Ápr 20
1. rész
Tagek:

Sziasztok nem tudom miről írjak, de írok egy lányról. fantasynak indítom, a lány itt egy vámpír.

 

---

 

Üdv. A nevem Assylia. 17 éves vagyok, már 311 éve. Úgy bizony. Végignéztem a világháborúkat, és három évszázadot éltem végig. Azt reméltem még fiatal koromban, hogy mire betöltöm a 300-at már mindenhol fogok járni a világon! De ez nem sikerült. Még sosem jártam Ausztráliában... Mert volt, hogy egy országba 50 évet is leéltem, mert ottragadtam és nem engedtek ki a határon a Legfőbbek. A legfelsőbb vámpírok folyton a nyomomban vannak és a halálomat akarják, de én mindig sikeresen elszöktem. Bújkáltam, bújkálok... sokat. És mivel nem vagyok halandó, attól félek ez örökké fog tartani. 

Most Magyarországon vagyok innmár 2 és fél éve. Kicsi, pár szobás házban élek egyedül a hegyekben.. vagyis, Magyarországon nincsennek is hegyek... hogy is hívják azt a dombot ahol most vagyok? Nem tudom, csak azt hogy a Dunára nyílik az szobaablakom.

Legtöbbször este járom magányosan az utcákat a sok magyar között. A legtöbb behúzott kapucnival sétál, de vannak akik csapatokban röhögnek. Rengeteg miniszoknyás lány nevetgél a feltarajozott-hajú fiúk társaságában. Elítélem őket. Régen sokkal jobb volt,. hát mi történt ezen kor gyermekeivel? Én persze a szokásos fekete csőnadrágomban, a szürke vastag pulcsimban és a sötétvörös tornacipőmben lesem a fiatalokat.

Igazából Londonban születtem 1704.-ben. Szerény kisnemesi család gyönyörű leánya voltam. Testvérem sosem volt, mert anyám belehalt a szülésbe apám pedig ezután újranősült... a gonosz banya meg megutált és kidobott az erdőbe apám tudta nélkül. Egyedül maradtam... a hidegben... esett az eső és segítségért kiáltoztam... aztán... megtaláltak. De nem emberek........ Milyen rég is volt! Nos, kíváncsi vagy a történetemre? Hogy miért futok századok óta? Hogy miért pont Magyarország? Hogy miért akarják a halálomat? És talán még a múltam is érdekel? Assylia vagyok, és ha szeretnéd, elmesélem.

 

/komikat, hogy tetszett??? folytassam?/

  • Ismeretlen -
    Nagyon jó.
  • Ismeretlen -
    Folytasd! :] Tetszik , nagyon!
    xx , ja és Géza! :D
  • Ismeretlen -
    köszönöm...:33333
  • Ismeretlen -
    folytasd!tetszik!szeretem a vámpírokat!
  • Ismeretlen -
    Nagyon-nagyon tetszik :3
  • Ismeretlen -
    Magyarországon vannak hegyek. :) Északi-középhegység, Dunántúli-középhegység, Alpok... rémlik?
    Kifejezetten felemelő, hogy az írásod nincs tele helyesírási hibákkal, és a központozás után is teszel szóközt.
    Szerintem ne hagyd abba. ;)
  • Ismeretlen -
    Szintén egyetértek Ordassal :3 <