2014. december 31, 21:11:25

mindjárt újév!B.Ú.É.K!

MÉG CSAK HÁROM ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. december 31, 18:33:47

Újév

Végre itt az Újév !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

BOLDOG ÚJÉVET KIVÁNOK MINDEKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SIKERES ÚJESZENDŐT KIVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. december 29, 17:53:06

bemutatom az eletemet

van ket testverem mind ketto nagyobb tőlem egy fiú  meg egy lány afiú 7-edikes a lány közép másodikos

nagyon jo az elettem meg lesz több rész is mert ez az első rész!

Hirdessen ön is itt!

Hirdetés

2014. december 19, 20:50:04

Violetta

Gondolom ti is nézitek a Violettát.Ebbáris én igen (Ti nézitek?)Ha igen akkor irjátok meg kommentben és máris tudoni fogom.Lehet,hogy nem szeretik többen is.De én igen ha ti se szeretitek és attól is elolvasátok a blogom egyik részét akkor nézetek még pár részt és meglásátok,hogy jó a sorozat.Majd rájötök,hogy egész jó.Mert,én nézem  az egészet az ellejétől a végéig.Hát egy kis idő múlva  rájöttök,hogy jó.

 

                                                   Pár kép Violetta szereplőiről és Violettáról

 

Violetta Leon és egy rajongó

 

Az összes szereplő

Violetta és a legjobb barátnői

2014. december 17, 18:04:24

A vadmacska

Ragadozó,mivel vad. A

vadmacska az a házi macskához képest nagyon vad,ezért ajánlom,hogy kerüljétek ha találtok.Aki látott már irja meg kommentben erről az állatról sok érdekes dolog van:Magyarországon 2012-óta védett,Európában, Ázsia nyugati részén és Afrikában él.Kisemlősökkelmadarakkal és hasonló méretű más élőlényekkel (pl. halakkal, hüllőkkel, ízeltlábúakkal)táplálkozik.A vadmacskáról mondhatni duci,kövér macska,de van olyan házi macska is ami kövér cica.

 

                              A vadmacskáról pár kép:

 

2014. december 17, 17:29:31

A cicákért mindent

A cicák kedves állatok kissebb teremtések és cukik.Nektek van?Ha igen irjatok róluk blogot,mert őkértük mindent megteszünk ők olyanok,mint a barátok,meg még aztán sok élmény van velük,mivel te gondozod és te neveled játszasz velük stb.Én nekem is van.úgy,hogy én sok mindent tudok róluk.

 

                                                            Pár kép a cicákról:

 

 

 

2014. december 16, 15:32:19

A kutyákért mindent

A kutyák kedves állatok,mindegyik védi a gazdájukat és még cukik is. Nektek van? Ha igen irjatok róluk blogot,mert őkértük mindent megteszünk ők olyanok ,mint a barátok meg még aztán sok élmény van velük,mivel te gondozod és te neveled,játszasz vele stb.Én nekem is volt de már nincs.Úgy,hogy én tudok róluk sok mindent.

 

                                                         És pár kép a kutyusokról