz bepakolni a táskádba), akkor indulhatsz is. Amikor az ajtót becsuktad, gondolj arra, milyen jó is lesz ez a hét. És ezt optimista gondolkodással, hogy mennyivel lehetsz majd okosabb, és ha tanulsz, mennyi 5-el lehetsz gazdagabb.

 

Avril Lavigne - Girlfriend

Avril Lavigne - The Best Thamn Thing

 

Remélem segítettem jól kezdeni a hétfőt! Ha tetszett, írjátok meg commentben. Meg ha nem tetszett, akkor is. És azt is írjátok meg, hogy mit szeretnétek a következő bejegyzésben:

-Iskolai DIY

-Tippek leckeíráshoz

-Segítség, témazáró dolgozat!

Orgona

Tagek:
2015. augusztus 20, 09:00:45
jó lett..
Tippek leckeíráshoz..xd

2015. augusztus 20, 10:09:41
nagyon jó a blogod!!!!!!!!:)
szerintem is tippek a leckeíráshoz!!

2015. augusztus 20, 11:26:53

2015. augusztus 20, 13:03:23
tetszett . jó lett :)