2014. december 17, 20:49:39

Emberes szerepjáték

Név: Faith Fitzgerald ("Succubus")
Kor: 22 életév
Nem:
Külső jellemzés: + Átlag magasságú, 58 kg körüli, nem túl vékony, de egy gramm felesleg sincs rajta. Ott lapos és ott domború, ahol kell. Hosszú, irreálisan dós, sötétbarna haja a napfényben kicsit vörösesen csillog. Makulátlan, álomszép arca sokkal inkább hasonlít egy porcelánbabához, mint emberhez: bőre meglehetősen világos, és minden tökéletesen el van rendezve arcán. Telt ajkak, erős, határozott, de mégis finom vonások. És a szeme... mandulavágású, őzbarna tekintet, amelyet hosszú, dús, sötét szempillák kereszteznek. Ez a második legerősebb fegyvere: csontig hatol, bénít, babonáz. Vonz és taszít.

Belső jellemzés: Nos, Faith meglehetősen magának való. Alapvetően nem beszédes, és ha nem indokolja semmi, annyit beszél, amennyit éppen kell. Magának való, hűvös és kimért. De mégis... hihetetlen vonzereje van, lehetetlen nem rajongani érte. Nem véletlenül nevezte el egykori vőlegénye és családja "Succubusnak", igaz, ő maga nem tehet erről. Értelmes, gyors észjárású, tökéletesen tudja, hogy azzal semmire nem megy, ha nyíltan szegül ellen: csak csöndben a háttérből mozgatja a szálakat, vagy akár szemtől szembe is: de tökéletesen észrevétlenül. Sosem mutatja ki nyíltan a dühét. Eszméletlen érzéke van a macskákhoz is. De senki sem tudja családján kívül, hogy miért olyan rideg, amilyen, és miért csak pár ember közelében tud vidám lenni. Faith visszavonhatatlanul összetört.

Háttértörténet: Faith egy átlagos családban született, rá hét évre húga is - Dorothy. Sosem voltak pénzesek, de valahogy mindig megoldották. Szüleik elváltak, mikor Faith 11 éves volt. A lány igen jól végezte el az általános iskolát, majd felvették az ország egyik legjobb gimnáziumába, ahol átlagosan teljesített. De ők elszegényedtek, anyjuk alkoholista lett, így amúgy is makacs, szabadszellemű húga teljesen elfordult tőlük, Faith pedig a tanulásba fektette minden erejét, de az otthoni stressz miatt - merthogy anyja verte is, más nem lévén - összetört. 15 évesen megerőszakolták egy este, és talán ma sem élne, ha nem járt volna arra egy nála egy évvel idősebb srác - egy bizonyos Gabriel Hunter, aki Faithnél nem kevesebb vonzerővel, és nem elenyészőbb külsővel rendelkezett, és nem mellesleg multimilliomos családból származott -, aki hazavitte félholtan. 1-2 hónap után megszakadt köztük a kapcsolat, de mintha maga az Isten is egymásnak szánta volna őket. Gabriel kosarazott, Faith pedig egy szabad órájában kiment oda rajzolni. gabriel azonnal felismerte - innen nem volt megállás. Faith, bár jobban bízott Gabeben, mint másokban, még így is óckodott tőle, igaz, teljes joggal, de úgy bánt vele, amire sosem lehetett panasza: kedves, megértő, és türelmes. Elvégre tudta, mi történt annak idején vele. Egy napon Gabe este el akarta vinni valahová Faithet, de arra ért oda, hogy a lányt veri az anyja: három bordája tört el, és sok zúzódás. Faith, akár akarta, akár nem, a Hunter családhoz költözött, majd pár hét múlva a család kapta meg faith és húga felügyeleti jogát, elvégre akkor még kiskorúak voltak. Faithet végül Gabe eljegyezte, az esküvőre készültek, mikor a vőlegényt megölték: tökéletes gyilkosság volt. Balesetnek álcázták, így csak most, egy év után tudták kideríteni a tettes kilétét, de Faith sosem fogja kiheverni.

Egyéb: Macskája Lucifer, az 5 év körüli, ivartalanított kandúr. Faith egy bevetés után talált rá: egy autó ment át rajta. Két bordája és az állkapcsa ripityomra ment. Tehát Faith ápolgatta, Lucifer pedig kezdett hozzá ragaszkodni, míg végül a lánynak nem volt szíve senkinek továbbadni, összenőttek. Lucifer meglehetősen bunkó macska, de igen ragaszkodik gazdájához: állandóan a sarkában van, viszont szinte a szeméből olvas. A közepesnél nagyobb macska, villogó, rémisztő, sárga szempárral, és éjfekete bundával - gyönyörű cicc.