2015. január 9, 22:04:29

21. rész Meghitt pillanat

   Utána viszonylag hamar elteltek az órák. Közben egész nap szerelmi négyszöges ügyünkön gondolkoztam. Végül úgy döntöttem, hogy maradok az eredeti tervnél. Ryan vitt haza, és mikor a házhoz értünk, mintha csak egy régi haver lennék, adott egy "ötöst", és jóformán kipaterolt a kocsiból. Nem baj, akkor pacsizz le velem, amikor meglátod Jessicát Conorral! - gondoltam magamban. Bementem a szobámba, és estig minden sz@rt csináltam, csak üssem valamivel az időt.

   Közben folyton a telefonomat néztem, hogy hátha küld valami üzit Ryan. Természetesen az eredmény = zéró. Lefeküdtem az ágyba, de nem bírtam elaludni. Virrasztottam, míg egyszer csak beugrott hajnali 2-3 körül; Basszus, basszus, basszus!! Mi van, ha facebookon írt valamit nekem? De persze az is az eszembe jutott, hogy a laptop  Drake szobájában maradt, mert letöltött valami fájlt :P. Viszont én nem bírtam ki úgy, hogy meg ne nézzem a facebook-om, szóval felálltam, és óvatosan besurrantam Drake szobájába, viszont nem láttam, hogy ott lóg ki egy kábel, és megbotlottam. Földet értem, de közbe devertem a fejem Drake írósztalába. Felkaptam a fejem a földről, de persze Drake is megébredt a nagy hangzavarra, és gyorsan felült az ágyában.

-Mi történt? - meredt rám, mert észrevette, hogy a homlokomat nyomogatom, közben jobb szemét még dörzsölgette, és a bal is csak félig volt nyitva

-Belevertem a fejem ebbe az átkozott íróasztalba! - vertem ki a hisztit

-De egyertalán miért vagy itt ilyenkor a szobámban?

   Na én itt sápadtam el, de úgy, mint a fal.

-Ömm...Én csak....

-??

-Én csak a laptopért akartam bejönni...

-Szórakozol? - névette el magát Drake

-Hát.....Igen - néztem rá kegyelemért kiáltó szemekkel

-Jó, mindegy. Had nézzem a homlokodat!

   Feltápázkodtam, és mint egy kergetett sántakutya, mentem oda Drake ágyához, és törökülésbe  lehuppantam.

-Nah, egy szép pukli nőtt ide! - mosolygott rám egy kicsit

-Szuper! - mosolyodtam el én is

-Le kell mennünk a konyhába, hogy valamivel egy kicsit visszanomjuk.... - nézett komolyan a szemembe

   Lementünk a lépcsőn, Drake vett egy kanalat, és próbálta úgy nyomni a puklit, hogy ne fájjon annyira, sajnos elég sikertelenül. Közben, amikor egészen véletlenül felvettük egymással a szemkontaktust, Drake közeleddhajolt hozzám, de amikor megcsókolt volna, elfordítottam a fejem, így csak egy puszi lett belőle. Csalódottan lebuktatta a fejét, és letette a kanalat:

-Mi a baj? - hangzott hangjában a keservesség

-Ne haragudj, de ez ...... De nekem ez nem megy! - néztem rá

-Értem. - ráncolta össze homlokát

   Felmentünk, ideadta a laptopomat, és bementem a szobámba. Természetesen facebookon sem küldött semmit. Sóhajtottam egyet, majd szomorkásan lefeküdtem.

Tagek:
2015. január 25, 09:19:04
Nagyon tetszik. Már várom a következő részt. :)

2015. január 29, 22:45:31
köszi :)