2014. december 17, 20:52:25

18. rész Viszlát, Conor!

   -Remélem, hogy semmiség.

Bementem a terembe. Furcsán láttam, mikor az új lány is az én osztályomba ment. Nagyon lassan elteltek az órák, reggel megbeszéltük Conorral, hogy ő visz haza. Viszont még mielőtt kimentem volna, elmentem Mrs. Trinket - hez, hogy odaadjam neki az írásbeli kiselőadást történelemből. Kaptam egy nagyadag fejmosást, amiér késtem vele, de végre valahára elmehettem. Kiértem a suli parkolójába, de amint megpillantottam Conort, elbújtam egy kék autó mögé, ami nem volt túl szerencsés, mivel miniszoknyában voltam. Egy picit megemelkedtem, de csak annyira, hogy látni tudjam Conor autóját - és pont az történt, amit először is láttam - az új lány Conort ölelgeti. És ekkor - amit egyébként még álmomban sem gondontam volna - Conor megcsókolta az új lányt. Ekkor annyira dühös lettem, hogy egyből megcsörögtem Conort:

-Szia, hol vagy? - mondtam neki édes hangon, hogy ne legyek feltűnő

-Szia, nem fogod elhinni, egy hatalmas dugóba kerültem, tehát nem tudok érted menni. - szuszogta max hangerővel

-Jaj, ne! Ez most komoly? Ez szörnyű! De azért lehetne egy kérésem?

-Persze!

-Nézz jobbra! - adtam ki mostmár diktátorként a parancsomat

   Conor értetlenkedve jobbra fordult, majd amikor meglátott komor arccal és könnyes szemekkel, ijedtében leejtette a telefont. Utánam kiáltott, de engem már nem érdekelt, megfordultam, és elindultam az ellentkező oldalra. Sajnos, mivel pont ma jöttem szoknyába, ráadásul minibe, ezért nem tudtam szaladni, csak gyorsan lépkedni, így hamar utólért Conor, mivel ő természetesen sprintelt. 

-Állj már meg, Olivia! - kezdett el kiabálni velem, miközben megszorította a bal kezemet

-Hagyj békén, bőven elég volt, amit láttam! - förmedtem rá

-De megtudom magyarázni! 

-Ezt már nem, Conor! - ekkor mégjobban szorította a kezemet, és éreztem, hogy már kezdek szédülni - Engedj el, ez nagyon fáj!

-Addig nem, amíg végig nem hallgatsz!

-Nem vagyok rá kíváncsi!

   Most szerencsémre vállt, hogy mobilkóros vagyok, így tudtam írni úgy is üzit Drakenek, hogy csak a jobb kezemet használhattam, és nem nézhettem oda. Az üziben mindössze ennyi állt: HELP. Szörnyen reméltem, hogy Drake veszi majd az adást. Szerencsére imáim meghallgattak, mert Drake 5 perc múlva már ott is volt. Odajött hozzám, majd meglátta, hogy Conor keze vérpiros, az enyém me olyan, mintha most öntötték volna le 1 liter hipóval. Drake leszerelte rólam Conort, majd félig átkarolt, és beszálltunk az autójába. Már nem bírtam tovább, elsírtam magam, és kiposztoltam Facebook-ra, hogy már nem vagyok kapcsolatban.

Tagek: