2015. augusztus 24, 11:17:28

Hogyan oszd be jól a napirended

Sziasztok!

Tudjátok, mennyire fontos egy jó napirend? Amibe belefér minden, a tanulás, a sport, szakkörök esetleg, és a pihenés is.

 

A tanulás beosztása:

Ez az a dolog, aminek nem lehet elég időt szentelni. Annyi tantárgy, annyi lehetséges röpdolgozat, és még annál is több lecke. Ha könnyebben tanultok, akkor a leckeírásra is elég egy óra, de a tanulásra is kell szintén ennyi. Szóval a napirendbe mindenképp iktass be két teljes óra tanulást. Ha a lecke nem töltött ki teljes egy órát, akkor azt az időt is tedd hasznossá, és azt is töltsd tanulással. És ebbe egy barátnő, vagy a barátod hívása nem zavarhat bele!

 

Sport beosztása:

Először is, a tanulás a legfontosabb, ahhoz kell igazítanod a napirendedet. Például, ha az általad választott sport nagyon fárasztó, és leckeírás előtt van, akkor ne azt válaszd, mert a tanulásod rovására menne. És ha esetleg a tanulás elhúzódna, és az edzést is érintené, akkor ne menj edzésre. A tanulás fontosabb, hiába kell rendszeresen mozogni.

 

Egyéb elfoglaltságok, szakkörök:

Érdekel a földrajz? Iratkozz fel földrajz szakkörre! Vagy esetleg nem megy annyira a fizika? Akkor iratkozz fel fizikára, hátha kapsz kreditpontokat, és feljavíthatod a jegyeidet. Egyszerre van a földrajz és a fizika szakkör? Akkor mindenképp azt válaszd, ami nem megy, mert nagy segítség lehet a tanulásban. És még az is lehet, hogy a fizika lesz a kedvenc tantárgyad.

 

Remélem hasznos volt a bejegyzés, esetleg ha valakinek kell még segítség, mert saját maga nem tud összeállítani egy napirendet, akkor írjatok, segítek nektek!

Írd meg kommentben, milyen bejegyzés legyen a legközelebbi iskolai bejegyzésem:

-Segítség, témazáró dolgozat

-A pihenés fontossága a tanévben

-Hogyan öltözz fel iskolába

 

Orgona

Tagek:
2015. augusztus 24, 11:25:25
koszi nagyonhasznost lett nekem pihenés fontossága a tanévben

2015. augusztus 24, 12:11:10
Segítség, témazáró dolgozat

2015. augusztus 28, 11:22:49
Hogyan öltözz fel iskolába

2015. október 1, 19:18:54
hasznos lehet