2014. december 4, 21:41:18

17. rész Bulizzunk!!

   Délután elővettem egy csinos darabot, majd Drake-kel indultunk a buliba. Kis ideig dugóba kerültünk, de végül időben odaértünk. Én oda akartam menni a lányokhoz, de Drake hozzám tapadt, ezért inkább megváltoztattam az úticélt a puncsos-tálhoz. Drake szemezett valakivel, de én a tömegtől nem láttam, hogy kivel (Drake kb. egy fejjel magasabb nálam). Hirtelen átkarolt fél karral, mire én csodálkoztam, de ugyanakkor jól is esett. Ekkor hirtelen megláttam közeledni Conort-> ajjaj! Hiszen mi már elméletileg járunk, ha jól követtem a sorokat, tehát most mi lesz? És ha Conor megharagszik rám?? Gyorsan ledobtam a vállamról Drake izmos karját, és úgy tettem, mintha bosszantott volna. Ekkor láttam a szemem sarkából, hogy Conor elmosolyodik, és nyugodtabban közeledik felénk.

-Sziasztok! - mosolygott ránk

-Szia, te is itt vagy?! - mosolyogtam rá vissza, Drake már kevésbé

-Igen! Találkozhatnánk valamikor, már rég nem láttalak!

-Rendben, ezt majd később megbeszéljük, ok? - visszakacsintott

   Fél egy körül hazaértünk. Felmentem a szobámba, de a villany már fel volt kapcsolva. Az ágyamra néztem, ahol Mechi ült ölbe tett kezekkel, és kisírt szemekkel. Odamentem hozzá:

-Mi a baj, Mechi?

-Az egyik lány a suliban megzsarolt. -szipogta

-Mi .... (ekkor eszembe jutott, hogy milyen szemét volt velem, és nekem van egy úgymond bosszúállós énem, ezért nem hagytam félbe a kettőnk kapcsolatát, fél perc múlva hozzávágtam) Szerinted érdekel a nyomorod? Miért nem mondod el ezt a bátyusodnak? Most pedig tűnj el a szobámból!! - mondtam dühöngve

   Mechi sírva kirohant, majd én is bedőltem az ágyba. Elfelejtettem, hogy időátállítás volt, és egy órával korábban szólt az ébresztőórám. Mogorván visszapattantam az ágyba.

    Egy órával később kikószálódtam az ágyból. Felvettem a köntösömet, és mentem reggelizni. Máskor ott szokott lenni az egyik házvehező - lány, de most csak egy tálcányi cikláment lila Cap Ceik süti várt rám, egy kis üzenettel:

 "Elmentem a piacra bevásárolni, a reggeli a tálcán, jó étvágyat!"

   Megreggeliztem, és már indultam is volna el (általában Drake visz el a sportkocsijával, de ma másnapos, úgyhogy mulaszt egy napot, én pedig úgy volt, hogy busszal megyek) amikor kaptam egy üzit: "Szia, érted megyek, 2 perc és ott vagyok!! Conor"

   Szépen is indult a napom. De igen, azt mondtam, hogy szépen INDULT! Kiszáltam a sportkocsiból, de előtte megcsókoltam Conort, miközben egy új lány szúrós szemekkel nézett.

-Ismered azt a lányt? - kérdeztem fontoskodón

-Azt a miniszoknyást?? Még életemben nem láttam, miért?

Tagek: