Szept 6

Hoztam nektek egy kis spontán ritmust, simán csak mert unatkoztam! Egy kis egyveleg szerűsgég jött össze, nem valami jjó, de tervezek csinálni valami jobbat is még ma...

http://rhythmpad.com/rec/57ceef5af3efa

Szept 5

Ha szeretnétek követni a kreálmánaimat, ezt a bejegyzést figyeljétek, mert  a mai adagot ide teszem.

http://rhythmpad.com/rec/57cd8e971b432

Szept 5

Jó sok időbe telt, mire újra tudtam írni. Egy újabb felvételt hoztam nektek, ezennel egy kis ritmust, amit nemrég csináltam. Még bele kell jönnöm, de elsőre nem is olyan rossz:

http://rhythmpad.com/rec/57cd85c33a432

  !
Júl 20

Egyik ismerősömmel készítettünk egy Allihoopa felhasználót, ahová bátran ki tudjuk tenni az elkészült dalokat. A link a legelső dalhoz:

https://allihoopa.com/s/0NHeDLMS

Őszintén megmondva, fogalmam sincs, hogy azonnal lejátsza-e, nekem nem tette meg, elképzelhető, hogy van rá valami gomb, de vakon ez szerintem elérhetetlen, vagy fogalmam sincs, de remélem, nektek működni fog. Ez is kezdetleges, de elsőre nem rossz...

Júl 20

Nagy üdvözlet. Talán 15 napja, hogy idelátogattam, de mégis tevékenykedtem azóta. Új packot készítettem a BeatStar játékhoz, amit közzé is teszek, ha van rá igény. Illetve terveztem már hangos bemutatót készíteni a játékhoz, de időhiány miatt erre még nem került sor, de ígérem, meglesz.

Zenét is gyűjtögetek nagy erővel, nemrég kaptam közel 9 GB-nyi görög zenét, aminek kimondottan örültem. Bizonyára emlékeztek még a dalomra, amit nemrég ki is tettem ide, no, ennek folytatása következik, mert egész jól felfedeztem már az új telefont, és egyébként is van ihletem. De ha nem lesz zajos a háttér, jómagam is feljátszom majd egy meglepetést zongorán, én már tervezgetem, hogy mit, csak ahhoz, hogy fel tudjam venni, csend kellene.

Úgyhogy ennek a dalos dolognak nem lesz olyan hamar vége, én szeretném folytatni, és ha valaki még igényt tart rá, annak külön örülök. :)

Júl 4

No, egyre inkább kezdem felfedezni ezt az új telefont, ma már odáig jutottam, hogy a zeneszerkesztőjével készítettem egy saját dalt. Itt meghallgathatjátok:

http://data.hu/get/9832108/Saja_t_dal.aiff

 

Windows media player simán viszi, legalábbis nekem ott lejátszotta, Winamppal is megy, kinek mi a jobb.

Jó hallgatást, aztán hideg-meleg kritikát... Tudom, hogy nagyon kezdetleges, tisztában vagyok vele hogy nagyon rövid, de mire ezeket összerakosgattam, azért nem volt egy könnyű dolog.

Máj 29

Ma, valamiért elfelejtek gépelni. Ez nálam természetes, de hogy most azon siránkozom, hogy ismét nem jó a kezem hőmérséklete az íráshoz, ugyanúgy mint hidegben, az azért nem semmi. Most túl meleg van. Mindenhez lusta vagyok, még a széljegyzetekből megcsinálható angol leckéhez is, pedig azt bárki meg tudná csinálni, akár angoltudás nélkül is. Na mindegy, csak meglesz valahogy.

De van egy ennél fontosabb téma, amiről írni akarok nektek. Biztos vagyok benne, hogy nektek is vannak olyan barátaitok, akiknek van még más, talán több más, barátja is. Ezzel alapvetően nincs is baj, nekem is van több barátom. De nem hívom őket ugyanúgy besztfrendeknek, mint azokat, akik szinte a családom, az életem része, és nem létezem nélkülük. No, és mi van azokkal, akiket én annak hívok, de ők, vagyis legtöbbjük nem, vagy ha így is van, nem biztos, hogy igaz? Értelmetlen kérdés, de több van benne, mint gondolná az ember. Egy barátság a szeretetről szól, és nem arról, hogy ki kinek a legjobb barátja, ki kit hív annak. Ez először nekem sem jelentett semmit, hát hadd hívjon másokat is annak. De mikor érzem a súlyát a szónak... Amikor majd a szívem kiugrik a helyéről olyan hevesen ver, annak van súlya... Nem is kicsi. A legnagyobb probléma az, ha ezt a másik nem értékeli, szinte levegő vagyok az életében, vagy ha ennyire nem is rossz a helyzet, de ha nem muszáj, nem beszél velem, és hasonlók... És el nem tudja képzelni, hogy mennyire várom az időt, amit vele tölthetek, nap mint nap mennyit gondolok rá... Kifejezhetetlen érzések, amiket szavak nem határoznak meg... Ez a barátság, nem más.

Nem hiszem, hogy sokan értik ezt a kis szösszenetet, csupán cak azok, akik kerültek már ilyen helyzetbe. Én nem vagyok egy szókimondó ember, inkább mások véleményére hagyatkozom, de ha kell, hangomat adom sok dologhoz, és nem húzódom meg akár egy kisnyúl, mert ha fontos, akkor fontos a véleménnyilvánítás. Ha meg nem, akkor milyen szólásszabadságról beszélünk?

Máj 3

Szóval, nyelvvizsgák után ismét jelen vagyok, szerencsére jól sikerült a dolog, úgyhogy kimondottan örülök ennek az évnek is. Közben gyűjtögettem mindenfélét, lassan zenekönyvtárat is nyithatnék. Egyik nap kaptam egy Sean nos listát, azt elmondhatom, hogy gyönyögűek mind. Akinek esetleg kellene, szóljon, aztán megkapja, de fölöslegesen nem erőltetném rátok. Kimondhatatlanul szép ez a Sean Nos zene, imádnivaló. Azért természetesen a nőknek ez is jobban áll, akárcsak a kelta, de férfit is tudok adni.

Márc 28

Először is, boldog húsvétot mindenkinek...

 

Másodszor pedig, biztos vagyok benne, hogy ismeritek azt a már igencsak kiutált dalt, ami bejárta egész Magyarországot, sőt, nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy külföldön is ismerik páran... Tehát, fogtam magam, és írtam rá egy paródiát. Még a rossz kategóriával sem határos, úgyhogy most valami nagyon rosszat fogtok olvasni, de valami megihletett.

Tehát:

 

Szegény vagyok, szegény vagyok, szegénynek születtem
Ezt a dalt is, azért nyomom,
Hogy legyen sok pénzem.

Mert a költségét meg az áfáját,
A jó életét, és a szép házát,
Tízmillió az ára,
Nem készpénzben hanem kártyára.

Megkötöm betétem,
A Raifaisen bankba,
De semmire se megyek,
Kamatot nem kapva...

Mert a költségét meg az áfáját,
Meg a sok pénzét, és a szép házát,
Tízmillió az ára,
Nem készpénzben hanem kártyára...

 

Nem vagyok bankügyileg tájékozott, úgyhogy fogalmam sincs hogyan írják azt a nevet, de a szótagszám ezzel jött csak ki. :D

Márc 25

Azt hiszem, akkor amint időm engedi, ismét írogatok. Kellett már ez a szünet, mert ahogy ti is tapasztaljátok, az időnek korlátai vannak, amit jó, ha betart az ember.

Közben zenei téren sem fogytam el, jobban mondva áprilisban leszek fél éve Celtic Woman iránti kitartó rajongó. El sem hiszem, hogy száll az idő! S most már könnyű mondani, hogy egy röpke fél éve minden megváltozott, hogy megismertem ezt a négy csodálatos embert, akik bárhol, bármikor és bármivel képesek bearanyozni a napom.

De hogy valami újat is mutassak. Susan, az egyik tag, egy emverrel, pontosabban Briannel, új projectbe kezdett, mégpedig magyarra lefordítva, 17 hét, 17 dal címmel. Az alábbiakban a második darabot hallgathatjátok meg. Azért hallatszik, hogy Susan hangja picit furcsa, de például én nagyon szeretem. Akkor tessék, itt a második dal, fogadjátok szeretettel:

 

https://video-waw1-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xat1/v/t42.1790-2/12892995_201754543530388_506076255_n.mp4?efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InN2ZV9zZCJ9&oh=ccfbb6b00b8738acdb3e2a766745986b&oe=56F5AECC

Következő 10 bejegyzés