2014. október 14, 13:30:42

6. rész Jól kezdődik!!

   Még egy kicsit fent maradtunk a tetőtéren. Ahogy láttam, elég gazdag helyre csöppentem! Már csak az egy árulkodó jel volt, hogy a tetőtér alatt volt egy óriási, gitár alakú medence!!

:)Később nem sokkal feljött az új "mostohaanyáőm", és mondta, hogy menjünk le, és beszélgessünk a rokonokkal. Lementünk, erre egy tinédzser lány (kb. 13 éves) köszöntött.

-Szia! :) :)

-Szia, te meg ki vagy? - néztem rá furcsán

-Én vagyok az új hugod, a nevem Mercedes , de hívj csak Mechi-nek! (ejtsd:Méjszi)

-Remek, van egy új húgom! - mosolyogtam rá - Az én nevem Olivia Holt, hívj Olivnak! :)

-Én most megyek, később beszélhetünk! :)

  Mechi elment. Ekkor megkérdeztem Drake-et, hogy van-e gitár. Ekkor megfogta a csuklómat, és felvezetett a lépcsőn. Egy terembe értünk, ahol rengeteg hangszer volt, köztük gitár is!! 

 Drake odament a dobokhoz, én pedig a gitárhoz, és eljátszottuk az egyik kottát! ^^ Hamar eltelt az idő, mi mentünk, és lefeküdtünk. Egyébként saját szobát kaptam, és úgy nézett ki, mint egy hercegnőé! Az éjszaka közepén felriadtam, mert megakartam fordulni, de a hajam valahogy nem engedte. Pár másodperc alatt rá is döbbentem, mi a gond: valaki a hajamat odaragasztotta a párnámhoz! :P "Végül is, ha jobban belegondolok: az a Mechi eléggé mézes-mázosnak tűnt! Mostmár 100%, hogy ő volt!" gondoltam magamban. 

Tagek:
2014. október 14, 13:46:14
Entresting XD