2016. március 12, 13:01:08

Falka tuning

Kedves (leendő)falka vezérek!

 

Bármikor küldhettek meghívót (Ripinek) vagy kérhettek segítséget a falkátokkal kapcsolatban.Szívesen adok tanácsokat az adatlaphoz és a fórumhoz is, DE van pár dolog amit kérnék cserébe:

 

 

  • nem baj ha az adott falka vezér nem annyira aktív, viszont jó lenne ha legalább hétvégén elérhető lenne. Mivel más falkába is hívhatnak és sok időt venne el ha én próbálkoznék a falkájával ő meg 2hétig sehol
  • az elképzeléseiteket EGY LEVÉLBEN és ÉRTHETŐEN közöljétek, mert így is időt spórolunk meg
  • ha falka készítést kértek akkor amint megérkezik rá a válasz AZONNAL megcsinálom az új falkát amibe minnél elöbb be kell lépnie annak aki kérte, különben törlöm amint ír egy másik játékos
  • a falka adatlapokat legtöbbszőr ingyen csinálom KIVÉVE a GIF képeket
  • elvárom a segítségemért, hogy normális stílusban írt leveleket írjon az aki igényelte

 

Köszönöm a figyelmet! :)

2016. január 15, 17:45:07

Társ falkavezér kerestetik!

Sziasztok!

 

Szóval, túl sok ötletem van és szeretném teszteli is őket még mielött bemutatom őket nektek. Volt már ezért falkám de egy magam nem tudtam vezetni mivel a suli mellett nem vagyok túlontúl aktív. Ez miatt keresek egy társat akivel közösen vezetnénk a falkát. A bevált ötleteinket pedig megmutatnánk nektek.

Szóval keresek egy olyan társat aki:

-hétkoznap többszőr is fel tud jönni

-kitartó

-élénk a fantáziája

-kreatív

 

Ezekre a falka témákra gondoltam:

-horror falka

-sulis 

-krimis

-kutya fantasy 

-fantasy

 

Természetessen a jelentkező(k) ötleteit is szívesen fogadom. :)

 

Sziasztok!!!

2015. december 30, 17:04:53

Mi az a ripi.5mp. eu?

Ez az én saját weboldalam.

 

Miért van ez az oldal?

Ahogy szerintem ti is tapasztaltátok rengeteg hasonló illetve teljesen egyforma falka van az Ebneveldén. Sok játékos pontosan ezért nem akar tartozni egyik közösséghez sem. Hiszen egyik se tud újat felmutatni és a régi, megszokott témák unalmasak.

Ismerkedés valamint élmény szerzés céljából tartom fontosnak a jó falkákat. Nem csak a tagoknak tesz jót hanem a falkavezéreknek is. Megtapasztalhatják a fiatalabba

 

Szeretnék falkát de nem tudok neki kezdeni.

INGYEN készítek falkát akárkinek. Ha te is szeretnél akkor kattints a Kezdőoldalon lévő kutyás képre! Ott megtalálsz és kérhetsz falkát. Viszont fontos hogy elolvasd előtte az adatlapom!Ha szükség van rá akkor személyre szabott feliratokat is készítek vagy esetleg kis és nagy képeket.

 

Milyen időközönként érhetünk el?

Középiskolás kollégiumi diák vagyok. Hétköznap rendkívül elfoglalt vagyok. Még ha alkalomadtán fel is lépek az oldalra mivel telefonról vagyok fent se weboldalt üzemeltetni se szerkeszteni nem tudok. Szóval csak hétvégén vagyok igazán aktív.

Honnan vannak a képek?

Amiket itt találtok azt mind rékaés valamint Ripi és S.Anita97 készítette.

 

Ha van még megválaszolatlan kérdésed akkor írj itt vagy az Ebneveldén. Amilyen gyorsan csak lehet választ adok rá. :)


Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

Üdv mindenkinek! :)

 

Hálás vagyok a támogatásaitokért és azért is, hogy már több mint 1392fő a látogatások száma. Szerencsére ez a szám percről percre növekszik. Az Ebneveldén is látom nyomát az oldalamnak, innét is érzem, hogy nem dolgoztunk az oldllal hiába. Cserébe egy új fórumos játékot fogok össze állítani a falkák számára. Ez azonban még bizonytalan. Remélem az előkészületek nem tartanak sokáig és minnél elöbb bemutathatom majd nektek.

 

A karácsonyi fórumos játékunk(élmény beszámoló)

 

Erre még karácsony tájékán került sor Klaudiia falkavezér Forever* falkájában. A tagok aktivítása és érdeklődése miatt gördülékenyen haladt a játék és még karácsony elött sikerült megtalálniuk Buksit, a Mikulás elveszett csoda kutyáját amit a Mikulás két rosszcsont ikrei Conrad és Multi eldugtak csoki szerzés céljából. A Mikulás persze nem maradt hálátlan és a segítségért cserébe egy havas "Boldog ünnepeket a Forever*-falkának" mozgó GIF képet ajándékozott a falkának. Sajnos az egyik tag meggondolatlansága és trágár kiírása miatt egy moderátor törölte a falkát, így nem tudták sokáig élvezni a dicsőséget. :( 

Aggodalomra semmi ok, hiszen Klaudiia ismét megkeresett és vissza került a Forever* falka az Ebneveldére. :)