Felkeltem, elkészültem, és Drake-kel elindultunk a suliba. Még szerencse, hogy egy osztályba járunk, különben mehetnék gyalog! ... Megérkeztünk a suli elé, Drake kiszált. 10 mp múlva észrevette, hogy nem száltam ki, ezért visszahajolt:

-Mi történt? Miért nem jössz ki? - nézett rám értetlenkedve

-Mindegy, mostmár megyek! - mondtam gúnyosan, és kiszálltam

   Mindenki tág szemekkel követett minket, hiszen Drake a szünet előtt csak 1 napot járt suliba, de mégis, ha valaki kiejti a nevét, mindenki tudja, hogy arról a jóképü, izmos rosszfiúról van szó. Ellentétben velem = a kis árva, aki mindíg lebújik a pad mögé, várja, hogy csengessen, és már nyoma sincsen (a suliból szinte senki sem ismer). Bementünk a terembe, majd szembenéztem a volt áruló szobatárssammal, és gúnyosan elmentem mellette. Leültem egy üres padba, mire odajött Drake is, és leült mellém!

-Ez most komoly? - néztem rá egy félmosollyal 

-Miért ne? Rajtad kívül úgysem ismerek senkit! - mosolygott rám

   Leteltek az órák. Drake-kel elindultunk haza, mikor egy tőlem kb. egy évvel idősebb srác jött oda hozzánk.

-Szia Drake! - és adott neki egy meghívót

-Házibuli? - nézett a srácra kérdően

-Igen, és király lenne, ha eljönnél! - ekkor jól végigmért, majd elmosolyodott - És te is eljöhetnél! Egy csinos lány minden buliban jóljön!

-Rendben, elmegyünk! - vágta rá Drake habozás nélkül, még mielőtt megkérdezett volna

   Még csak azt sem hagyta, hogy szóhoz jussak, csupán fél karral átkarolta a vállamat, és így ballagtatott végig engem a limóig. Közben, nem tudom, de valahogy egyik kicsit jobban megkedveltem Drake-ket.

Tagek:
2014. november 21, 18:56:06
Jó lett!

2014. november 21, 20:22:26
I whait for a new!

2014. november 21, 21:06:55
Thx ^^